miercuri, 8 februarie 2012

recomandare blog colectii

http://victor-colectii.blogspot.com/2011/11/colectie-de-masinute.html

recomandare

In timp ce Ministrul Turismului toaca banii primiti de la UE pe reclame sordide si insipide la TV si radio, un baiat de suflet face pe banii lui un serviciu enorm valorilor universale din Romania.


http://www.patrimoniuromanesc.ro/

Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, în stânga săgeţilor de înainte şi înapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in".

Fotografiile sunt superbe.

banc de sezon

Undeva in Romania , ninsoare abundenta, zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat ...


Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6. BMW-ul se chinuia sa depaseasca camionul, la un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:

- Hei! Sunt Mirela si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!

Soferul nimic, se uita la ea intoarce capul si ruleaza cu aceeasi viteza.

Se repeta faza de cateva ori, incercare de depasire, claxoane si acelasi rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta la o parcare. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Mirela blonda merge direct la tip:

- Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul ?

- Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe drum...

recomandari

http://www.slothster.com/3005-Worker-At-Lion-Park-Gets-Hugs-From-Sweet-Lion-Cubs.html

http://www.care2.com/greenliving/talented-corgi-artist-video.html

https://adevarul.ro/locale/constanta/video-meduzele-albastre-aparut-plaja-eforie-nord-spun-specialistii-despre-fenomen-1_5dad6e3b892c0bb0c6c...

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini