Postări

Se afișează postări din februarie 18, 2012

recomandari

APEL SALVARE ADOPTIE CATELUSI METIS GOLDEN RETRIEVER primit prin mail

Daca cineva este interesat sa salveze unul sau mai multi dintre acesti catelusi, va rog sa  anuntati, stapanul lor nu este interesat sa ii tina, mai au o saptamana de ragaz , deci inclusiv de viata LLL


Poate te intereseaza sau dai mai departe…stapanul nu cere bani pe ei

Gabriela POPA

Tel : +40 213 104 233 Fax : +40 213 104 235Mob: +40 730 115 760

utile in bucatarie

Sfaturi utile in gospodarie.....


Cum pot fi folosite altfel alimentele din camara.

PIPER : Daca vreti ca hainele pe care intentionati sa le spalati la masina sa-si pastreze culoarea, adaugati o lingurita de piper. Culorile nu vor iesi si evitati astfel ca unele rufe sa-si imprumute culoarea altora.

ZAHAR: Daca nu vreti sa cheltuiti bani pe tabletele antitantari, puteti face acasa un amestec la fel de eficient. Aveti nevoie de doua cesti de lapte, putin peste 100 de grame de zahar si circa 50 de grame de piper. Fierbeti acest amestec timp de 10 minute, amestecand ocazional. Puneti mixtura in boluri si asezati-le strategic in casa sau chiar pe langa casa. Acestea vor atrage nu doar tantarii, ci si alte insecte deranjante.

SARE: Petele de grasime sunt intr-adevar o pacoste, dar pot fi indepartate, inainte de a spala rufele, daca se presara generos sare peste pata. Apoi, pot fi spalate in mod normal.

CARTOFI: Daca ati avut o noapte grea si ati cam exagerat cu alcoolul, iar ochii va tra…

articol interesant pe Avocatnet Despre lucruri importante ...

recomandare articol catei cu povesti de succes