Postări

Se afișează postări din februarie 22, 2012

APEL COLECTA PARC TINERETULUI pentru ADAPOSTUL LAILA

Sămbătă, 25 februarie 2012, orele 12 – 16, colectăm păpică pentru aproape 280 de căţei din adăpostul Laila, Bucureşti, dar si pentru incă alte cateva zeci de suflete necuvantătoare pe care le ajutăm sa supravietuiască.Bobiţe, conserve si vitamine, linoleum si păturici, castroane, toate sunt binevenite!


Va aşteptăm in faţa parcului Tineretului, la bariera unde sunt parcate masinile. Masina căţeilor, Albişoara, va fi amplasată in parcarea din faţa intrării principale.(Gheorghe Şincai).

Mulţumim tuturor celor care ne-au ascultat şi sfătuit, care ne-au ajutat financiar şi moral, care au scris sau au vorbit pentru noi şi au transmis mai departe povestea noastră. Mentionăm că toată munca depusă este voluntariat in folosul exclusiv al sutelor de căţei din adăpost.
Avem job-uri si nu beneficiem de nici un ajutor material din partea autorităţilor.

In numele lor, al celor fără grai, vă mulţumim nespus!

Contact
Adina 0721430848

Olimpia 0786738015

newlailashelter@gmail.com

VIATA PENTRU NECUVANTATOAR…

lansare album

LANSAREA GHIDULUI OFICIAL

 CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMANIA »
29 februarie 2012, ora 11 :00, Muzeul National al Satului « Dimitrie Gusti »
Sala Gheorghe Focsa, Sos. Kiseleff nr. 28-30, Bucuresti
Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” in parteneriat cu Delegatia Valonia-Bruxelles, Ambasada Frantei, rrAPL – Revista Romana de Administratie Publica Locala, sub acoperisul Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti, anunta lansarea Ghidului oficial “Cele mai frumoase sate din Romania” pe data de 29 februarie, ora 11:00, la Sala Gheorghe Focsa a Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti”.
Delegatia Valonia-Bruxelles a sustinut Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” inca de la aparitie. Stransele legaturi dintre Romania si Valonia-Bruxelles nu sunt straine de crearea acestei asociatii: presedintele executiv al Asociatiei, Nicolae Marghiol, a descoperit modelul valon de dezvoltare ruarala si functionarea Asociatiei “Cele mai frumoase sate din Valonie” cu …

de pe blogulcolectionarului.blogspot.com

http://feedproxy.google.com/~r/BlogulColectionarului/~3/Z_zt7IByha8/?utm_source=feedburner&utm_medium=email colectie noua Taxi de la DeAgostini, mentionez ca in Bucuresti inca nu am vazut ....

http://feedproxy.google.com/~r/BlogulColectionarului/~3/nrkzJXlJyEY/?utm_source=feedburner&utm_medium=email  revista Joy pentru martie am vazut-o la chioscuri si are un cupon/card/voucher parca 20 lei H&M


http://feedproxy.google.com/~r/BlogulColectionarului/~3/JmqoGftcA3Y/?utm_source=feedburner&utm_medium=email potrivit reclamei televizate = set pentru 4 persoane - vase bucatarie cu Tom si Jerry, primul nr. aproximativ 12 lei cu farfurie-platou patratoasa ceramina deja la chiosc, celelalte 20 si ceva ... total vreo 35 nr.

http://feedproxy.google.com/~r/BlogulColectionarului/~3/qlf09ekaqmE/?utm_source=feedburner&utm_medium=email promotii ziare+colectii ....

http://feedproxy.google.com/~r/BlogulColectionarului/~3/NpIC0zE_Pwc/?utm_source=feedburner&utm_medium=email promotie Nemi…

alarma soft primita prin mail

Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live,indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese.Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.
Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live,chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .
Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus. El distruge pur si simplu Sectorul Zero al hard discului.
Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta ne va avantaja pe to…

marketing

Se intalnesc Itic si Strul.Itic, suparat; Strul, vesel, n-avea nicio treaba.


S: - Frate, am scapat de toate problemele! Mi-am luat un elefant, frate!

I: - Hai baaa, lasa vrajeala, ca nu-mi arde...

S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare. Copiii... eram disperat cu ei. Am si uitat ca-i mai am. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.

I: - Da' cat ai dat, ma, pe el?

S: - 100.000 de euro, da' face toti banii...

I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie? Hai ma ca-ti dau 150.000, da-mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!

S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?

I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-m…

recomandari

bancuri

Seara, în pat:


− Iubitule, sărută-mă sub coadă!

− Unde, în cur?!?!

− Sub coada mea de cal, la ceafă, boule!La vamă, maşina unui arab e percheziţionată în cele mai mici detalii, până când, deja exasperat, vameşul găseşte o pungă cu un praf alb.

O desface tacticos în faţa arabului, trage o limbă prin conţinut şi, rânjind către arab, spune:

− Cocaină, cocaină?

− Nu. Antrax!

Bulă se pregăteşte de majorat.

− Tata, în seara asta am petrecerea de majorat, la liceu. Dacă vin beat şi-o să fac scandal, te rog să mă ierţi şi să nu mă baţi, pentru că e o seară specială.

− Bine, fiule.

Pleacă Bulă la majorat, iar a doua zi se trezeşte cu vânătai peste tot.

− Tată, mi-ai promis că n-o să mă baţi!

− Ştiu, fiule. Când ai venit şi-ai spart uşa pentru că nu nimereai cheia în gaură, n-am zis nimic. Când ai intrat în sufragerie şi-ai aruncat televizorul pe geam, că nu puteai nimeri butoanele telecomenzii, am tăcut iar. Când ai intrat la noi în dormitor şi pe mine m-ai făcut „beţiv bătrân”, iar pe ma…