Postări

Se afișează postări din martie 18, 2012

despre MIERE de pe mail

COMBINATIE CURATIVA INTRODUCERE: ¬ S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor. ¬ Mierea este produsa in majoritatea tarilor lumii. ¬ Medicina alternativa Ayurvedica, precum si cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole. ¬ Oamenii de stiinta de astazi accepta si ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) in tratarea multor tipuri de afectiuni. ¬ Mierea poate fi utilizata in multe tipuri de afectiuni fara a avea efecte secundare. ¬ Stiinta contemporana ne spune ca desi mierea este dulce, daca se administreaza in doze corespunzatoare, ca medicament, nu va dauna pacientilor cu diabet. ¬ O revista faimoasa, Weekly World News, care apare in Canada, a publicat in editia din 17 ianuarie 1995 o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara, in urma studiilor efectuate de savantii occidentali.
ARTRITA

¬ Amestecati o parte de miere in doua parti apa calduta si apoi ad…

alte recomandari

de pe mail despre Bucuresti

Stiaţi despre Bucureşti?...


1. Bucureştiul este a 6-a capitală ca mărime din UE.


2. Cea mai veche gară în Bucureşti este Filaret.


3. Primul drum din Bucureşti a fost Drumul de Lemn, astăzi Calea Victoriei. Calea Victoriei era pavată cu trunchiuri de copaci.


4. Primele omnibuze cu cai au fost inaugurate în Bucureşti în 1840, fiind printre primele oraşe din Europa care aveau astfel de mijloace de transport.5. Cimitirul Bellu era locul preferat al hoţilor de căciuli de blană. Stăteau cocoţaţi pe zid şi le pescuiau din capul doamnelor cu o sfoară şi un cârlig de pescuit. Apoi le vindeau în parcul Tineretului.6. Intrarea hotelului Novotel este faţada fostului Teatru Naţional. În timpul celui de-al doilea război mondial, mai exact în 26 august 1944, s-a urmărit de catre aviatia germana distrugerea Palatului Telefoanelor, bomba însă a ratat ţinta şi a căzut pe Teatrul Naţional.7. Denumirea veche a parcului Cişmigiu era balta lui Dura Neguţătorul, dar în 1779 Alexandru Ipsilanti pen…

alte bancuri

Copilul, la 4 dimineata, intra in dormitorul parintilor:


– Tataaa, tataaaa, un monstru este acolo la birou, cu parul valvoi si cu ochii rosii!!!

– Stai linistit puiule …e ma-ta, sta pe Facebook!-Alo, Ioane, hai la o bere la baru din colț.

-Păi cînd te-am sunat eu acum o juma de oră, ai zis că ai o durere îngrozitoare de cap!

-Aveam, da’ a plecat la cumpărături.Vorbesc două prietene:

- Psihologul mi-a recomandat o modalitate foarte bună de a adormi repede. Numar până la trei şi adorm instantaneu.

- Aşa de repede?

- Nu întotdeauna. Ieri, de exemplu, am numărat până la patru, dimineaţa!Doctorul către pacient:

- Cum sunt noile supozitoare pentru insomnie?

- Remarcabile, d-le doctor, nici nu apuc să scot degetul !Dupa ce a născut nevasta-mea, am întrebat-o pe doctoriţă:

- Şi acum, peste cât timp credeţi că vom putea face sex?

- În 20 de minute ies din gardă, aşteptaţi-mă în parcareUn doctor român se întoarce din China , unde participse la un congres internaţional pentru reducerea nata…

LIMONADA de pe mail

BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.


Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile.Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi.Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mi…

bancuri

Dialog la Oficiul pentru Plasarea Forţei de muncă.
- Bună ziua, vreau şi eu un loc de muncă.

- Avem ceva foarte bine plătit, dar e mult de lucru.

- Nu, mulţumesc. Dacă am bani, îi dau pe băutură.

- Atunci, avem un loc în care nu prea aveţi de muncă, dar e prost plătit.

- Nu, pentru că, dacă am timp, fac rost de bani şi îi dau pe băutură. Nu aveţi ceva unde să muncesc toata ziua şi să fiu prost plătit ?

- Îmi pare rău, dar nu aveţi studii superioare...

Apel telefonic la o agenţie de fotomodele din capitală. O voce piţigăiată spune:

- Alo! Agenţia de fotomodele Superstar?

- Da.

- Aş vrea să ştiu cât plătiţi pentru o şedinţă foto?

- De plătit, plătim foarte bine, dar suntem şi foarte exigenţi. Primim doar fotomodelele care se încadrează în măsurile 90-60-90.

- O, din punctul acesta de vedere vă asigur că nu sunt niciun fel de probleme. La mine coincid întru totul: şi înălţimea, şi vârsa, şi greutatea.

- Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am încercat tot felul de m…

recomandare

PETEXPO 2012

PetExpo Romania are placerea sa va invite la cea de-a patra editie a celui mai important eveniment dedicat animalelor de companie din Romania, intre 22-24 iunie la Romexpo, Bucuresti!
Dupa succesul din 2010 si 2011, cand la PetExpo au venit in total mai mult de 20.000 de vizitatori, 2012 va aduce un spatiu de expunere mai generos si mai elegant, cu mai multi expozanti, mai multe evenimente interactive si mai multe surprize!
La PetExpo vor fi prezente toate tipurile de animale de companie de la catelusi si pisicute, la iepurasi sau paianjeni si acvarii impresionante. In cadrul expozitiei veti gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse farmaceutice si de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce un iubitor de animale si-ar putea dori. In plus, PetExpo va asteapta cu tombole, concursuri, demonstratii de dresaj si de coafura …