Postări

Se afișează postări din mai 3, 2012

recomandare

de pe mail despre iulie

Atentie la Iulie!


Feng shui este o realitate, nu...?!

Anul acesta Iulie are 5 vineri, 5 sambete si 5 duminici. Se intampla odata la 823 de ani. Se numesc sacii cu bani. Transmiteti prietenilor si banii vor veni in 4 zile. Conform feng shui-ului chinezesc cei care nu transmit vor ramane fara bani. Nu riscati...!July 2012

caracterul mostenit de la mama

Ştiai că nu doar zodia in care te-ai născut, ci şi cea a mamei tale iţi influenţează felul de-a fi? Anumite trăsături de caracter ale celei care te-a adus pe lume trec automat şi la tine şi se pare că la mijloc e "mâna" astrelor. Citeşte ca să vezi ce moşteneşti din zodia mamei tale.


Mama berbec - ocupată şi grăbită (21.03-20.04)

Este mereu activă, ocupată cu treburi urgente. Nu-i place să-şi răsfeţe copiii şi preferă să se joace cu ei în aer liber decât să le cumpere jucării scumpe. Vrea ca fiii şi fiicele ei să aibă succes în carieră.

Moşteneşti de la ea: ambiţia de a duce la bun sfârşit totul, pasiunea pentru ordine şi curăţenie.Mama taur - o fire ocrotitoare (21.04-21.05)

Va pune pe primul loc pacea familiei şi căldura căminului. Este protectoare şi încearcă să-şi ţină copiii departe de necazuri, chiar şi când aceştia sunt suficient de mari să se descurce singuri.

Moşteneşti de la ea: sentimentul că trebuie să-i protejezi pe cei dragi, indiferent de preţul pe care-l…

despre colesterol pe mail

Soacra are 83 ani si avut toata viata peste 300. Verisoara ei primara are 81 ani si avut toata viata peste 400; da patru sute.


Amindoua sint in viata si nu au avut infarct sau comotie cerebrala etc.

COLESTEROLUL - CEA MAI MARE INSELACIUNE A SECOLULUI ?

Colesterolul, o problemă ?

Mijloacele media au introdus o adevărată anxietate generală: teama de colesterol.

Oameni de o splendidă sănătate telefonează la cabinet şi cer, cu o voce tremurândă programare pentru "colesterol" . Buletinul de analize le adânceşte angoasa, aducându-i pe marginea disperării. "Am două sute. E grav, dom' doctor ?"

Răspundem: nu, nu este grav.

Valoarea normală a colesterolului în România este 280 mg la 100 de ml de sânge.

Dacă este aşa, cum s-a ajuns totuşi că marea majoritate a laboratoarelor tipăresc buletine de analize pe care deja valori de 181 de mg % sunt trecute ca anormal de mari ?

Ei bine, aici este o altă poveste. Una discret ruşinoasă pentru tagma noastră medicală, dar care to…

dovezi

S-a dovedit stiintific ca femeile sunt foarte multumite cu o lungime de 8,5cm. Indiferent ca e Visa Gold sau Mastercard.


Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca mai este inca loc pentru Whisky.

Traim niste vremuri in care pizza ajunge la destinatie mai repede decat ajung politistii.

Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China .

Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc.

Un apartament curat e semn ca nu mai functioneaza computerul.

Copiii aflati pe bancheta din spate duc la aparitia accidentelor. Accidentele de pe bancheta din spate duc la aparitia copiilor.

Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata.

Mai bine Durex decat Pampers.

Legalizati drogurile ! Altfel, vom muri inecati in alcool.

Gandesc, deci exist. Oare toata lumea care exista gandeste?

Eu asa m-am nascut, tu ce scuza ai?

Intotdeauna incep cura de slabire in aceeasi …

sanatatea de pe fata omului

Sănătatea se citeşte pe faţa omului


Autorul afirma ca a fost uimit de o doctoriţă din Sanatoriul Morşîn din Ucraina, care numai privind la el i-a spus despre sănătatea lui. Au urmat analizele medicale care au confirmat spusele doctoriţei.

De curând a găsit şi aceste explicaţii:

“Nu-i asa ca uneori ne dam seama ca cineva nu se simte bine doar privindu-i chipul? Medicina chinezeasca sustine ca fata este o adevarata harta a starii de sanatate a omului. Privind-o cu atentie, putem descoperi afectiunile de care sufera organismul. Si stiinta medicala investigheaza trasaturile particulare ale chipului, deoarece acestea ofera informatii valoroase pentru stabilirea diagnosticului. Priviti-va atent in oglinda si descoperiti simptomele unor posibile afectiuni, conform principiilor medicinii traditionale chineze.

Informatii utile in diagnoza

Primele informatii privind starea generala de sanatate se observa pe chip. Cu alte cuvinte, boala se citeste pe fata omului. Medicii stiu ca o paloare icter…