joi, 17 mai 2012

de bine despre Mega

apreciez bunavointa personalului care gestioneaza site-ul Mega Image caruia m-am adresat prin contact-mail -ul de pe site intr-o problema, respectiv disparitia unor produse - in ceea ce priveste servetelele Baby 365 in tipla alba cu inscriptie albastra si cu clapeta - cica producatorul ar modifica ambalajul ... revin curand ...

site - recomandare primita prin mail

Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii. Jos, sub fotografii, în stânga săgeţilor de înainte şi înapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate! Fiecare poză poate fi mărită cu clic dreapta şi "zoom in".


Fotografiile sunt superbe.

VA RUGĂM SĂ PARTICIPAŢI LA POPULARIZAREA DEMERSULUI PUBLICISTIC ŞI FOTOGRAFIC GĂSIT ÎN ACEST LINK PRIN EXPEDIEREA LUI CĂTRE PRIETENII ŞI APROPIAŢII DVS.

http://www.patrimoniuromanesc.ro/

tare ... cum e cand nu facem nimic acasa ...

Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul soţiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate. Nedumerit, intră în curtea interioară unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul. Îngrijorat, intră în bucătărie nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnat. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot. Pe masă o baltă de suc , muştele roiau pe masă. Pe jos nu se putea călca altfel, decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături. Panicat şi alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris - televizorul şi computerul erau date la maximum. Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă şi sulurile de hârtie igienică erau derulate prin cuier, prin cadă şi pe mânerul de la uşă. În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor relaxată cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revistă şi asculta muzică cu căştile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde: - Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Ei bine… azi n-am făcut nimic!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini