vineri, 18 mai 2012

dm

sau drogherie market - magazinul tau, marfa buna, nemteasca, de calitate, la preturi foarte bune
- mancare pentru pisicute, retete speciale la pana la 2 lei/plic/conserva combinatii sosuri-plante-miere, fructe de mare, pliculete cu vitamine coenzima Q10, snack-uri ... 7 lei cutia/10 batonele
- scobitori cu ata dentara tip gherute la vreo 6 lei punguta, cum gaseam odinioara la TCM Stock Market si chiar si la Mega Image (din pacate m-am adresat, dar fara raspuns, si importatorului)
- sucuri naturale nectar
- cosmetice Balea
http://www.dm-drogeriemarkt.ro/cms/servlet/segment/ro_homepage/

de ras

Profesorul:


- George Washington nu numai ca a taiat ciresul tatalui sau, dar a si recunoscut ca a facut-o. Acum, Bula, de ce crezi ca tatal sau nu l-a pedepsit?

Bula:

- Pentru ca George inca mai avea toporul in mana.- Nu pot sa cred ca te duci la prostituate pentru sex! tipa nevasta-mea la mine...sunt profund dezamagita!

- Dar de ce ma invinuiesti pe mine? ii raspund, tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice, esti constienta de asta, nu?

- Stii ceva? E numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta!Se intoarce sotul inopinat din delegatie, cum era firesc intr-un banc, isi gaseste nevasta cu altul in pat

EL: Bine-ti mai șade...

EA: Deci ramane ăsta! nu mai incerc altul?Un tip la răcoare. Un altul îl întreabă:

- Pentru ce stai mă aici?

- Pentru că am acordat primul ajutor medical de urgenţă!

- Cum aşa?

- Soacrei mele a început să-i curgă sânge din nas, iar eu i-am strâns gâtul cu o curea pentru

a-i opri sângerarea!Nu stiu voi, dar eu am avut o gramada de treaba azi. Toata ziua ziua am transformat oxigenul in dioxid de carbon...După ce m-am certat cu sotia mea astăzi, am aprins câteva lumânări pe masa si m-am gandit sa dreg treaba cu o cina romantica.

A mai ramas doar sa vina ea acasa si sa o gateasca…
Aseara m-a prins nevasta-mea apeland la o linie erotica.

Netrebnica, mi-a recunoscut vocea imediat...

multumiri Primariei Sector 2 pentru repornirea ceasului cu afisaj electronic din intersectia Ferdinand

nu stiu cat a contat, ori daca chiar a stat la baza rezolvarii problemei, deoarece cu siguranta au fost mai multe sesizari, dar si eu am sesizat primaria, prin formularul de contact de pe site, asupra defectarii ceasului cu afisaj electronic, situat in intersectia Ferdinand cu Avrig, care este foarte util, nu doar locuitorilor, dar si magazinaselor din zona, ori trecatorilor, dar si celor care asteapta RATB-ul in statii, acesta afisand inclusiv temperatura, putand fi citit de aproape oriunde, inclusiv din casa - de la geam sau din balcon, dar si de pe strada; si, desi nu am primit un raspuns scris - cu toate ca asa se angajau administratorii site-ului, consider ca acesta s-a materializat prin remedierea problemei reclamate, respectiv repararea ceasului in cauza

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini