sâmbătă, 14 iulie 2012

despre pisici

http://poeticcats.blogspot.ro/2012/07/so-you-live-to-miau-another-day.html

http://www.facebook.com/events/360651580672841/

http://pisica.ro/noul-numar-2/

azi e ziua Frantei

am vazut parada pe TV5
frumoasa

despre cifra 7

Semnificaţiile magice şi sacre ale numărului 7.
Există:
*7 minuni ale lumii antice*, ele sunt:
- Marea Piramidă de la Giza,
- Grădinile suspendate ale Semiramidei,
- Templul zeiţei Artemis din Efes,
- Statuia lui Zeus din Olimpia,
- Mausoleul din Halicarnas,
- Colosul din Rodos şi
- Farul din Alexandria
 
*7 minuni ale Evului Mediu*:
- Colosseum-ul din Roma,
- Catacombele din Alexandria ,
- Marele Zid Chinezesc,
- Stonehenge ,
- Turnul din Pisa ,
- Turnul de Porţelan din Nanjing
- Moscheea de la Hagia
 
*7 minuni naturale ale lumii* şi anume:
- muntele Everest,
- cascada Victoria ,
- Marele Canion,
- Marele Recif de Corali,
- Aurora Boreală,
- vulcanul Paricutin ,
- portul Rio de Janeiro
 
Există *7 continente*
- Europa,
- America de Nord,
- America de Sud,
- Africa ,
- Asia ,
- Antarctica ,
- Australia sau Oceania   şi ....  7 mări
 
Curcubeul are *7 culori*
 
*Cerul este împărţit în 7*:
- atmosfera,
- exosfera,
- ionosfera,
- termosfera,
- mezosfera,
- stratosfera şi
- troposfera
 
Cele *7 păcate* capitale sunt:
- lăcomia,
- desfrâul,
- avariţia,
- invidia,
- mânia,
- lenea,
- trufia.
 
Cele *şapte virtuţi*ale omului sunt:
- smerenia,
- dărnicia,
- bunătatea,
- răbdarea,
- modestia,
- abstinenţa şi
- sârguinţa.
 
În Biblie se descriu cele *7 zile* în care Dumnezeu a creat lumea
 
Grupul de *7 stele* denumit "Pleiade" este singura constelaţie  cunoscută în fiecare cultură de pe Pământ, actuală sau dispărută, datând de cel puţin 40.000 de ani; în mitologia greacă, Pleiadele  erau şase surori împreună cu mama lor, care au fost fugărite prin păduri de Orion Vânătorul până ce Zeus s-a îndurat de ele şi le-a  transformat în stele;  Aborigenii numesc această constelaţie "Wurunna" şi o asociază cu zeul vânătorii, iar amerindienii o cunosc sub numele de "Constelaţia celor Şapte Fecioare" urmărite de un urs; Pleiadele se regăsesc şi în legendele aztecilor, ale incaşilor,  polinezienilor, chinezilor, hinduşilor, africanilor, precum şi la egipteni.
 
Cobra de la Angkor Wat din Cambogia are *7 capete*, copacul cosmic al şamanilor are 7 ramuri şi tot 7 sunt sferele sau treptele cereşti.
 
*7 zile* ale săptămânii denumite după cei 7 zei romani, care  la rândul lor au fost numiţi după cele 7 planete ce se puteau observa cu ochiul liber.
 
*7* este considerat un *număr norocos* în mai multe culturi; de exemplu, în Japonia, mitologia vorbeşte despre Cei Şapte Zei ai Norocului (Shichifukujin)
 
În cultura chinezilor, numărul 7 este proeminent; de exemplu, a şaptea zi după prima lună plină din an este Ziua Omului; această zi  este considerată ziua universală a tuturor fiinţelor umane de pe planetă; de aceea fiecare chinez îşi sărbătoreşte ziua de naştere la data respectivă (nu înseamnă totuşi că nu o sărbătoreşte şi în ziua  calendaristică în care a apărut pe Pământ).
 
Se spune că dacă visezi *cifra 7* îţi vei întâlni sufletul pereche.
 
Cultura hindusă vedică susţine că omul are *7 puncte energetice* sau chakre.
 
Vaca, un animal sacru în India , are 21 de nume, de trei ori cifra şapte.
 
Bushido sau "calea războinicului" din cultura japoneză este un cod care ajută samuraii să însuşească *7 virtuţi*.
În legendele budiste se spune că după ce s-a născut, Buddha s-a ridicat în picioare şi a făcut *7 paşi*.
 
Consiliul suprem al babilonienilor se compunea din *7 zei*, fiecare legat de un astru.
 
În folclorul irlandez, al 7-lea fiu al celui de-al 7-lea fiu are puteri magice; în folclorul românesc, acesta este vampir.
 
În folclorul iranian, pisica are 7 şi nu 9 vieţi şi îşi poartă pisoii de şapte ori în şapte locuri diferite.
 
Potrivit mai multor credinţe, există şapte trepte ale Raiului care corespund celor şapte corpuri cereşti (Pământ, Soare şi celelalte 5 planete care se pot vedea cu ochiul liber); în iudaism, al şaptelea Rai este denumit Araboth şi este casa Tronului Gloriei, care este păzit de cei şapte arhangheli.
 
La nunţile evreieşti, există şapte zile de binecuvântări (Sheva  Brachot).
 
Dintre multele denumiri pe care vechii evrei le aveau pentru Dumnezeu, cele şapte nume ale acestei Divinităţi pe care scribii trebuiau să se îngrijească să le scrie corect erau: El, Elohim, Adonai, Yhwh (Yehova), Ehyeh-Asher-Ehyer, Shaddai şi Zebaot.
 
Templul lui Solomon avea 7 trepte.
 
Roma a fost construită pe şapte coline: Palatina, Capitolina, Quirinal, Viminal , Esquilina, Caelan, Aventina; Roma a fost de asemenea condusă, la început, de o linie de 7 şapte împăraţi.
 
Există 7 perioade ale elementelor în tabelul chimic al lui Mendeleev.
 
*7 note muzicale*
 
7 compuşi principali ai celulei vii:
- apă,
- substanţe proteice,
- lipide,
- polizaharide,
- acizi nucleici ADN şi ARN,
- molecule organice,
- săruri minerale
 
7 este neutru pe scara PH-ului; apa pură are PH-ul 7.
 
Există 7 stadii ale dezvoltării umane:
- embrionul,
- fătul,
- sugarul,
- copilul,
- adolescentul,
- adultul,
- bătrânul
 
Mărimea capului intră de 7 ori în înălţimea corpului.
 
Dimensiunea ochiului este a 7-a parte din lăţimea totală a capului.
 
Sunt 7 articulaţii ale membrelor superioare.
 
Potrivit studiilor ştiinţifice, 7 este numărul de ore pe care trebuie să îl doarmă un om pe noapte.
 
În tradiţia hipocratică, numărul 7 guvernează bolile corpului uman.
 
Învăţăturile antice ne spun că sufletul omului sau Eu-l interior are 7 proprietăţi care sunt influenţate de cele 7 planete;
- focul animă,
- pământul ne ajută să simţim,
- apa ne dă grai,
- aerul ne ajută să gustăm,
- ceaţa să vedem,
- florile ne dau auzul,
- iar vântul din sud mirosul; astfel, cele "şapte simţuri antice" sunt  (1) mirosul, (2) auzul, (3) vederea, (4) gustul, (5) vorbirea, (6) simţul tactil şi (7) mişcarea.
 
Gărgăriţele au 7 buline negre.
 
Gâtul majorităţii mamiferelor este format din 7 oase.
 
În scrierea limbilor arabă şi urdu, 7 are forma unui V; în scrierea telugu (care s-a desprins din brahmi) este scris ca un S, însă invers, iar în gujarat seamănă cu un 9 cu codiţa mai lungă.
 
Cifra 7 şapte include combinaţia dintre numerele 3 şi 4.
 
Despre numărul 3 putem povesti la nesfârşit. În toate culturile lumii acesta reprezintă esenţa Divinităţii, a vieţii înseşi, a sufletului.
 
Numărul 4 este şi el legat de numeroase culturi, în special când vine vorba de topografie. Nordul, sudul, estul şi vestul sunt principalele puncte care nu numai că pot fi găsite pe orice hartă, dar poartă şi diverse calităţi care variază uşor de la o civilizaţie la alta:
Est - tinereţe/primăvară/început/zi
Sud - om tânăr/fecioară/vară/fertilitate/căldură
Vest - maturitate/adult/toamnă/apus/hibernare/introspecţie
Nord - bătrân/înţelepciune/iarnă/perseverenţă/putere/claritate
 
Zeităţile, animalele totemice, legendele, cântecele, toate  componentele unei culturi se învârt în jurul celor patru puncte  cardinale.
 
Combinaţia dintre 3 şi 4 formează cifra 7. Ea este norocoasă deoarece combină ceea ce ne umple sufletul atât de bucurie, cât şi  de înţelepciune cu tot ce ne înconjoară pe Pământ.
 

curiozitati

Unele dintre statisticile de mai jos vi se vor parea amuzante in timp ce altele sunt cat se poate de serioase. Absolut toate sunt menite, insa, sa ne arate cat de putine lucruri cunoastem despre lumea care ne inconjoara. Demersul nostru include statistici din absolut toate domeniile de interes, de la date geografice si zoologice, pana la cele politice si militare... un melanj de informatii mai mult sau mai putin inedite, care sa va descreteasca fruntile si sa va permita cateva momente de reflectie...

1. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, furnicile se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

2. Aproximativ 90% din populatia intregii planete locuieste in emisfera nordica.
3. Cimpanzeii si cotofenele sunt singurele animale care isi pot recunoaste imaginea intr-o oglinda.

4. Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2.000 de ani. Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani.

5. In ciuda aparentelor, doua treimi din suprafata intregului continent african se afla in emisfera nordica.6. Daca tii un caras auriu intr-o incapere lipsita de lumina, acesta va deveni, in cele din urma, alb.

7. Irlanda este singura tara europeana in care nu exista serpi.

8. In provincia Alberta din Canada au fost ucisi absolut toti soarecii. In prezent, este singura provincie din lume in care nu exista asemenea rozatoare.

9. Ochiul unui strut este mai mare decat creierul acestei pasari.

10. Pentru fiecare om de pe Terra exista circa 200 de milioane de insecte. Numai termitele ne depasesc intr-un raport de 10 la 1.

11. Balena albastra este animalul care produce cele mai puternice sunete (pana la 188 de decibeli). Un astfel de sunet poate fi receptat prin apa, la o distanta de pana la 850 de kilometri.

12. Te-ai gandit cata benzina ti-ar trebui ca sa poti inconjura planeta cu propriul automobil? Ei bine, in rezervorul unui avion Boeing poate incapea suficient combustibil incat sa poti face acest lucru, de patru ori.

13. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de Coca-Cola din lume? Daca ati raspuns islandezii, ati dat raspunsul corect...

14. Stiti care este apetitul unui furnicar sud-american? Ei bine, acesta poate ingera pana la 30.000 de furnici... pe zi.

15. Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China. Copilul lor s-a nascut in anul 1910.16. Vreti sa stiti care este regiunea cu cea mai scazuta criminalitate? Incercati Quebec, Canada. Rata criminalitatii in aceasta zona este similara cu cea inregistrata intr-un parc Disney World, aproape 0.

17. Se estimeaza ca in lume exista circa 1 miliard de vite. 200 de milioane dintre ele traiesc numai in India, acolo unde sunt considerate animale sfinte.

18. In urma cu 5 ani, 60% dintre cumparatorii din supermarketurile lumii plateau cu bani gheata. Astazi, procentul este de doar 50%. Se estimeaza ca in anul 2011, doar 39% dintre cumparatori vor mai plati cu bani gheata in detrimentul cardurilor.

19. Pe suprafata unui corp uman traiesc mai multe vietati decat oameni pe intreaga planeta.

20. Bufnitele sunt singurele pasari care pot distinge culoarea albastra.

21. Mamiferele sunt singurele specii vii care prezinta lobi ai urechilor.

22. Prefixul telefonic pentru Antarctica este 672.

23. Desi nu pare, Chicago este mult mai aproape de Moscova, decat este de Rio de Janeiro.

24. Lungimea unui elefant este egala, aproximativ, cu lungimea limbii unei balene albastre. De asemenea, limba unei balene este mai grea decat un elefant adult.

25. Limba unui crocodil este imobila. Ea este atasata de cerul gurii acestui animal.26. Un om uita, in medie, circa 80% din tot ceea ce a invatat intr-o zi.

27. Durata care ii ia unui fulg de zapada ca sa ajunga de la nori pana pe suprafata Pamantului? Cel putin o ora...

28. Cei mai mari iubitori ai carnii de porc sunt danezii. In Danemarca exista de doua ori mai multi porci decat intreaga populatie umana a acestei tari.

29. Girafa este singurul animal care isi poate introduce limba in ureche. Limba unei girafe adulte masoara peste 50 de centimetri.

30. Biblioteca Universitatii din Indiana, SUA, se scufunda in fiecare an cu circa 2,5 centimetri. Acest fenomen se datoreaza unei erori a constructorilor care au omis sa calculeze si greutatea cartilor care vor fi depozitate in uriasa cladire.

31. Cele mai numeroase vietati de pe Terra sunt artropodele. Ca un exemplu, pana in prezent au fost descoperite circa 70.000 de mii de specii... de paianjeni.

32. De peste 4.000 de ani, nicio specie animala nu a mai fost domesticita.

33. In prezent, pentru prima data in istoria planetei, numarul persoanelor cu varste de peste 60 de ani il depaseste pe cel al copiilor cu varsta sub 5 ani.

34. Credeti ca Romania este o tara saraca? Ganditi-va ca una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi.

35. In Santa Fe, New Mexico, legea impune ca animalele de casa sa poarte centura de siguranta in masina.36. O singura vaca poate produce intr-un an mai mult lapte decat poate consuma un singur om... circa 200.000 de pahare pline cu lapte.

37. Plajele de nudisti pot fi periculoase pentru navele care circula in apropierea lor. Recent, un iaht cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe tarmul texan al Golfului Mexic, dupa ce toti pasagerii s-au ingramadit pe aceeasi parte a navei, pentru a vedea nudistii de pe o plaja din apropiere.

38. Stiti cate emailuri se trimit zilnic in toata lumea? Peste 35 de miliarde...

39. Pentru fiecare tona de peste prins in oceanele lumii, oamenii arunca trei tone de gunoi in aceleasi ape.

40. Cea mai mare caracatita descoperita vreodata cantarea 4 tone. A fost vanata in anul 1878, in nordul Oceanului Atlantic.

41. Cea mai mare meduza observata vreodata avea un diametru de 2,3 metri. Tentaculele sale se intindeau pana la 36 de metri.

42. In statul american, Dakota de Nord, nu s-a inregistrat niciodata un cutremur.

43. Hawaii se apropie de Japonia, cu aproximativ 10 centimetri in fiecare an.

44. Rechinii sunt singurele animale despre care se stie ca nu se pot imbolnavi de cancer.

45. La Paz, Bolivia, este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor. Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3.000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia poate sustine un foc.
46. Tot in La Paz, temperatura medie este de doar 10 grade Celsius. Si cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile sau Stanley, Insulele Falkland. 47. Absolut toti crevetii se nasc masculi. Unii dintre ei devin femele la maturitate. 48. Daca vreti sa fiti in siguranta in fata unor nisipuri miscatoare, intotdeauna sa calariti un catar. Daca magarii sau caii se scufunda in nisipurile miscatoare, un catar nu o va face niciodata. 49. Chiar si astazi, 90% din teritoriul Statelor Unite ale Americii este format din terenuri neamenajate sau ferme. 50. Numai marea piramida a lui Keops contine suficienta piatra incat sa poate fi construit un zid inalt de 50 de centimetri care sa inconjoare planeta la Ecuator. 51. Cel mai mare sarpe veninos din lume este Cobra Regala. Aceasta poate atinge lungimi de pana la 5,5 metri. 52. O gaina poate depune, in medie, pana la 19 oua pe an. 53. Cel mai mare restaurant McDonalds se afla in... Beijing, China. Acesta se intinde pe o suprafata de 2,6 kilometri patrati si are nu mai putin de 29 de case de marcat. 54. Vreti sa stiti in ce tara se acorda cele mai lungi concedii? Ei bine, in Franta statul asigura angajatilor 5 saptamani de concediu pe an. Cei mai multi francezi primesc, insa, doua luni de concediu anual. 55. Un cal adult poate consuma intr-un an o cantitate de hrana ce depaseste de 7 ori propria sa greutate.56. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de fast-food de pe planeta? Raspunsul corect este... chinezii. 41% dintre chinezi mananca cel putin o data pe saptamana, la un restaurant fast-food. Doar 35% dintre americani fac acest lucru.

57. In randul elefantilor africani, atat masculii, cat si femelele, poseda fildesi, in vreme ce la elefantii asiatici doar masculii se pot lauda cu fildesi.

58. Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China, decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane).

59. Oasele membrelor inferioare ale unui liliac sunt atat de subtiri, incat niciun liliac nu se poate folosi doar de ele, pentru a se deplasa.

60. Cea mai spectaculoasa evolutie a preturilor pe piata imobiliara s-a inregistrat in Irak. Daca inaintea razboiului o casa din Bagdad nu se vindea cu mai mult de 15.000 de dolari, astazi pretul a urcat pana la 150.000 de dolari.

61. Numai in SUA exista aproximativ 7.000 de tigri tinuti ca animale de casa.

62. In anul 2004, un studiu arata ca una din sase fetite intra in perioada de pubertate la varsta de 8 ani. In urma cu un secol, doar o fetita din 100 atingea pubertatea la aceeasi varsta.

63. Pana in prezent, Congresul american a alocat o suma de 152.600.000.000 de dolari pentru razboiul din Irak. Suma ar fi fost suficienta pentru a ridica 17.500 de scoli.

64. Media zilnica a produselor care sunt oferite spre vanzare pe Ebay este de 18 milioane.

65. Doar 5% din suprafata acoperita de oceane pe Terra a fost cartografiata atat de detaliat pe cat a fost suprafata planetei Marte.66. Va ganditi sa jucati la loterie? Atunci ar trebui sa stiti ca exista mult mai multe sanse sa muriti in drum spre o reprezentanta a loteriei, decat sa castigati marele premiu, la oricare dintre loteriile lumii.

67. Adezivul de pe timbrele din Israel a fost tratat astfel incat sa fie considerat "kusher".

68. Daca vorbiti la telefonul mobil timp de o ora, numarul bacteriilor din urechea voastra va creste de cel putin 700 de ori.

69. Anvergura aripilor unui Boeing 747 este mai mare decat distanta parcursa de fratii Wright, in primul lor zbor.

70. Circa 12 copii sunt oferiti zilnic, in maternitati, altor mame decat cele naturale. Aceasta statistica include toate tarile lumii.

71. O femela de dihor poate muri daca, odata intrata in calduri, nu isi va gasi un partener mascul.

72. Absolut toti copiii se nasc fara rotule. Ele se formeaza complet in intervalul de varsta de 2-6 ani.

73. O persoana are in medie 1.460 de vise in fiecare an.

74. Un om, consuma, in medie, de-a lungul vietii, o cantitate de hrana egala cu greutatea a sase elefanti maturi.

75. In spatiu, astronautii nu pot plange. In lipsa gravitatiei, lacrimile nu pot curge (nici flatulenta nu este posibila in stare de imponderabilitate).76. Aproximativ 6.000 de fulgere lovesc Pamantul, in fiecare minut.

77. In Bangladesh exista o lege care le permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani, care copiaza la examene.

78. Cel mai intalnit nume barbatesc de pe planeta este Mohammed.

79. Pana in anul 1796, in SUA a existat un stat pe nume Franklin. Astazi, el este cunoscut sub numele de Tennessee.

80. Ati considerat vreodata ca proiectul romanesc "laptele si cornul" are prea multe hibe? Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti, in cadrul unui proiect asemanator, cu cockteiluri margaritas. In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor confundasera limonada cu celebrele cockteiluri.

81. In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii. Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool.

82. Doar o singura persoana din 2 miliarde va atinge varsta de 116 ani.

83. Februarie 1865 este singura luna din istorie in care nu a fost inregistrata luna plina.

84. In fiecare an, mai multi oameni sunt ucisi de magari, decat in accidente aviatice.

85. Numele original al Bancii Americii a fost Banca Italiei.86. Cea mai mare piata de desfacere pentru limuzinele BMW 760Li este China. Pretul unei astfel de masini poate urca pana la 200.000 de dolari, mai mult decat castiga majoritatea cetatenilor chinezi intr-o viata.

87. In fiecare an, 60 de milioane de litri de petrol si ulei sunt deversate in rauri si fluvii pana in oceane. Cantitatea o depaseseste pe cea pierduta de petrolierul Exxon Valdez in anul 1989 (unul dintre cele mai mari dezastre ecologice din istorie). Statistica se refera numai la Statele Unite ale Americii.

88. Michael Jordan, celebrul baschetbalist american, castiga anual din reclamele pentru compania Nike, mai mult decat toti muncitorii din fabricile Nike, luati la un loc, din Malaezia.

89. Cele mai mari nave transoceanice platesc cate 250.000 de dolari, de fiecare data cand strabat Canalul Panama. Trebuie spus ca o treime din economia acestui stat este sustinuta de acest canal.

90. Un singur avion Boeing 767 este format din nu mai putin de 3.100.000 de piese diferite.

91. Durerea are si ea o unitate de masura. Aceasta se numeste "dol" iar instrumentul menit sa masoare durerea se numeste dolorimetru.

92. Se estimeaza ca in Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari, decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

93. V-ati intrebat ce a fost mai intai, oul sau gaina? Biblia a raspuns deja la aceasta intrebare. Conform Genezei 1:20-22, gaina a aparut inaintea oului.

94. In absolut toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta.

95. Intr-un studiu cu privire la relatiile interfamiliale, 80% dintre barbatii casatoriti au declarat ca si-ar lega destinele de aceeasi femeie, daca ar putea da timpul inapoi. Doar 50% dintre femei au declarat acelasi lucru.


96. 90% dintre speciile de pasari sunt monogame. Doar 3% dintre mamifere au aceleasi preferinte.

97. De fiecare data cand linge un timbru, un om consuma 1/10 dintr-o calorie.

98. Un sfert dintre oasele unui organism uman se afla numai in picioare.

99. In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani.


 

horoscop vehiculat pe mail; cat adevar?!

Horoscop, e real
 *Odata deschis acest e-mail,
nu mai e cale de intoarcere*.
Mai jos ai descrierile semnelor zodiacale, realizate abia de cateva ore de
catre Octavio Aceves , considerat  cel mai bun astrolog din lume.
Citeste-ti semnul si, apoi retrimite-l pe loc.
E real, incearca sa-l ignori si primul lucru pe care il vei observa e ce
zi oribila vei avea maine
(Si asta va fi doar inceputul raului).

*FECIOARA (Aug 23 - Sept 22) *-
Cel care asteapta. Dominantul in relatii. Are mereu cine sa-l iubeasca.
Mereu vrea sa aiba ultimul cuvant. Dragut. Destept. Zgomotos.
Fidel. Inclinat sa vorbeasca. Tot ceea ce ai cautat mereu.
Usor de multumit. Primul si unicul.
7 ani de  ghinion daca nu trimiti.

*SCORPION (Oct 23 - Noi 21)* -
Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun
simt
al umorului. Energic. Prezice viitorul. F BUN la sarutat./
Mereu reuseste ceea ce vrea. Atractiv. Cu pasul linistit.
Iubeste relatiile lungi. Vorbaret. Romantic. Dragut.
4 ani de ghinion daca nu trimiti.

*BALANTA (Sept 23 - Oct 22)* -
E agreabil cu toata lumea. Dragostea lui este unica.
Prostut, distractiv si dulce. Are un atractie unica.
Este persoana cea mai draguta pe care o vei cunoaste!
Totusi, balanta nu este felul de
persoana cu care sa te certi, pentru ca te lasa plangand.
9 ani de ghinion daca nu trimiti. /

*BERBEC (Mart 21 - April 19)* -
Mincinos iesit din comun. Adorabil. Spontan. Cineva cu care sa nu te certi.
Distractiv. Excelent la sarutat, EXTREM de adorabil.
Iubeste relatiile. Adictiv. Zgomotos.
16 ani de ghinion daca nu trimiti.

*VARSATOR (Ian 20 - Febr 18)* -
Apa il face de incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui.
Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic.
Imprevizibil. Iti va intrece asteptarile. Nu e un luptator, dar te lasa
inconstient.
2 ani de ghinion daca nu-l retrimiti

*GEMENI (Mai 21 - Junie 20)* -
Irezistibil. Agreabil. Dragostea sa e unica in clasa lui.
Mare luptator. Foarte bun la AIA...
Sunt amanti, nu luptatori, dar totusi te pot lasa inconstient.
De incredere. Mereu fericit.
Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI.
Mereu cauta sa ajunga la un acord sau la o intelegere.
Are un zambet frumos. Generos. Puternic. CEL MAI IREZISTIBIL.
9 ani de ghinion daca nu trimiti.

*LEU (Julie 23 - Aug 22)* -
Leul e marele vorbitor. Atractiv si pasionat. Fara griji.
Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face.
Mare sarutator. Imprevizibil. Extrovertit. Cu picioarele pe pamant.
Adictiv. Atractiv. Zgomotos. Iubeste relatiile lungi si pasionate.
Vorbaret. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit.
Bun cand il gasesti.
7 ani de ghinion daca nu trimiti.

*RAC (Junie 21 - Julie 22)* -
Tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI.
Are o mare atractie in personalitatea lor. Dragostea sa e unica.
Foarte romantic. Persoana cea mai draguta pe care o vei cunoaste!
Totalmente creativ, plin de imaginatie si visator. Meditativ.
Cu capul mereu in aer. Extrem de schimbator (si mandru ca e asa).
Ciudat. Spontan. Povestitor de mari istorii . Extrem de timid si inchis.
Nu e de loc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie
s-o faca.
Cineva la care ai tine.
12 ani de ghinion daca nu trimiti.

*PESTI (Febr 19 - Martie 20)* -
Tovarasul de viata.
Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept.
Mereu e in centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu
trebuie sa spuna ultimul cuvant si il are. Usor de gasit,
greu de pastrat langa tine. Cineva cu care petreci un moment
distractiv. Extrem de rari dar in sens bun. Foarte bun simt
al umorului (poate schimba spre opus pe loc) !!!
Ganditor. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume.
Foarte popular. Prostut, distractiv si dulce.
5 ani de ghinion daca nu trimiti.

*CAPRICORN (Dic 22 - Ian 19)* -
Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent . Sexy.
Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga
durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata
Geminii la sport. Extrem de distractivi. Iubeste sa glumeasca. Destept.
24 ani de ghinion daca nu trimiti.

*TAUR (April 20 - Mai 20)* -
O capcana agresiva.
Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte
bune pentru cea ce vrea. Extrem de extrovertit. Iubeste sa
ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Bun la  sarutat.
Buna personalitate. Cap tare. Preocupat. Unic in clasa lui.
Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Cele mai atractive persoane de pe
pamant!
15 ani de ghinion daca nu trimiti.

*SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21)* -
De o promiscuitate spontana. Mare atractiv. Greu de gasit,
dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Are multa
dragoste
de daruit. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Foarte
frumos. Foarte romantic. Dragut cu toata lumea. Dragostea
lui e unica. Prostut, distractiv si dulce. Are o putere de
atractie unica. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste!
Impresionanti la AIA !!! Nu e felul de om cu care sa te pui
pentru ca ai termina plangand.
4 ani de ghinion daca nu trimiti.

*OK. Altceva:*
*Nu trimite mesajul asta cui ti l-a trimis,* asadar mult noroc!
*Cel mai rau e ca ultimul e pierzatorul.*

Pe locuri.... Pregatiti! Start!
1-3 persoane = un minut de noroc
4-7 persoane = o ora de noroc
8-12 persoane = o zi de noroc
18-22 persoane = o luna de noroc
23-27 persoane = 6 luni de noroc
28- 32 persoane = 12 luni de noroc
33-37 persoane = un an de noroc
38 sau mai multi = viata norocoasa

recomandari


http://horoscop.garbo.ro/articole/11631/atributele-lui-dumnezeu-in-fiecare-zodie.html
 http://www.youtube.com/watch?v=ko01Tefui2s&feature=em-uploademail

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini