Postări

Se afișează postări din septembrie 12, 2012

alt apel catel

Mesaj distribuit- Catelusa gasita
Aceasta catelusa cocker spaniel a fost gasita foarte speriata pe 10.09.2012, in jurul orei 19 in zona Real Vitan. Pare o catelusa batrana si posibil si surda. Daca o recunoasteti va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa secu.cristina@yahoo.com . Persoana care a gasit-o, nu o poate tine decat o zi, deci este urgent sa ii gasim stapanul. (A.E)
poza pe 
http://www.facebook.com/liliana.deac 
 http://www.facebook.com/asociatia.robi

<!--:ro-->Adapost pentru caini<!--:--><!--:en-->Dog shelter<!--:-->

<!--:ro-->Pisicile Asociatiei Robi<!--:--><!--:en-->Robi's Cats<!--:-->

<!--:ro-->Doneaza o conserva<!--:--><!--:en-->Donate a can of food<!--:-->

<!--:ro-->Sterilizari gratuite in sectorul 2<!--:--><!--:en-->Free neutering in District 2<!--:-->

tot de la ROBI

http://www.4animals.ro/category/doneaza/adopta-virtual-o-pisica/

<!--:ro-->Rany are nevoie de ajutor<!--:--><!--:en-->Rany needs help<!--:-->

<!--:ro-->Idu si Felix doi frati, doua destine<!--:--><!--:en-->Idu and Felix, 2 brothers, 2 destinies<!--:-->

sterilizari, anunt publicat de ROBI

Va informam ca in data de 8, 15 si 22 septembrie 2012 puteti steriliza GRATUIT caini cu si fara stapan daca locuiti in sectorul 2 din Bucuresti. Pentru programari sunati la numerele 0737 029 796 sau 0763 198 100.

apel catel

Imagine
Asociatia pentru protectia animalelor Robi URGENT! Cazare temporara sau adoptie pentru Bucuresti! (mesaj primit)
www.4animals.ro

"Am gasit aceasta catelusa ieri…..are 2-3 luni si a fost abandonata, este foarte iubitoare si jucausa…dar si speriata…din  pacate nu o pot lua eu pentru ca mai am deja catei, si nici nu o mai pot tine aici…va rog ajutati-ma san u ajunga in strada,  ….va rog din suflet sa ma ajutati….ii pot cumpara eu mancare dar nu am unde sa o mai tin…PLS AJUTATI-MA nu vreau sa  ajunga in strada…"

Pentru mai multe informatii va rugam sa trimiteti mail pe adresa: andra.socolov@cdpress.ro sau asociatia.robi@gmail.com

recomandari

http://www.youtube.com/watch?v=ZNqAnBwUP50&feature=em-share_video_user
An infographic animation about Romania, created by Graphic and Communication Design student Ana Busuioc (www.nestingideas.co.uk) for Leeds Romanian Society. Music by Dave James and Alfie Granger-Howell - Finger on the Pulse, courtesy of audionetwork.com.
copyrighted material


http://manneli.com/movies/tech/Swiss-RoomBox.html


nume website nereusite

Imagine

tuneluri sub munti, articol primit prin mail

Secolul XXI este marcat de o descoperire uluitoare: existenta unei retele intinse de tuneluri subterane ,
posibil interconectate la nivel mondial. Pe langa grote si pesteri create de natura , peste tot in lume s-au descoperit diverse canale si tuneluri subterane construite , spun oamenii de stiinta , de civilizatiile antice sau de alte civilizatii premergatoare celei umane; spatii , adesea gigantice , ai caror pereti au fost tratati pentru conservare prin metode si tehnologii necunoscute in ziua de azi Lacul fara fund
Sergheevka este un catun uitat de lume din regiunea Moscova. Cand si cand , in atentia publicului apar tot soiul de evenimente stranii , ce se petrec in jurul lacului din apropiere. Se spune ca acesta , denumit sugestiv Bezdonii …

secretul zilei de nastere

Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie, care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata.

1. Liderii

Personalitate
Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti.
Defecte Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit.

Dragoste
Pasionati si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.

2. Cooperantii

Personalitate
Pasnici si prietenosi, c…

numerologie

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1 Curgere si apa. Dintre toate tipologiile, oamenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai calda si mai frumoasa asupra iubirii. Pentru ei insisi, intregul lor destin se rezuma la “a iubi”, iar daca nu reusesc acest lucru se simt nefericiti, neimpliniti, traind cu sentimentul ca nu si-au atins menirea in viata. Se indragostesc de multe ori in viata, cu prea multa usurinta am putea spune, de fiecare data ca si cand ar fi prima si ultima oara, insa dezvolta relatii sentimentale de o natura neobisnuita, adesea furtunoase si intense. Au o natura prietenoasa si adora sa traiasca in mijlocul celorlalti, inconjurati de viata, de tumult, de agitatie si de complicatii. Sunt precum apa… dinamici, plini de viata, agili, se strecoara prin stanci si oameni si in ciuda obstacolelor reusesc cumva sa iasa la suprafata. Chiar daca nu realizeaza, au capacitatea de a-i modela pe ceilalti…

sanatate de pe net

http://www.boli-medicina.com/boli/index.php

http://www.ceai-medicinal.ro/site-map.html

"It's not what you say out of your mouth that determines your life, it's what you whisper to yourself that has the most power!"
 Robert Kiyosaki


Medicamente care ucid Romania este, si la capitolul medicamente, un "sat fara caini", un maidan pe care vin si se joaca cu sanatatea si viata "prostimii" sute si sute de fabricanti de medicamente, de medici si farmacisti!!! Bani sa iasa. si ies fara numar!!! Oameni buni, daca de voi nu va intereseaza. macar copiilor vostri le puteti salva viata!!! Incepem acum o serie de dezvaluiri socante,unele incredibile, referitoare la medicamentele romanilor, unele dintre acestea fiind doar ale romanilor pentru ca lumea normala, tarile civilizate. le-au interzis ca sa nu mai moara oamenii!!! Primul pe lista este."medicamentul saracului" sau celebrul Algocalmin. Piata algocalminului din Romania este estimata la peste…