Postări

Se afișează postări din decembrie 19, 2012

IN BENEFICIUL ANIMALUTELOR SI ELE MERITA SARBATORI FERICITE SI O FAMILIE IUBITOARE

Anual merg, pe langa alte targuri/expozitii/evenimente, la expozitiile cu pisicute, precum si la evenimentele caritabile privind animalutele. Anii trecuti erau organizate de GIA-Orasul Animalelor si de Daisy Hope la inceput, iar pedigree cu Whiskas la Palatul Copiilor - Ziua Animalutelor.
Acum exista Cafeneaua cu pisici la care de altfel am participat Sambata, a se vedea postarile anterioare si o sa mai merg.
Am mai trecut prin Piata de Craciun de la Universitate unde Dog Town a primit o casuta.
Cu cateva saptamani in urma, a 2-a zi de la inaugurarea pietei am vizitat-o si am luat 1 tricou; apoi am revenit dupa salariu si am mai luat 1 tricou de calitate superioara model Polo personalizat cu sigla adapostului cu 30 lei, o sapca personalizata cu sigla adapostului cu 15 lei si o insigna cu 5 lei in beneficiul adapostului, mai aveau si umbrele cu 50 lei parca.
Am aflat ca tocmai fusese adoptat un catel.Catelusii sunt dragalasi, prietenosi, "piticonti" ... au pozele expuse cu fi…

lumea pisicilor

reflexologie

Folositor si bine de stiut!


Numai ca trebuie sa stiti ce inseamna in engleza fiecare cuvint - organ, glanda.
 Deci, daca intilniti durere alegeti "organul "care va doare din tabelul din subsolul mainilor grafice.
 Veti vedea ca imediat in desenul palmelor va aparea locul unde trebuie sa masati.
Presati locurile cu pricina, repet, acestea se var colora atunci cind puneti mouse-ul pe cuvintul din tabel.
 Le masati usor pana cind dispare durerea, aparand o senzatie de relaxare.
Alegeti singuri cum sa procedati.
 Mergeti cu mouse-ul pe zona din palma sau pe lista cu organe.
Doar numai sa incercati....veti fi surprins de rezultate.

http://www.dorlingkindersley-uk.co.uk/static/cs/uk/11/features/reflexology/handchart.html


mica lectie de istorie primita prin mail

NOI SUNTEM....CINE SUNTEM NOI?
Zona geografică în care se află astăzi România, a fost în urmă cu peste 10.000 de ani, vatra lumii, locul unde a început cu adevărat civilizaţia umană. Acest adevăr este destul de greu de digerat pentru celelalte mari naţiuni, printre care şi cu aspiraţii inalte la titlul de popor ales.


În zona Olteniei se înregistrează cea mai veche locuire în bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi târnacop de miner descoperit vre-o dată, cea mai veche activitate metalurgică a aramei din lume (8,000 ani înainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tăbliţele de la Tărtăria, judeţul Alba 5-6.000 înainte de Christos). Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, şi tot de aici au plecat şi s-au format celelalte popoare indo-europene şi nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, sciţii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmaţii, elenii(ahei şi dorieni), f…