Postări

Se afișează postări din decembrie 23, 2012

urare

Sarbatori fericite!  La multi ani!  
Azi tuturor urăm cu drag, În viaţă bine să vă fie, Al prieteniei scump şirag, La ce e nobil să vă-mbie!
De sărbători să fie pace
Cu bucurie-n orice casă Şi fiecare ce îi place Să aibă de Crăciun pe masă! Iar Noul An să vă-mplinească Tot ce speraţi, tot ce doriţi, Cei dragi mereu să vă iubească Şi veşnic fericiţi să fiţi!Fie ca sărbătorile de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul  vostru şi al tuturor celor dragi, cu sănătate, fericire, belşug  şi bucurie!
Sărbătorile de Crăciun să vă aducă numai bucurii şi împlinirea tuturor dorinţelor! .... SĂRBĂTORI FERICITE!

ingerul

Doamne ajuta !

Am cerut un înger pentru a veghea asupra ta noaptea trecutã dar, a venit înapoi.
L-am întrebat "De ce?" Îngerul a spus: "Îngerii nu vegheazã asupra îngerilor!!" Existã 20 de îngeri în lumea ta. 10 dintre ei au dormit, 9 s-au jucat si 1  citeste mesajul.
Te rog sã citesti. Nu e gluma. Îngerii au observat cã te lupti cu ceva.
Ei spun ca a trecut. Vei primi o binecuvântare.
Dacã crezi în îngeri, trimite acest mesaj, te rog sã nu-l ignori, vei vedea.
Existã douã lucruri care se vor rezolva.
Maine va fi cea mai bunã zi.


SPERANTA VEDE INVIZIBILUL,
SIMTE INTANGIBILUL SI IMPLINESTE IMPOSIBILUL...

oare?!

http://www.candmori.info

filozofie in prag de an nou

Omul se naste o singura data, dar nu moare cu adevarat. Din reincarnare in reincarnare el nu face altceva decat sa-si schimbe trupul pana cand ajunge la adevarata libertate, in Nirvana. Principiul care dirijeaza calatoria dintr-un corp intr-un altul este legea karmei. Scopul spiritualitatii hinduse este acela de eliberare fata de legatura karmica, pentru a se putea uni cu Brahman. Credeti in reincarnare? Printre parintii Bisericii se numara remarcabili gnostici care credeau in reincarnare. Origen, Clement din Alexandria, Sfantul Ieremia si multi altii considerau ca spiritul se reincarneaza – teorie antica a umanitatii intalnita si in ideologiile egiptenilor, ale indoeuropenilor si in marile doctrine ezoterice. Desi in trecut argumentele folosite in favoarea reincarnarii erau de nivel metafizic, se pare ca ce a primat a fost un considerent practic: reincarnarea presupune salvarea tuturor (fie ca ei sunt credinciosi sau nu). Avand sansa unei vieti noi, spiritul se poate perf…

de Craciun

http://mayas-esprit.blogspot.ro/2012/12/primiti-colinda.html


Mi-a placut tare mult postarea ....