joi, 7 februarie 2013

VOLUNTAR pentru ROBI DE LA DOMICILIU prin PROMOVARE ANIMALUTE

VREI SA DEVII VOLUNTAR DAR NU AI TIMP SA TE DEPLASEZI LA ADAPOST SAU LA ALTE ACTIUNI ?

POTI FI VOLUNTAR SI LUCRAND ACASA.

Pentru ca de ceva timp numarul animalelor luate in custodie de noi a crescut mult iar noi suntem doar cativa oameni care trebuie sa raspunda solicitarilor si sa le asigure protejatilor nostri un trai decent, nu reusim sa-i promovam pentru adoptie pe toti micutii nostri. Din acest motiv va solicitam ajutorul.

Daca aveti un pic de timp si puteti ajuta cu postarea unui animalut pe site-uri pe care vi le vom indica noi, va rugam sa ne contactati la adresa : robi_mydog@yahoo.com cu mentiunea " VOLUNTAR PENTRU PROMOVARE ANIMALUTE"

Multumim anticipat celor care ne vor ajuta.
(MC)

http://www.facebook.com/Robi.Animal.Protection.Association

TIN la 1 pas de moarte

Pe la sfarsitul anului trecut ne-am "pricopsit" cu un pisoi ce parea a fi femela intr-o stare avansata de gestatie. Dar n-a fost sa fie asa. Daca ne-am fi luat dupa pofta lui de mancare am fi zis ca-i cel mai sanatos pisoi, doar ca burtica i se umfla de la o zi la alta mai mult. Asa ca pisoul a ajuns la vet. pentru investigatii si am constat ca pisica era defapt un motanel cu o cantitate enorma de lichid in abdomen si in plus era racit si ii curgeau ochii.
Temperatura nu-i scadea sub 40 de grade sub nicio forma. Prima suspiciune a fost de PIF, Peritonita Infectioasa Felina boala mortala, fara leac si dupa mult tratament cu antibiotic tinand cont de faptul ca temperatura nu-i scadea Liss motanelul cu burtica imensa a fost la un pas de eutanasie. Dar pentru ca motanelul parea plin de viata am hotarat sa-i dam o sansa asa ca l-am luat acasa in ideea ca il vom tine in viata cat s-o putea. Priviti-l pe micut aici http://www.facebook.com/photo.php?v=428556983882653&set=vb.376586535746365&type=3&theater.
Am continuat tratamentul cu antibiotic, am trecut la doza soc si am avut placuta surpriza sa constatam ca a scapat de febra. Parea sa fi scapat de probleme si pentru ca am vrut sa fim siguri i-am facut o analiza din care a rezultat ca nu are PIF.

Ieri am primit rezultatul si acum incepem sa credem ca Liss va avea parte de viata asa ca indraznim sa-i scriem povestea cu speranta ca intr-o zi va fi adoptat. Asta nu inainte de a-i continua setul de analize pentru a vedea de ce cumuleaza inca lichid in burtica.
Dar analizele costa si pentru ca avem prea multe cazuri de rezolvat va cerem ajutorul in cazul lui Liss.
Il puteti ajuta doand in contul :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Intre timp motanelul a fost castrat deoarece era necesar si cel putin aparent se simte foarte bine, e vesel, se joaca si sufera de singuratate deoarece e tinut izolat de ceilalti pisoi.
Desigur va vom tine la curent cu evolutia lui si cu analizele care urmeaza sa-i fie facute. Deocamdata e din nou la o cura de antibiotice dupa care trecem din nou pe investigatii

1 click pentru APAM Arad

https://www.1clickdonation.com/en/initiatives/?id_ass=3307&id_c=5

TOMITA LUPTA SI ARE NEVOIE DE NOI

 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151474295143169.549515.341529178168&type=1

Update 6 februarie 2013 Tomita ramane internat la Speed Vet, starea lui ramanand in continuare grava. Nu mai este in coma uremica, a inceput sa ii scada ureea insa nu se poate ridica si necesita monitorizare continua, perfuzii, oxigen. Modul in care este tratat si ingrijit Tomita la Speed Vet este ireprosabil, speram sa ajungem la un final fericit. ----------------------------------------- Tomita a ajuns in Bucuresti in aceasta dimineata la ora 7, intr-o cutie de carton, in stare critica, cu temperatura 35 grade si insuficienta renala cronica. Este internat la Speed Vet unde se fac eforturi uriase sa fie salvat. Este pe perfuzii, oxigen, i s-au deblocat caile urinare cu o interventie cu ultrasunete insa din pacate starea lui este aproape comatoasa. Costurile de dimineata de la ora 7 pana in acest moment sunt de peste 500 lei si vor creste caci are nevoie de terapie intensiva. Speram sa traiasca si avem nevoie de voi sa-i putem continua tratamentul la Speed Vet caci in acest moment nu dispunem de aceste resurse financiare. Donatii se pot face in contul GIA-Group Initiative for Animals deschis la Banca Transilvania - Sucursala Marriott account IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX / IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX, Paypal: office@gia-ro.org. Va multumim! ----------------------------- Tomita arrived in Bucharest this morning at 7 AM, in a cardboard box, in critical condition, temperature 35 degrees and chronic renal failure. He was taken to Speed Vet where the vets made huge efforts to save him. He recieves perfusion, oxygen, and an intervention ultrasound for urinary tract but unfortunately his condition is close to coma. Costs from 7 am in the morning until now are over 500 lei ( more than 100 eur) and will grow because he needs intensive care. We hope he survives and we need financial help to keep him at Speed Vet over the night. Right now we do not have the financial resources but we will not let him die. Donations can be made to account GIA Group Initiative for Animals at Banca Transilvania - Marriott Branch IBAN account RON: RO69 BTRL E803 0640 1205 48XX / EUR IBAN: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX, Paypal: office@gia-ro.org. Thank you

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ORB PLOPZZ ALBASTRU DESCHIS, PRODUS NOU

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini