duminică, 3 martie 2013

catel in nevoie

VA ROG DATI MAI DEPARTE!
CANISH MARO, talie medie, cu ham negru. Pare pierdut. Este in statia de metrou de la IZVOR. L-a legat cineva pentru ca umbla bezmetic pe peron. Cred ca nu aude bine.http://www.facebook.com/gabriela.petre.980

EVENIMENT CARITABIL 24 MARTIE 2013 DIANEI 4 ROSETTI CAMERA CU PISICI CAFENEAUA CU PISICI 12-18

Întâmpină primăvara cu o faptă bună!

Duminică, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00, Camera cu Pisici alături de Free Pets te invită la a treia ediție CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfăşura la Dianei 4 (Piața Rosetti, str. Dianei nr. 4).

Îi aşteptăm duminică pe toţi iubitorii de pisici să ADOPTE sau să AJUTE. Vor fi prezente și gata de adopție o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă își așteaptă familiile, se pot face donaţii sau se pot cumpăra obiecte hand-made (donate de diverși creatori din toată țara) şi prăjituri pregătite cu drag de voluntarele Camerei. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donațiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuțelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuțuri, pernuțe sau orice altceva considerați de cuviință.

Fie ca ADOPȚI o pisica sau AJUȚI material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susținerea ta.

Te aşteptăm la Dianei 4 - duminică, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00.

Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociație pentru protecția animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puțin norocoase.

Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.
------------------
Duminică, 24 martie 2013, orele 12-18
Dianei 4, Piața Rosetti, str. Dianei nr. 4
-----------------
Dianei 4: https://www.facebook.com/dianei.patru
Free Pets: https://www.facebook.com/freepets

apel sprijin masina transport

Anda Murgu

Remember, i have in my shelter 150 souls - dogs and cats, only 15 of them are sponsored monthy ! Thy others, survive only from your donations, they need food every day, medical treatment, i need money for gas, for electricity bill, for repair the car, for driver salary....
If you want to help this souls, if you want to help them to go in a good home - donate a little for them ! Thank you !

Murgu Julieta Florinela

euro - RO13BRDE441SV52383264410
SWIFT - BRDEROBU
BRD - sucursala Popesti Leordeni

ron - RO34BRDE441SV37837694410 ,BRD - suc. Popesti Leordeni sau

paypal : suflete.dragi@yahoo.com

apel catelusa lup

UPDATE 28.02.2013

Catelusa a trecut cu bine si peste cea de-a doua interventie chirurgicala ce a avut ca scop inlocuirea firelor si indepartarea unor serii de granuloame datorate tendintei sistemului imunitar de a izola anumite portiuni suturate, privite ca si corp strain. Unele necroze mai mici ivite la niste vase capilare au fost si ele curatate. Acum Tessa se afla intr-o noua etapa de lupta cu complexul de variabile ulterioare unei serii de operatii atat de complicate. Iar tratamentul antibiotic continuat cu acelasi Cefort nu a dat roade nici dupa alte 3 zile de la a doua interventie chirurgicala, scurgerile din peritoneu vadindu-se la fel de consistente, iar probele prelevate au confirmat prezenta unei bacterii (in speta e - coli) rezistenta la tipul de antibiotic administrat circa 12 zile, practic tratamentul initial fiind fara efectul scontat. S-a intrat intr- o noua faza, cu un nou tip de antibiotic, mult mai scump dar cu un spectru mai larg, administrat de doctor de 2 ori pe zi si care speram sa stopeze infectia ce a complicat procesul de vindecare. Totodata dieta implica cheltuieli la fel de consistente, precum si sumedenia de hepatoprotectoare, vitamine si alte suplimente menite sa intremeze bietul animalutz. Catelusa Tessa se va face bine doar cu putin ajutor, asa ca rugam iubitorii de animale care pot sa ajute sa nu ezite in a face acest lucru. Contul in care se pot face donatii (oricat de modeste ar fi se vor dovedi utile!) este:
RO72MILB 0000 0000 0141 9096
BADESCU_NICOLAE
MILLENIUM_BANK

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152541817310405.955265.525465404&type=3

Multumim anticipat

apel catelusa gasita chiar de martisor

CATELUSA GASITA (6 photos)
Fugeam speriata ..erau sa ma calce 2 masini in cateva secunde, pana cand am simtit ca cineva ma ia in brate...si m-am linistit cand am vazut ca ma duce la caldurica...dar din pacate nu ma poate tine..asa ca va rog sa ma luati,sa am si eu casuta mea..

apel catel zona Vitan

www.4animals.ro.

URGENT !
Caine la targ Vitan, nu paraseste de trei zile locul in care s-a inecat stapanul lui. Tot de atatea zile n-a mancat si n-a baut apa. Se plimba de-a lungul malului sperand probabil ca tanarul lui stapan , va aparea din nou.
Voluntarele noastre se vor duce azi pana acolo sa vada despre ce este vorba, pentru ca din cate au spus pescarii din zona cainele nu e prea docil, si vor incerca sa-l ia sau macar sa-i dea mancare si apa. Daca este cineva in zona si poate sa traga o fuga pana acolo sa dea o mana de ajutor sau macar sa vada despre ce-i vorba ne-ar fi de mare ajutor.
Contact : asociatia.robi@gmail.com.

catel bolnavior apel cazare temporara

www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com
https://www.facebook.com/photo.php?v=380878565353423&set=vb.144616635646285&type=3&theater
Speedy un catelus de 3 luni si jumatate (are 10 kg) surd din nastere si care are nu-si poate controla pozitia capului (are un fel de tremur) are nevoie URGENT de adoptie sau macar cazare temporara.
Catelusul este sanatos cu exceptiile mentionate mai sus, adica mananca, este invatat sa-si faca nevoile intr-un anume loc, se joaca cu cele 4 pisici colocatare, cu una dintre ele are chiar o relatie de pietenie, mai bine spus pisicuta l-a adoptat si are grija de el, il spala si se joaca cu el.
Persoana care l-a ingrijit pana acum a ramas fara slujba, traiste intr-o garsoniera cu fiica si cu mama sa care are alzheimer plus cele 4 pisicute si nu fac fata situatiei, asa ca s-a gandit ca decat sa-l lase pe strada mai bine il eutanasiaza. Altcineva care cunoaste acest caz ne-a cerut ajutorul in cazul lui. Culmea e ca a gasit si un "medic?" dispus sa-l omoare.
Nu ar fi o solutie pentru catel sa ajunga in adapost de aceea va rugam ajutati-ne sa-i gasim o familie care sa-l iubeasca si sa aiba grija de el tot restul vietii catelusului.
Speedy este foarte energic si jucaus. Tremurul capului se vede doar cand se concentreaza intr-un punct fix. In rest este absolut normal ca orice puiut.

Daca doriti sa-l adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com

pentru APAM

Adoptie Distanta (un proiect de voluntariat) ofera o sedinta foto gratuita pentru animale de companie, celor care in luna Decembrie 2012 aleg sa ajute APAM Arad cu ingrijirea si tratamentele celor 2 robotei salvati din Bucuresti!

Fiecare persoana cu resedinta in Bucuresti care face in perioada 4 - 30 decembrie 2012 o donatie de cel putin 100 de lei in contul bancar sau de Paypal al APAM Arad: http://www.apam.ro/?x=pag&id_pag=5 cu destinatia platii "ajutor pentru Robotei", primeste din partea voluntarilor Adoptie Distanta o sedinta foto de 40 de minute, exclusiv pentru animalutele de companie ale donatorului. Sedinta foto poate avea lor la resedinta sau intr-o alta locatie aleasa de pe raza Municipiului Bucuresti, in cursul lunilor decembrie 2012 sau ianuarie 2013.

Pentru a va programa pentru sedinta foto, este suficient sa trimiteti o copie a documentului de plata la adoptiedistanta@yahoo.com

apel gazduire catel paralizat

Se cauta foster cu experienta pentru Ricky, un catel paralizat, uitat de peste un an la o clinica veterinara din Bucuresti. Ricky are nevoie sa socializeze, si are nevoie de o persoana cu experienta in a schimba pampersi. Preferabil o persoana cu program flexibil, care sa fie destul de mult acasa, rabdatoare si intelegatoare. Toate costurile vor fi acoperite. (Foster platit+mancare+necesar) Multumim anticipat! Contact: laura.madalina@gmail.com

catel pierdut joi

Bruno s-a pierdut joi seara in zona Campia Libertatii, Bucuresti sector 3.
Va rugam distribuiti, iar daca il vedeti, luati-l in casa si contactati-o pe Ioana Cimpean: http://www.facebook.com/cimpean.ioana.3
Bruno este foarte bland si foarte sociabil, de talie mare, sterilizat.

Apel pentru 1 catelus accidentat

www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com
N-a apucat sa-si inceapa trista viata de pui abandonat pe strazile Romaniei ca a si avut parte de ghinion. Presupunem ca roata unei masini i-a trecut peste labutele anterioare. Tora a ramas practic fara falange asta insemnand ca tot restul vietii ei se va sprijini pe doua ciotulete.
Acum este internata si maine va fi operata la una dintre labute deoarece infectia a mers catre umar. Tineti-i pumnii micutei pentru ca are mare nevoie de mult sprijin pentru a se vindeca.
Vom avea nevoie de cazare temporara pentru ea si ideal ar fi daca ar putea-o gazdui cineva care se poate deplasa aproape zilnic cu ea la un cabinet de langa Obor.
Daca doriti s-o spriniti financiar va reamintim conturile in care puteti dona pentru Tora.
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Va multumim din suflet pentru suportul dat animalutelor (MC)
------------------------------
She just began her life as a sad abandoned puppy on the streets of Romania and already had bad luck. We believe that the wheel of a car stepped on her front paws. Tora is now practically without her phalanges and this means that all her life she will maintain her equilibrium on two ‘sticks’.
Now she is hospitalized and tomorrow will have surgery at one of her paws because the infection reached to the elbow. Wish her luck to because she really needs a lot of support to heal.
We need temporary shelter for her and ideal would be if someone could take her home and to take her almost daily at the clinic in the Obor area.
If you wish to financially support the little one we remind you the accounts for you to donate.
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
Or through the online PayPal service available on our website www.4animals.ro
Thank you very much for all the help given to all of our animals.

lista utila adaposturi animalute

http://www.adoptiipisici.ro/centre-de-adoptii/

Incheiat cu bine! apel adoptie catel, primit prin mail

 Am aflat ca s-a rezolvat, catelusa gasindu-si stapanii; mi-a spus o colega care a telefonat pentru ea ...

Mare rugaminte:  catelusa neagra, talie mica/medie, seamana cu caniche/bichon; pierduta sau abandonata in statia troleibuzului,  in cartier, la Favorit. Doamna la care este acum, din Buftea, nu o poate tine fiindca este plecata toata ziua de acasa si cam plange, daca sta toata ziua singura...

Nu se doreste publicarea  pe facebook fiindca se ofera s-o adopte tot felul de ciudati si salvatoarea ei nu vrea sa fie abandonata din nou pe strazi sau sa fie data spre adoptie la fosterele din strainatate care o vand mai departe...Ca sa adopti un caine de la un foster din SUA sau Canada, de ex. dai 400 de dolari, fiindca ei nu au caini de prisos, acolo daca nu sunt adoptati in 30 de zile sunt eutanasiati...

Se bucura extraordinar daca ati putea sa-i gasiti un camin permanent, saracuta a fost plimbata de colo-colo...ma gandeam daca nu poate cumva cineva din familia voastra (mama, sora, matusa, etc), in caz ca nu puteti voi...

DESPRE EA:

Catelusa are 1,5 ani si este sterilizata, deci stapinul nu va avea probleme cu ea, sa intre in calduri, etc...

Este foarte cuminte, dresata, intelege tot ce i se spune, e obisnuita in casa, nu isi face nevoile in casa, stie sa mearga in lesa, sa urce cu liftul, cred ca a fost a unei persoane mai in varsta, care statea acasa, cine stie ce s-o fi intamplat cu ea, s-o fi imbolnavit si n-o fi avut cui sa dea cateaua, o fi murit si vecinii or fi aruncat-o pe strada...

Singura rugaminte ar fi ca persoana care o adopta sa nu fie plecata toata ziua, sa n-o lase singura 10 ore, deoarece cam plinge...

Daca o doriti, catelusa poate fi tunsa si vaccinata,  este deparazitata intern si extern...

e recunoscatoare daca i-ati putea gasi o familie care s-o iubeasca asa cum merita...

Mai trimiteti acest mail persoanelor responsabile, care stiti ca si-ar dori un catel, si care au timp de ea...

Ioana Daian - 0724307134

tare

Inimaginabil, oare cât o costa ??? Aflaţi că  >>> 687.775 $ >>> EXTRAORDINAR !ARE 1,4 TONE, DIAGONALA 201" (5,10m)  ŞI A LUAT TOATE PREMIILE ÎN 2012 (PORSCHE DESIGN)



adrese de la targurl de hand-made de la Sutu si de la DAlles unde am fost azi

www.ateliermoldoveanu.ro
www.facebook.com/PONTICA
inspiratdeingeri.blogspot.ro
www.chericlair.com
www.facebook.com/BALDERDASHM
www.facebook.com/AngelArtBox
angelartbox.blogspot.ro
facebook.com/MEOWmade
authentikhandmade.blogspot.com
facebook:BLONDIE'S
cadouri-handmade-art.blogspot.com
www.handmadecafe.ro
www.facebook.com/handmadecafe
arimbags.blogspot.com
facebook.com/arimhandmade
arimhandmade.breslo.ro
daniqueboutique.blogspot.com
www.breslo.ro/shop/danique
facebook;GreenPea
facebook.com/GloMiShop
glomishop.blogspot.com
www.theena.ro

Masuta cu flori: MARTISOARE- FLUTURI

Masuta cu flori: MARTISOARE- FLUTURI: Piele pictata Sistem de prindere: ac de brosa. Figurinele vor fi puse  pe carton colorat  cu fir de martisor. Pret 5 lei  bucata

Martisoare norocoase :)

Martisoare norocoase :)

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini