joi, 7 martie 2013

Duminica 17 martie 2013 alt eveniment caritabil pentru animalute

Streetcats ora 14 Cafe D'arthe

Jurnalul unei pisici independente: Eu, Missouri şi grădina

Jurnalul unei pisici independente: Eu, Missouri şi grădina: picturi ISABELLE BRYER

INVITATIE CAFENEAUA CU PISICI A CAMEREI CU PISICI EDITIA DE PRIMAVARA

Camera cu Pisici - The Cat Room posted in Cafeneaua cu pisici - editia de primavara


Camera cu Pisici - The Cat Room 5:22pm Mar 6

SHARE, vă rugăm, ca să împrăștiem vestea ♥ Întâmpină primăvara cu o faptă bună! ---------------------------------- Dragi prieteni ai pisicilor! Lansăm acest apel în speranţa că printre voi sau cunostinţele voastre se numără şi creatori sau posesori de handmade (si nu numai), dornici de a da o mână de ajutor pisicuțelor mai puțin norocoase. Unii dintre voi ne-au fost alături și la primele două ediții ale Cafenelei cu pisici, când ne-am bucurat de o susținere deosebită din partea creatorilor de handmade. Cafeneaua cu pisici - ediția de primăvară (http://www.facebook.com/events/572142779462963/), care va avea loc pe 24 martie 2013, va fi, ca şi dățile trecute, un mini-târg de adopții de pisici și o strângere de fonduri pentru îngrijirea pisicilor până își găsesc familii. Lansăm deci rugămintea să ne sustineți, donând produse, care vor urma să fie vândute în beneficiul pisicilor. Aşteptăm cu drag răspunsul vostru pe cameracupisici@gmail.com Vă mulțu-miau! Camera cu Pisici
 Camera cu Pisici este un proiect independent de voluntariat, având menirea să salveze cât mai multe pisici fără stăpân și să le găsească familii iubitoare. Nu putem însă face asta fără ajutor de la alți iubitori de animale. Puteți vedea activitatea Camerei cu Pisici vizitând pagina de Facebook sau blogul nostru: https://www.facebook.com/thecatroom sau http://www.facebook.com/l/kAQETzENb/cameracupisici.blogspot.ro/ -------------------------------- Puteți vedea care a fost atmosfera la evenimentele anterioare, vizitând albumele: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468207003213542.109517.296016100432634&type=3 si http://www.facebook.com/media/set/?set=a.505219522845623.117437.296016100432634&type=3

alt eveniment de 8 martie

LaChatterie & Dekadens prezintă Pour les filles.


Vineri, 8 Martie, ora 21:00, vă invităm la o experientă dedicată fetelor, femeilor si muzelor. Însotite, bineînteles, de băieti, bărbati sau creatori.

Avem concert Dekadens, expozitie de coronite înflorate, rochii primăvăratice si sedintă foto ad-hoc cu fotograful Claudiu Popescu.

We honour the muses, the urban witches, the haunting lovers, the femmes fatales.

Activităti dedicate Pour les filles:

- muzica, cea care să le hrănească amorurile intense: Dekadens acoustic live session.

- florile Isabelei care să le hrănească inocenta periculoasă: coronitele proiectului ce a debutat pe Instagram "les filles florissantes".

- rochiile primăvăratice care să le îmbrace feminitatea: LaChatterie.

- pozele lui Klaus care să le dezvelească natura periculoasă de femeie frumoasă.


Accesorii, rochii  si coronite: LaChatterie (Isabelle Vijiiac)

Fotograf: Claudiu Popescu

Concert: Dekadens

Ora: 21:00

Data: 8 Martie 2013

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini