Postări

Se afișează postări din aprilie 12, 2013

Inspired by Angels : Targ handmade

Inspired by Angels : Targ handmade: Va invitam la urmatoarea editie a targului "I love handmade" ce se va desfasura in weekendul 27-28 Aprilie 2013, eveniment org...

nu uitati STREETCATS DUMINICA

http://www.facebook.com/events/238159122997119/

streetcats te invită să adopți o pisică a străzii, duminică, 14 aprilie, între orele 14:00 şi 20:00 la Caffe D'arthe, str. Popa Nan nr 7.

Pisicile străzii se vor găti special pentru întâlnirea cu tine, se vor spăla, se vor peria și se vor parfurma și te vor aștepta la o limonadă sau prăjitură cu bezea. De vei mangaia o pisică a străzii, te vei molipsi de blândețea ei și vei dori să o iei acasă, dar de nu vei putea, lasă-i măcar un pliculeț de mâncare amintire.

Prin acest eveniment Streetcats intenționează să găsească stăpâni cât mai multor pisici abandonate pe stradă care nu beneficiază de sprijinul vreunei asociații de animale.

Pentru informatii suplimentare vă rugăm trimiteți un email la
caffedarthe@rocketmail.com cu mentiunea pentru Streetcats

HERA

HERA este o catelusa batrana(~10 ani), care are nevoie disperata de o casa linistita si plina de dragoste. A avut o viata groaznica pana acum si chiar merita o poveste cu final fericit. Este o catelusa foarte cuminte, educata, care nu latra si care se intelege bine cu oameni, caini si chiar si pisici. Nu are nevoie decat de plimbari scurte si de un camin cald unde sa se simta iubita si in siguranta. Cautam o persoana responsabila, care sa o adopte.
http://cameracupisici.blogspot.ro/2013/01/hera-are-nevoie-de-ajutor-needs-your.html

de pe la noi ...

Într-o dimineata Gheorghe l-a vazut pe Vasile sapând gropi pe câmp, iar pe Ion astupându-le din urma.
-Tu de ce sapi gropile astea, Vasile? -Asa scrie în fisa postului meu, sa sap gropi.
-Dar tu Ioane de ce astupi gropile astea? întreba Gheorghe. Tu nu vezi ca Vasile s-a chinuit sa le sape?
-Dar asa scrie în fisa postului meu...sa astup gropile, raspunse senin Ion.
-Mai fratilor, dar nu vedeti ca nu are nici un sens în ceea ce faceti?
-Noi facem ceea ce scrie în fisa postului!!! E adevarat însa ca deobicei suntem trei în echipa… . Astazi lipseste Petrea.
-Si el ce-are în fisa postului?
-El punea pomii în gropi...


Tunsoarea              Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână."Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.           A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a …