Postări

Se afișează postări din mai 17, 2013

Adoptie la distanta cu Save Shop din nou pe Facebook

Articol despre ocrotitoarea pisoancelor

recomand acest articol : Sfânta Gertrude, ocrotitoarea neamului pisicesc.
accesati acest link : http://webcultura.ro/sfanta-gertrude-ocrotitoarea-neamului-pisicesc/


EVENIMENTE DE LA VACANTA LA TARA

Ziua Satului Românesc la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, Bucuresti

ANTREC România şi Revista Vacanţe la ţară vor fi prezente la aniversarea satului românesc în cadrul Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”, având un spaţiu special amenajat la Gospodăria Moişeni ( în partea dreapta de la intrarea principală în Muzeu).
Avem bucuria de a vă invita să ne fiţi alături în zilele de sâmbătă - 18 Mai 2013 şi Duminica - 19 Mai 2013. Vă vom aştepta să ne răsfoiţi şi să achiziţionaţi ultimile numere ale Revistei Vacanţe la ţară dar şi colecţiile speciale din cei 9 ani de existenţă.
În spaţiul de prezentare special amanejat în cadrul Gospodăriei Moişeni, colegii noştri de la filialele ANTREC din teritoriu, alături de proprietarii de pensiuni, vă vor prezenta oferte speciale, sejururi şi pachete turistice din toate colţurile ţării.
În ziua de Duminică – 19 Mai 2013 – ANTREC România şi Revista Vacanţe la ţară vă invită să sărbătoriţi Ziua Satului Românesc cu muzică, dans şi voie…

APELURI ACTIUNI CARITABILE PT ANIMALUTE

https://www.facebook.com/events/480675745352615/480676615352528/?notif_t=like

https://www.facebook.com/events/480675745352615/?context=create

Continuăm acţiunea pe care am început-o înainte de Paşti şi datorită căreia am ajutat mulţi căţei care aveau nevoie.


Aş dori să ajut animalele mult mai mult decât o fac acum, şi există atât de multe cazuri unde e mare nevoie de medicamente, hrană, foster, deci de bani. Pe de altă parte avem atâtea lucruri şi obiecte pe care le-am primit sau cumpărat pentru că ne-au plăcut, dar nu le folosim niciodată dintr-un motiv sau altul. Aşa că am hotărât să organizez această licitaţie prin care să vând obiecte la care... sunt dispusă să renunţ şi de care altcineva s-ar bucura mai mult, sau i-ar sta pur şi simplu mai bine. Banii obţinuţi din vânzările obiectelor mele vor fi donaţi în totalitate in folosul animăluţelor.

Duminică 16 iunie va fi data finală a licitaţiei pt. obiectele la care există oferte.

Îi invit şi pe alţii să participe la acest târg cu cond…