Postări

Se afișează postări din mai 19, 2013

mascota Sighisoarei - catelul Jimmy Dogson

urmariti pagina acestuia de facebook
multumesc Libertatea gratie careia am descoperit-o

festivalul turcesc

http://infoinsider.ro/2013/05/18/fotoreportaj-festivalul-turcesc-la-bucuresti-ismail-eram-cu-polonicu-in-cap-dadeam/

www.turkfest.ro

adrese de pe la targuri

www.phatcatcrafts.wix.com/store
www.decor-zen.weebly.com
www.magazindeantichitati.ro
www.italianvintage.ro
www.vaduvanicoletasimona.wix.com/sina
happykids facebook ref tricouri vesele
lerevedumichou facebook
www.nebs.ro
lacercei facebook
bracelets.ro facebook
peacefulpeoplehj facebook
igubijou facebook
handmadebyroxyy facebook
beatrix color facebook

Copilareste si daruieste prin sustinerea unei gradinite din Vadu Pasii Buzau de ziua copilului

Copilărește și dăruiște este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copiii de la grădinița din comuna Vadu-Pașii, situată în județul Buzău, care au nevoie de hăinuțe, jocuri educative, jucării, cărți de colorat și de povești.

Te așteptăm să ne jucăm și să donăm unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 copiii de la grădinița din Vadu-Pașii. Sâmbătă de 1 iunie, orele 14:00-18:00 la Caffe D' arthe, str. Popa Nan, nr 7.

Aniversare caritabila

Dragi prieteni, mi-ar plăcea să ne întâlnim duminica aceasta, pe 19 mai începând cu ora 20:00, la ”O Aniversare Caritabilă”.

Am fost întrebată ”ce e asta?”. Ei bine, numele meu de botez este ”Elena” – lucru cunoscut doar de familie și prieteni apropiați. De data asta, voi face o altfel de aniversare. În loc de cadourile clasice, vă invit să veniți cu inima deschisă, să faceți donații pentru un copilaș care nevoie de sprijinul nostru și să vă bucurați de muzica invitaților speciali, Alexandra Ușurelu și Ovidiu Scridon.

Cadoul pe care mi-l doresc, din suflet, e să-l ajutăm pe Sargu Raul Gabriel - un băiețel de 13 ani, diagnosticat cu Tumora Parieto-occipitala dreapta (PNET) Supratentoriala.
Urmatorul tratament pe care trebuie să-l urmeze, un tratament greu, costisitor și de lungă durată, presupune 8 cure a câte 3 pastile fiecare, cu pauze de 6 săptămâni între ele (adică 24 pastile). Costul unei cutii cu 20 comprimate costa 654 euro. O cură de 3 pastile costă 100euro. Hai …

Streetcats va asteapta la Cafe D'arthe azi 19.05. pana la ora 20

In ciuda problemelor cu RATB-ul cauzate de maraton .... pisele s-au prezentat la cafenea si ne-au asteptat ... multe, mici, dragalase, tigrate, puiote ...tot acolo putem contribui pentru sterilizarea si hranirea lor cu banuti sau cu produse ... ba chiar putem achizitiona produse donate pentru a fi valorificate in beneficiul lor ... Deja 1 pisonc alb cu negru a fost adoptat!
Cine nu a reusit inca sa ajunga are inca posibilitatea prin prelungirea programului evenimentului pana la ora 20!
Nu uitati sa consultati pagina lor de facebook.