duminică, 3 noiembrie 2013

Tobias pe linkedin ca 1 profesionist

http://www.linkedin.com/pub/sherlock-tobias/82/b79/aaa



adoptat de noi la distanta, isi cauta totusi o si casa ...

bluzon cu catel

Wear This Cool Gildan Long Sleeve
Multiple Colors
Buy It From Here >> http://teespring.com/dogslovers33

tv pise

Cari a-mici,
come avete avuto modo di vedere abbiamo creato un canale su youtube dedicato completamente ai nostri amati Pelosetti

Nei prossimi mesi creeremo dei tutorial (o guide) per la cura di gatti e cani.
Volete che qualche argomento in particolare sia trattato nei nostri tutorial? Sì? Allora non esitate a lasciare un commento!
Cercheremo di esaudire le vostre richieste...

Nel frattempo iscrivetevi al nostro canale gattosissimo --> http://www.youtube.com/channel/UCQl6fIXxf2YsasyblrMG-cw

colecta

Bonjour les amis , Voici notre petit album " Collecte pour les loulous de Roumanie " . Vous pourrez y trouver des produits qui sont mis en vente au profit de ses petits . @[1486984775:2048:Séverine Zimmermann Meersschaert] , @[1090122606:2048:Maryse Bouet] et moi même voulons aidés @[722473894:2048:Christina Marin Iliescu] et son équipe pour tous ses petits en détresse . Pour toute commande vous pouvez nous envoyer un mp ou laisser un comm au dessous du produit que vous aurez choisi . Merci de partager en masse les amis , ses petits ont besoin de nous

cateii din Vieru Giurgiu au si ei nevoie de ajutor

In satul Vieru din jud. Giurgiu 2 batranei, din dragoste pentru animale, au facut ce au considerat ca e mai bine pentru acesti 50 de caini: i-au strans de pe strazile din Giurgiu si din sat, pentru a le oferi hrana si afectiune. Acestia nu sunt insa toti sterilizati, niciunul vaccinat, iar batranii (care i-au hranit cat au putut de bine) nu-si mai permit acum nici macar sa-i hraneasca. Unul a murit de parvoviroza acum cateva zile. 2 catele au fatat cate 5 pui fiecare, acum 2 sapt, respectiv 3-4 saptamani.
Acum 2 zile am reusit, cu bunavointa dr. Ovidiu Rosu si a Anei-Lucia Udrescu, sa sterilizam 4 catele.
Daca puteti ajuta (fie cu mancare, fie cu vaccinuri, fie cu deparazitante, fie sa adoptati, fie sa donati), va rog sa sunati la 0766570714.
Vom reveni cat de curand posibil cu poze individuale, atat pentru adulti, cat si pentru pui.
Dorim sa-i sterilizam pe toti, sa-i deparazitam, sa-i vaccinam si sa-i dam spre adoptie. Ajutati-ne sa-i ajutam!
Multumim!
— with Petra Hartmann and Luigi Luigi Forero in Vieru, Giurgiu.

in atentia adoptatorilor

or fi EUTANASITAI daca nu sunt ADOPTATI LA DISTANTA! Adoptati si distribuiti!!!

In adaposturile sectorului II de la Butimanu si Cernica sunt peste 800 de caini, majoritatea sunt catei abandonati de stapani, unii adusi chiar de acestia la adapost, unii sunt educati, foarte metisati sau rase pure, si 650 dintre ei vor fi eutanasiati daca nu sunt adoptati la distanta, nu pentru ca oamenii de acolo vor ci pt ca asa a hotarat statul roman, si este adapost de stat! SUnt catei cu mari sanse de adoptie, mai au nevoie de timp ca sa poata ajunge la familii iubitoare!

Pot fi vizitati fara frica de traume, sunt ingrijiti,hraniti, vaccinati, sterilizati, microcipati, ingrijiti de oameni care iubesc animalele,sunt doar tristi ca le-a fost luata iubirea omului! Inca 650 de catei va asteapta sa ii adoptati la distanta pentru a nu fi eutanasiati!
EU am fost acolo inca de acum o luna si am adoptat 9 catei la distanta! Azi am mai adoptat unu, total 10! I-as adopta pe toti dar efectiv nu am cum, sunt doar 77 lei/luna pentru o viata!!!

Au nevoie de adoptie la distanta pentru a nu fi eutanasiati. Cu 77 lei pe luna ii puteti salva pana gasiti un adoptator definitv care sa ii duca acasa. Daca nu aveti posibilitatea de a plati 77 lei/luna atunci puteti fi 2 care sa adoptati un singur catel!

Pentru adoptie sunati pe dna doctor director al adapostului Cecilia Nicolicescu 0726761830 - va raspunde si va da detalii inclusiv in week end! Daca ajuta cu ceva si simtiti nevoia ma puteti suna si pe mine la 0737094705.
Primiti contractul pe eamil, faceti plata prin banca, este foarte simplu, lipsa timpului nu este o scuza!

Comuna Butimanu este foarte aproape de Bucuresti, dupa Buftea si Crevedia. Cernica stie toata lumea unde este! Daca nu va puteti deplasa puteti primi poze pe email de la birouri sa va alegeti catelul. Daca nu aveti timp sa alegeti din poze adoptati oricare catel si mergeti apoi sa il vedeti.

atentionare care circula pe facebook

ATENTIE MARE PENTRU CEI CARE SCOT CAINI DIN ECARISAJELE PUBLICE, IN SPECIAL DIN MIHAILESTI SI PALLADY !
Tot mai multe cazuri de jigodie (carre) la cateii scosi de acolo ! Daca scoateti caini de acolo, nu ii duceti in locuri unde nu sunt caini vaccinati, locuri unde sunt pui. Ii veti condamna si pe ceilalti la moarte ! Gasiti locuri unde sa fie tinuti in carantina macar 2 saptamani, apoi vaccinati-i si mai asteptati 2 saptamani ( de multe ori boala se declansaza dupa inocularea vaccinului ).
Aveti mare grija cu dezinfectia incaltamintei si a hainelor, puteti transmite virusul foarte usor !

noutati de la Odai

SHARE PLEASE!

Update despre programul de adoptiuni de la Odai.
Incepand de maine, toate adoptiunile se fac gratuit (nu doar in primele zece zile ale lunii), luni-joi 10:00-14:00, vineri 10:00-13:00.
Sistemul este acelasi: nu se intra in adapost, se descrie cainele dorit si se aduc cativa caini care corespund descrierii. la dispensarul veterinar.
Este necesar actul de locuinta si se semneaza acordul de a se verifica ulterior situatia cainelui (ca nu a fost abandonat, etc.)

APEL INFORMATII NUTRITIONIST/SPECIALIST METABOLISM PISIC

Pisicuta mea, Ascu, in varsta de 17 ani, cantareste 2,8 kg, in tratament pt hipertiroidie de cativa ani, cu analize bune, vitamine complex RX, UltraEfa, Hepatiale Forte, papica buna si gustari/recompense, papa bine dar NU ASIMILEAZA! Cine ne poate ajuta cu informatii sau cine ne poate recomanda 1 specialist in nutritia/metabolismul pisoancelor ?!

horoscop 2014

http://www.caplimpede.ro/horoscop-2014-tie-ce-iti-rezerva-astrele-bani-si-cariera/

asa cum au aparut deja calendarele si agendele pt 2014 ... nici horoscopul nu se lasa asteptat

probleme cu telefonia mobila

de ceva vreme ma tot suna obsesiv 1 batran, cel mai probabil din greseala, doar ca nu ma pot intelege cu el ... am incercat toate variantele: sa ii explic ca e greaseala, sa ii pun in vedere sa inceteze sa mai apeleze numarul ca il reclam, sa nu ii raspund, sa-i resping apelul, sa las sa intre mesageria ...asa ca m-am adresat operatorului de telefonie mobila care mi-a comunicat ca imi poate bloca doar toate apelurile adica apelarea numarului meu sa devina imposibila, deci tot eu sa sufar, daca nu am la telefon optiunea blocarii/bararii numarului deranjant ....sau sa fac plangere la politie ...

totul e SOFISTICAT

Aa fost si la aceasta expo felina asa cum merg de multi ani ... Decorul era minunat, iar participantii costumati de Halloween ...pisicute dragalase, prietenoase, variate rase ...Standuri:  Zoomania, Husse, Animax care impartea vouchere reduceri, Royal Canin - participare tombola, Mars cu Whiskas - ofereau pliculete gratuite, catsandcrafts.ro cu bijuterii, tricouri picate si culcusuri, Leonardo, voluntari cu pisoance pt adoptie si obiecte valorificabile in beneficiul animalutelor:GIA, ROBI, RED-PANDA ...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini