miercuri, 20 noiembrie 2013

de la PETVILLE

Bratari prin care puteti arata ca sustineti adoptia animalelor fara stapan. 30% din vanzarea lor vor fi alocati diverselor cazuri care necesita ajutor urgent.

Muncim inca cu drag si spor la variantele din materiale alternative sau ecologice pentru bratarele: materiale cauciucate, fetru, piele ecologica. Revenim maine cu poze si detalii. Somn usor voua si pufosilor vostri patrupezi.

Breloc aspect antichizat lucrat manual, gravura laser. Pret 17ron. Sustineti adoptia animalelor iar 25% din vanzarile acestor produse ajung la un adapost deosebit. Mai multe detalii in curand.

cateva mini brelocuri plus un suport pentru pahare. In curand preturi iar dupa-amiaza vor fi gata si primele comenzi!

In curand: bratara imitatie din piele de sarpe pentru clientii nostri "wild at heart". 17ron.

Soon: for our wild at heart customers, faux snake skin leather bracelet. 17ron.



Dragii nostri, avem o intrebare: ati prefera pentru comenzile din afara Bucurestiului, avand in vedere ca transportul pentru o bratara este de 7ron daca o trimitem ca si colet cu plata ramburs, sa trimitem in plic normal? Bratarile sunt subtirele si, puse intr-un plic rezistent nu ar trebui sa intampine niciun fel de probleme. Asta ar insemna ca voi mai achitati doar timbrele si va oferim contul firmei in care puteti depune direct banutii. V-ar scuti si de la un drum la posta. Spuneti-ne cum vi se pare. Daca nu, ramanem la varianta colet. Am zis doar sa oferim cat mai multe variante si cat mai avantajoase. O zi frumoasa si pufoasa.

SA NE CUNOASTEM:
Dragii Mosului, vin Sarbatorile, vine frigul. Datorita faptului ca anul trecut a avut asa succes paginuta noastra modesta, am decis sa o luam si anul acesta de la capat. Am reusit sa strangem aproximativ 1000 ron si cativa ...saci de papica. Mosul este de fapt un cuplu care, ajutat de alti spiridusi, a reusit sa aduca anul trecut un pic de bucurie si patrupezilor fara stapan. Anul acesta au nevoie mai mult ca oricand de noi, cazurile sunt si mai multe. Oricine poate sa doneze mancare, orice fel de mancare, o patura, 1leu, orice este binevenit. Ne lasati aici un mesaj, stabilim o intalnire si noi ridicam ce oferiti si ducem mai departe la totoshi. In tot acest timp va tinem la curent aici cu ce cumparam, unde ajung produsele, bonuri acolo unde este cazul. Va pupam si va rugam sa ne ajutati sa le oferim si lor un strop din lumina Craciunului.

COLECTA EMA DE MOS PE 30 NOIEMBRIE PARC TINERETULUI

Ciorapelul lui Mos Nicolae Va rugam sa ii dati o mana de ajutor lui Mos Nicolae! Fie ca veti participa la colecta organizata in data de 30 noiembrie 2013, intre... orele 12 si 16, in parcarea din fata Parcului Tineretului(Ghe.Sincai)Bucuresti, cu o ciocolata si o jucarie, sau o conserva pentru pisici si un saculet de bobite pentru catei, fie ca veti depune in contul asociatiei noastre, fiecare donatie este binevenita.Cu ajutorul vostru, dragi prieteni, vom colecta dulciuri si jucarii pentru 60 de copii de la gradinita din satul unde traiesc cateii si vom hrani de Mos Nicolae peste 300 de suflete, cateii si pisicile din adapostul Ema. Nadajduim sa fiti alaturi de noi, va asteptam cu drag! Conturile asociatiei noastre sunt urmatoarele : ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE COMUNITARA EMA RON RO15PIRB4226733796001000 EURO RO78PIRB4226733796002000 Piraeus Bank Branch Marasesti PayPal account: emashelter@yahoo.com COD SWIFT PIRB ROBU Pentru contact: emashelter@yahoo.com Olimpia Nicolescu 0737080822(Vodafone)

Street Cats 24 noiembrie La Mine-n Copac in centrul vechi

Iubitorii de pisici sunt invitați 24 noiembrie, orele 12:00- 16:00, în cafeneaua La Mine-n Copac pentru a dona mâncare și nisip pentru una dintre cele 100 de pisici salvate de pe stradă, aflate în grija Streetcats.
La acest eveniment sunt permise donațiile de hrană și nisip, cele în bani fiind excluse.
Povestea celor 100 de pisici, salvate din situații-limită de la primejdiile străzii, urmează să fie postată pe pagina Streetcats.
 

catei dragalasi asteapta la Red Panda Centrul Iubirre

Nu poti sa adopti un catel la tine acasa? Atunci adopta unul la distanta!! Alege-ti un catel si doneaza lunar pentru el suma de 50 de lei.
Vei putea sa il vizitezi oricand la Centrul de adoptii Iubirrre (Barbu Vacarescu, 162), vei vedea poze noi cu el si update-uri, vei fi anuntat cand pleaca la familie. Donatiile se fac in contul asociatiei Red Panda Cont bancar: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank, suc. Rahova sau cash la Centrul de adoptii Iubirrre.

7 DECEMBRIE 2013 MOSUL E ASTEPTAT LA SAVE GIVE SHOP la RING STAR PET HOTEL din Garlei

Si a sosit momentul sa anuntam si editia 24 a SSCG, editia de Craciun si ultima pe acest an!

Pe 7 decembrie, in locatia cu care v-am obisnuit deja, vom face iarasi cumparaturi si fapte bune! Va fi o editie plina de surprize, si va asteptam in numar cat mai mare, pentru ca si la animalutele din grija asociatiilor participante sa vina Mos Craciun :)

Cele mai bune preturi, cele mai interesante lucrusoare, cea mai primitoare locatie si cei mai draguti oameni (prietenii nostri de la asociatiile ROBI, A Doua Sa...nsa si Anda Murgu) va asteapta, la 4 ore de shopping, fapte bune si, ca intotdeauna, voie buna.
Va asteptam cu drag! ♥

Vizitati www.sscg.ro pentru mai multe detalii si urmariti pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

de la VOLUNTARI SALVATI ANIMALELE BAIA MARE

RO - EN - HU

Ro - Banii proveniti din vanzarea lucrurilor artizanale, realizate de voluntari sau alte articole, vor fi donati pentru hrana animalelor din grija asociatiei Salvati Animalele Baia Mare.

Pentru o reusita mai mare, va rugam frumos, invitati-va prietenii care ar putea fi interesati! MULTUMIM!...

Livram si in strainatate!

COMENZI::: Scrieti-ne un MESAJ PRIVAT PE PAGINA, http://www.facebook.com/pages/Voluntari-Salvati-Animalele-Baia-Mare/277524565682616?hc_location=stream

Modalitati de livrare in tara:
1. La comenzi mai mari de 20 de lei se adauga 7 lei transport si se expediaza cu plata ramburs prin posta romana - ridicati coletul de la posta cu banii jos.
2. La comenzi sub 20 lei - in scrisoare recomandata, direct la destinatar, cu plata prin virament anticipat - valoarea comandata + 3 lei taxa expedierii. Se expediaza dupa ce a fost efectuat viramentul.



ALTE OBIECTE, podoabe create de voluntari gasiti aici: (alaturati-va sa vedeti mereu cele mai actuale articole) http://www.facebook.com/events/520078808039296/
— with https://www.facebook.com/iren.bardos.5.


 _______________________________________

EN - The funds raised through selling handmade objects and other goods, made by volunteers, will be used to purchased food for the dogs that are cared for by the Save the Animals Foundation, from Baia Mare.

To support our cause, please invite your friends to take part to our online event! Thank you a lot!

We can ship abroad!
_______________________________________

HU - Önkénteseink által kézzel készített vagy egyéb tárgyak eladásából befolyt összegeket a nagybányai Állatmentő Egyesületnek adományozzuk, állateledel formájában.

Kérjük, hívja meg állatbarát ismerőseit is! Nagyon köszönjük!

Külföldre is szállítunk!

shopping

http://www.sheinside.com/Oversize-Sweater-vc-9.html

http://www.oasap.com/shoulder-bags/34526-utility-cat-print-tote.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini