Postări

Se afișează postări din ianuarie 23, 2014

world nature and animal pictures: dogs of nature

world nature and animal pictures: hd nice cat

APEC CAZ DISPERAT CATEL MUTILAT

catel tanar a fost gasit ieri, 21.01.2014 pe Blvd. Muncii, in zona industriala. Avea la picior o rana foarte grava, adanca si infectata, iar din pacate s...ingura solutie pentru salvarea vietii cainelui a fost amputarea. Aceasta rana era destul de veche si este foarte probabil ca acest catel a ratacit multe zile pe strazi, printre masini, a trecut prin dureri foarte mari, foame, ploi si vreme rece. Cand a fost gasit ieri statea ghemuit la marginea unei parcari, tremurand de frig si de durere.Prima intentie la vederea noastra a fost sa fuga, sa se ascunda – ceea ce ne duce cu gandul ca nici pana acum nu a avut o viata buna si a fost tot timpul alungat de oameni. Este un catel tanar care se va recupera repede in urma operatiei, dar care nu se poate intoarce pe strada. Va rugam sa ne ajutati sa ii gasim foster (cazare temporara) pana cand va fi adoptat. Asiguram tot ce este necesar pentru intretinerea lui. Va multumim anticipat!

APEL pt accesorii pt adapost catei

Au nevoie vineri 24 ianuarie de oameni, de masini, de custi pt catei, lese si zgarzi.
Cainii vor fi scosi de la Mihailesti si Pallady. Am inteles ca totalul este de 800 de catei.
Cine are sa doneze si paturi, mancare, materiale de constructie, este binevenit!
Haideti sa le dam o mana de ajutor. Salvarea a 800 de suflete nu e o simpla joaca! Pentru cei care vor sa se implice, si e nevoie de multa implicare sa o contacteze pe Goncerenco Denise la telefoanele: 0737.910.994 / 0768.298.886
Multumesc!

Streetcats 26.01.2014 ora 13 La Mine-n Copac

Streetcats organizează primul event de adopții pisici din anul 2014. Pisicile străzii sunt invitate duminică, 26 ianuarie, ora 13:00 în cafeneaua La Mine-n Copac pentru a-și alege un om cu care să conviețuiască.
Participarea pisicilor străziii, precum și a persoanelor care doresc să adopte o pisică la eventul Streetcats se face în baza înscrierilor printr-un mesaj privat pe pagina Streetcats, până vineri, 25 ianuarie.

Cat Man Do | Dr. Arnold Plotnick: Free Feline Dental Evaluations for your Cats at Ma...

Cat Man Do | Dr. Arnold Plotnick: Free Feline Dental Evaluations for your Cats at Ma...: Free Feline Dental Evaluations for your Cats at Manhattan Cat Specialists. If you and your cats are in New York City, you might want to...

Animal Endocrine Clinic: Combining Rapid and Long-Acting Insulin Analogs for Dogs with Diabetes

Water Diabetes in Cats | petMD