Postări

Se afișează postări din februarie 5, 2014

danique handmade boutique: sa zicem ca mi-am revenit...

danique handmade boutique: sa zicem ca mi-am revenit...: norocul meu ca pe viscolul si zapezile din ultima saptamana nu am avut solicitari si treburi de iesit pe afara, asa ca am fost nevoita sa st...

4zampedisimpatia: Bambino autistico rinato grazie al suo amico gatto...

4zampedisimpatia: Bambino autistico rinato grazie al suo amico gatto...: Meravigliosa storia quella di Fraser Booth, un bambino inglese di quasi cinque anni, che soffre di autismo , che fino a poco tempo fa,...

APEL pt catelusi

Am mare nevoie de ajutorul dvs
In urma cu aproximativ 2 luni, mai exact pe 05.12.2013 am gasit 5 pui de catei aruncati intr-o punga de plastic. La momentul respectiv nu aveau nici ochi.
Erau 4 baieti si o fetita, ac mai sunrt 3 baieti si o fetita am reusit sa plasez unul la o familie iubitoare, insa pt ceilalti nu am gasit stapani.
Am mare nevoie de ajutor in plasarea lor. Sunt f dragalasi si cuminti.
Pentru doritori pot fi contactata si la nr de tel 0767043845 http://adoptieanimale.blogspot.ro/2014/01/am-mare-nevoiei-de-ajutorul-dvs.html

de la toateblogurile.ro

Daca vei avea curiozitatea sa vizitezi grupul "Servere noi pentru toateBlogurile.ro" vei avea placerea sa constati faptul ca portalul toateBlogurile chiar este o comunitate fabuloasa.
Dupa cum ai aflat deja, in urma cu doar cateva zile am lansat o campanie cu ajutorul careia sa pot strange o parte din banii necesari pentru achizitia a 2 noi servere pentru portal. La ora la care scriu acest newsletter sunt deja 13 membri care au facut cate o donatie pentru ca acest proiect sa fie dezvoltat mai departe. Mai multe detalii si cifre ale acestei campanii le voi prezenta in mod constant in grupul pe care l-am deschis pentru aceasta activitate. Asa cum am promis, totul este si va fi foarte transparent.
Te invit sa te alaturi acestui grup si sa-i cunosti pe cei care, din putinul lor, contribuie pentru ca aceasta comunitate sa faciliteze, in continuare, intalnirea dintre bloggeri si cititori!
Iar pentru ca acest mesaj este transmis tuturor celor care au cont in portal, le multumesc…

targuri