Postări

Se afișează postări din februarie 28, 2014

8 MARTIE PENTRU CATEII NIMANUI

Aproape toate tarile din Uniunea Europeana ni se alatura la acest protest important care are loc in data de 08.03.2014 in mai multe orase din Romania (in Bucuresti – ora 15.00, in fata Muzeului Antipa – Piata Victoriei). UE a transmis deja o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care i se cere explicit si categoric oprirea uciderii cainilor si adoptarea masurilor eficiente de sterilizare a cainilor cu si fara stapan.
Ca raspuns, autoritatile romane au marit de 3 ori bugetul alocat macelurilor, au intensificat uciderea cainilor si bineinteles au amanat sterilizarea cainilor cu stapan. Daca va pasa si doriti sa opriti uciderea cainilor, veniti pe data de 08.03.2014 la proteste. Cand accesati linkul de mai jos, veti gasi o lista cu proteste care au loc in orasul/tara in care sunteti la momentul respectiv. TACEREA=ACCEPTARE. Fii vocea celor care nu cuvanta!
Povesteste in tara in care esti acum ceea ce se intampla in Romania cu cainii.
Masacrul trebuie oprit acum! OPRESTE HOLOCA…

NU UITATI DE MARTISORUL PISOANCELOR OFERIT DE SOFISTICAT

recomandare

Informatii despre orice tara din lume... DE RETINUT, ESTE FORMIDABIL Acesta este un instrument fantastic: puteţi obţine sute de date asupra economiei, demografia, condiţiile sociale, standardele de viaţă etc. ... privind toate ţările de pe Pământ.

http://www.ibge.gov.br/paisesat/main.php