Postări

Se afișează postări din mai 7, 2014

preluare ....

Doar Ingerii 3:08pm May 6 Eva Garleanu

REPOSTEZ SCRISOAREA DOMNULUI MIHAI CARAGIU CARE MI SE PARE EXCEPTIONALA SI DA PENTRU A INVINGE TREBUIE SA II ATACAM PERMANENT PENTRU CA INCALCA DREPTUL LA VIATA AL ANIMALELOR DAR SI DREPTURILE OAMENILOR CARE NU SI-AU PIERDUT UMANITATEA.

''Foarte bine, e bine ca exista miscare in acest sens, insa desi actiunea este pentru dreptul la viata al cainilor strazii (asa cum ar trebui sa fie, non-stop), este imperativ ca problema sa fie transpusa *si* in termeni de drepturi ale omului (format cu care ar trebui mers NEAPARAT pina in pinzele albe, la Bruxellles/CEDO - sunt sigur ca acolo se va ajunge; trebuie sa se ajunga acolo CHIAR DACA guvernul hingheresc va ridica "steguletul alb").
In momentul in care numitul complex administrativo-hingheresc calca in picioare sensibilitatea celor oripilati de epidemia de abuzuri impotriva animalelor, atunci cind nivelul fundamental de umanitate al cetatenilor este terfelit prin interzicerea pina si …

NU UITATI PT ANIMALUTE SAMBATA 10 MAI LA PRAKTIKER VOLUNTARI

Anna Lucretia Popovici 3:06pm May 6 Nu uitati ca va asteptam SAMBATA,10 mai,intre orele 9:00-17:00,la Praktiker Voluntari,in parcare,pe toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor. Puteti dona produse folositoare animalelor (mancare,castroane,lese,medicamente,bani pentru tratamente/sterilizari/foster etc) si produse care pot fi scoase la licitatie,banii din vanzarea lor urmand a fi redirectionati cazurilor prezentate. Cu siguranta vei gasi un lucru care sa iti placa. Va fi si o cutiuta pentru donatii,toti banii urmand a fi dati catre cazurile prezentate luna aceasta. Multumim Tarara Cristian pentru implicare si pentru ajutorul oferit cu evenimentul si multumim intregii tale echipe.

https://www.facebook.com/events/739646842713530/?fref=ts


Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza Saturday, May 10 at 9:00am in UTC+03 Praktiker Voluntari You're going