miercuri, 7 mai 2014

preluare ....

Doar Ingerii 3:08pm May 6
Eva Garleanu

REPOSTEZ SCRISOAREA DOMNULUI MIHAI CARAGIU CARE MI SE PARE EXCEPTIONALA SI DA PENTRU A INVINGE TREBUIE SA II ATACAM PERMANENT PENTRU CA INCALCA DREPTUL LA VIATA AL ANIMALELOR DAR SI DREPTURILE OAMENILOR CARE NU SI-AU PIERDUT UMANITATEA.

''Foarte bine, e bine ca exista miscare in acest sens, insa desi actiunea este pentru dreptul la viata al cainilor strazii (asa cum ar trebui sa fie, non-stop), este imperativ ca problema sa fie transpusa *si* in termeni de drepturi ale omului (format cu care ar trebui mers NEAPARAT pina in pinzele albe, la Bruxellles/CEDO - sunt sigur ca acolo se va ajunge; trebuie sa se ajunga acolo CHIAR DACA guvernul hingheresc va ridica "steguletul alb").
In momentul in care numitul complex administrativo-hingheresc calca in picioare sensibilitatea celor oripilati de epidemia de abuzuri impotriva animalelor, atunci cind nivelul fundamental de umanitate al cetatenilor este terfelit prin interzicerea pina si a gestului elementar de a da un codru de paine unui catelandru al strazii (cu riscul unei amenzi astronomice venite din partea Big Brother-ului tupeist), atunci toata aceasta devine MAI MULT decat o problema a cainilor, DEVINE PROBLEMA MEA (a omului)! Este momentul in care dezbaterea vis-s-vis de statutul animalelor (ce le poate sau nu permite "mafalda bipeda") trece tactic pe planul doi, findca este momentul in care vom adresa cu toata puterea legii asaltul direct asupra spiritului uman promovat de administratorii ce duhnesc de sange de animal ucis (duhoare fluturata ostentativ in domeniul public in dulce stil de "in your face"): practica programatica a abuzului animalelor se vadeste a reprezenta, DE FACTO, abuzul unora dintre cele mai profunde straturi ale fiintei umane, motiv pentru care nu poate fi trecuta cu vederea in nici un sistem legal decent.
Posted by Mihai Caragiu ''

PREZENTA NOASTRA A TUTUROR CAT SI ACTIUNEA NOASTRA A TUTUROR ESTE VITALA ACUM, NU UITATI SUNTEM MILIOANE SI SUNTEM MAJORITARI, ASA CA NU LIPSITI LA :

1.FITI MARTORI PREZENTI LA PROCESUL FPAM IMPOTRIVA GUVERNULUI ROMAN PENTRU DREPTUL LA VIATA AL CAINILOR, 12.05.2014, ORA 12.00,SPL.INDEPENDENTEI NR.5 SECTIA VIII CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL - CAMERA E 01- VASILE LASCAR.

2.FITI PREZENTI LA PROTESTUL DREPTUL LA VIATA, ARATA CA ITI PASA 17.05.2014, ORA 12.00, PIATA VICTORIEI-SCUARUL PARCUL KISELEFF.

3. SI IN FINAL NOI TOTI IUBITORII DE ANIMALE SI ONG-URILE TREBUIE SA FACEM ACTIUNE SCRISA LA BRUXELLES/CEDO "CHIAR DACA guvernul hingheresc va ridica "steguletul alb")."

NU UITATI PT ANIMALUTE SAMBATA 10 MAI LA PRAKTIKER VOLUNTARI

Anna Lucretia Popovici 3:06pm May 6
Nu uitati ca va asteptam SAMBATA,10 mai,intre orele 9:00-17:00,la Praktiker Voluntari,in parcare,pe toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor. Puteti dona produse folositoare animalelor (mancare,castroane,lese,medicamente,bani pentru tratamente/sterilizari/foster etc) si produse care pot fi scoase la licitatie,banii din vanzarea lor urmand a fi redirectionati cazurilor prezentate. Cu siguranta vei gasi un lucru care sa iti placa. Va fi si o cutiuta pentru donatii,toti banii urmand a fi dati catre cazurile prezentate luna aceasta. Multumim Tarara Cristian pentru implicare si pentru ajutorul oferit cu evenimentul si multumim intregii tale echipe.

https://www.facebook.com/events/739646842713530/?fref=ts






Saturday, May 10 at 9:00am in UTC+03
You're going

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini