Postări

Se afișează postări din iunie 10, 2014

inca 1 catel necesita fonduri pt operatie

Am nevoie de bani ptr operatie.Oricine poate sa am ajute cu orice suma ,puteti sa ma contactati pe privat.va rog mult!!!!!!!!Fara ajutorul vostru catelusul nu se va putea face bine.multumesc anticipat Puteti dona bani ptr operatie in cont: RO18BTRL01401201972622xx Ciobanu Anamaria (banca transilvania)Am fost cu catelul la Cabinet Blue Vet(pe farului la Sabau Luana)Am facut antibiotic,radiografie(80 ron),iar operatia va costa intre 200-250 ron(tija).Probabil vor trebuii platite si cateva zile de stat la clinica dupa operatie deoarece nu am unde sa il tin dupa aceea.Cine doreste sa doneze ptr cate aveti contul meu,va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!

pentru KOLA KARIOLA SI ASOCIATIA LUI

Pentru a sustine asociatia noastra in vederea construirii adapostului puteti dona in urmatoarele conturi. Fiecare banut este de ajutor. Va multumim!

To support our association in order to build the shelter can donate in these accounts. Every penny is helpful. Thank you!
ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR KOLA KARIOLA

Ron: RO43RZBR0000060016698751

Euro: RO53RZBR0000060016698765

USD: RO90RZBR0000060016698778

Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

Banca : Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

PayPal: chirca.neli@yahoo.com

14 iunie Piata Unirii Anna Lucretia Popovici pt animalute

Evenimentul este creat pentru a ajuta oamenii si animalutele lor. Vrei sa ajuti si tu? Liciteaza pentru obiectele preferate,iar banii din vanzarea lor vor merge la cazul/cazurile prezentate. Cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa. 

detalii pe facebook

nu uitati nici de HAM FEST by RED PANDA

probabil 21-22 iunie
urmariti pagina facebook si Red Panda

Catel pentru Olanda

Kendi a fost salvata din zapada in luna decembrie si de 6 luni asteapta intr-un padoc ,o sansa la viata.
Acum are sansa de a pleca in Olanda in foster,unde ,cu siguranta ,isi va gasi repede o familie.Pentru ca am multi catei in grija ,nu am posibilitatea de a plati transportul cu avionul si costurile necesare pregatirii pentru plecare (sterilizare,microcip ,pasaport)….suma care se ridica la 200 euro.
Va implor ….impreuna ,sa ii schimbam destinul!
Va multumesc!
PayPAL: ioanasotir@yahoo.com
IBAN: RO18RNCB0089020869140001 BCR
Beneficiar: Vasile Sotir SWIFT:RNCBROBU

NU RATATI IN WEEKEND STREET DELIVERY

Street Delivery Sports & a lot freaking more în Piața George Enescu (lângă Ateneu și Muzeul de Artă)!
3000 de metri pătrați de asfalt recucerit, 3000 de euro premii, 3000 de motive să te bucuri de această extindere ‪#‎streetdelivery‬!

CASTRARI GRATUITE BY RED PANDA

Red Panda Romania Campanie de castrari gratuite pentru caini (femele), Bucuresti. Pentru programari- 0724.04.62.65 sau office@red-panda.ro. Campanie Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs, derulata de Asociatia Red Panda Romania. /
Free spays for dogs (females). A Rescue Association Hobo Dogs campaign, run by Red Panda in Bucharest, Romania. Lots of thanks to Hobo Dogs

APEL PENTRU ALTI CATEI SI SUSTINEREA PERSOANEI CARE II INGRIJESTE

ANUNT IMPORTANT !!!

https://www.facebook.com/sa.ajutam.pentru.a.ajuta?fref=ts

167 de sufletele (abandonate sau ridicate de la hingheri), triste pentru ca au ramas fara hrana, asteapta sa se adune cate 1-2 euro, atat cat este necesar pentru a supravietui. Cu atat ii puteti face fericiti. In numele lor, stapana va multumeste si va doreste numai bine.
Pentru a ajuta, folositi aceste date:

Bank account:
Raiffeisen Bank, Bucharest, Ag. Uverturii
IBAN: RO36RZBR0000060016394103;
SWIFT CODE: RZBR ROBU
Owner: Filicica Ghitescu

or, Paypal address: filicica.ghitescu@gmail.com

Cat Man Do | Dr. Arnold Plotnick: Dr. Arnold Plotnick is now officially a book autho...

Cat Man Do | Dr. Arnold Plotnick: Dr. Arnold Plotnick is now officially a book autho...: Hot off the presses! It's... The Original CatFancy Cat Bible The Definitive Source for All Things Cat by Sandy Robins with Arnold...