miercuri, 18 iunie 2014

SUMMER BAZAR la Romexpo

http://www.121.ro/evenimente/pe-27-iunie-incepe-summer-bazar-35037

In aceasta vara, bucurestenii au o noua destinatie de shopping si distractie. Centrul Expozitional ROMEXPO pregateste trei editii ale Targului estival de bunuri de larg consum – Summer Bazar, iar prima dintre ele va debuta pe 27 iunie.

EXPO BAZAR ART in Centrul Vechi in weekend

Asociatia Artistilor Creatori 12:25pm Jun 17
Dragi prieteni virtuali,

Va anuntam ca noi ne indreptam cu pasi repezi spre cea de-a patra editie a acestui eveniment!
Daca nu ati avut timp sa vizitati editiile anterioare ale evenimentelor, Expo Bazar Art, va sugerez sa vizitati!

Amatorii de obiecte vechi vor avea la dispoziţie nenumărate exponate cum ar fi: tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte piese de colecţie.
In cadrul evenimentului Expo Bazar Art mai puteti achizitiona, tablouri pictate de invitatii nostrii speciali, articole artizanale romanesti, bijuterii si accesorii handmade.

Expozanti Handmade, veseli si plini de viata, va asteapta cu diverse exponate, unicat, toate lucrate manual!
In cadrul evenimentului Expo Bazar Art, vom mai avea si ateliere de creatie, pentru copii, unde pot picta sau invata arta olaritului sau a diferitelor mestesuguri, prezentate la atelierul de creatie.

Va asteptam cu drag!


vineri-duminica 9-22.00 centrul vechi - intersectia str. Smardan si Ion Ghica, pe colt, vis-a-vis de BNR; date si pe facebook

concurs HamFest

Ham Fest 9:39pm Jun 16
Avem si un prim concurs pentru prietenii nostri!! Partenerii nostri de la cabinetul veterinar Daisy Vet (www.daisy-vet.ro) vor face demonstratii de tuns live in cadrul Ham Fest. Vrei sa beneficiezi de un tuns gratuit facut de profesionisti in domeniu? Inscrie-ti catelul la concurs!! Posteaza pe pagina Ham Fest o poza cu catelul tau si urmatoarele date: nume, varsta, sex, rasa si daca a mai fost tuns pana acum. La acest concurs poate participa orice catel cu conditia sa fie obisnuit cu tunsul, sa fie spalat in prelabil si sa fie prezent la Ham Fest in ziua si la ora programata. Cautam modele!!

pentru Bucuresteni

http://www.caplimpede.ro/esti-bucurestean-adevarat-top-10-locuri-din-capitala-de-care-probabil-nu-ai-auzit-niciodata/?PageSpeed=noscript

recomandare Bloggeri de top

Prezența unui animal de companie nu îți redă doar pofta de viață, ci și cheful de scris, dorința de a crea. Cu alte cuvinte, te inspiră! Sunt mulți scriitori, poeți, filozofi și eseiști care, în compania animalelor dragi, își găsesc foarte repede cele mai strălucite idei. Penițe rezistente și cerneală în călimară să fie, căci muzele există! Aș dori să amintesc doar trei dintre scriitoarele care au văzut în cel mai bun prieten al omului, o sursă de inspirație pentru creațiile lor, un ajutor de neegalat, loial, liniștit, iubitor! Acestea sunt: Edith Wharton, Helen Keller și Virginia Woolf. http://totuldespreanimale.ro/produs/revista-totul-despre-animale-nr-1/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini