Postări

Se afișează postări din iulie 8, 2014

Ravi are nevoie de noi

Beatrice Madalina 3:05pm Jul 7 Ravi face RAVagiI in inimile oamenilor ♥. A aparut al treilea articol: http://www.121.ro/casa-si-gradina/el-vorbeste-cu-privirea-povestea-unui-supravietuitor-cu-patru-labute-35282 El vorbeste cu privirea – povestea unui supravietuitor cu patru labutewww.121.ro RAVI este un caine-minune care pana nu demult s-a aflat intre viata si moarte El ar vrea ca cineva s...

liciteaza si salveaza animalute cu Dutssa

12 iulie SWIMATHON cu ROBI

Asociatia pentru protectia animalelor Robi Sâmbăta viitoare, pe 12 iulie, vă invităm să ne susțineți la Swimathon!
Două echipe, fete și băieți iubitori de animale, vor înota pentru finanțarea campaniei noastre de sterilizare gratuită a pisicilor fără stăpân. Cei nouă prieteni înotători, 5 fete și 4 băieți, sunt pentru noi niște eroi, dar și ei sunt oameni ca noi! Nu-i lăsați singuri, ajutați-i și voi la strângerea de fonduri!
Până astăzi am obținut 30% din suma țintă de 5000 lei, pe care vrem s-o alocăm sterlizării pisicilor fără stăpân.
Avem peste 30.000 de prieteni pe Facebook, dacă UNUL DIN ZECE ne-ar dona câte un leu, ne-am atinge scopul!
Vă reamintim, nu dorim acești bani în folosul nostru direct, ci pentru pisicile fără stăpân, de care nu se ocupă nimeni. Ne-am săturat să găsim zeci și zeci de pisoi sugari aruncați prin parcuri sau la tomberon și să ne luptăm să-i salvăm. Ne dorim din suflet mai puține pisici amărâte pe străzi, ducându-și traiul numai ele știu cum.
Vrem s…