Postări

Se afișează postări din iulie 11, 2014

oferta

nu uitati sa adoptati 1 ursulet

apel pt catelusa de la Onevet

Magdalina Ileana posted in Millie - DA-I O SANSA , AJUT-O SA TRAIASCA
Magdalina Ileana 8:18am Jul 11 Catelusa Millie a fost luata de Cristina-florentina Iosif , dupa o lupta grea ,plina de durere si suferinta a castigat , a ales viata , acum e fericita si se bucura , si noi alaturi de ea !
Multumim inca odata celor de la Onevet pentru ce au facut pentru acest suflet , Cristina a platit 400 ron si au mai ramas 400 , va rog din suflet , suntem atatia inscrisi aici , daca punem fiecare un pic acoperim suma, cei de la Onevet, ne-au sarit in ajutor si ne-au oferit toate sansele pentru salvarea lui Millie , acum trebuie sa achitam restul si sa mai salvam si alte suflete dar sa si
mai putem in continuare conta pe ajutorul lor , asa ca VA ROG ! INCA ODATA SA FACEM UN EFORT !

semnati si distribuiti

de la Vier Photen

Draga prieten al cainilor comunitari,

Iti multumim pentru semnarea petitiei prin care ne adresam presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru a opri proiectul de lege 912/2007 care prevede ca solutie pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari eutanasierea acestora. Problema cainilor comunitari, asa cum a fost dovedit prin studii internationale, poate fi rezolvata pe termen lung doar prin sterilizarea acestora.

Prin promulgarea legii asa cum este in prezent se furnizeaza doar instrumente pentru propaganda politica pe tema rezolvarii problemei cainilor comunitari, aceasta ramanand in continuare mostenire generatiilor ce vor urma. Se vor cheltui astfel in continuare ineficient bani din fondurile publice, fara rezultate vizibile.

Pentru mai multe informatii despre acest subiect poti sa vizitezi si pagina:
http://www.vier-pfoten.ro/website/output.php?id=1245&idcontent=3163&language=2

Singura metoda legala prin care se poate lupta impotriva acestei legi defectuoase este influentar…