miercuri, 16 iulie 2014

animalute

http://likes.com/tech101/here-are-15-animals-that-forgot-they-re-actually-animals?v=l23bh8Fb507hvuCqUPR8KDkG1x68Lz60X&page=1

nu uitati zilnic Expo Bazar Art intrarea in centrul vechi disnpre BCR

Evenimentul Expo Bazar Art, poate fi vizitat zilnic.

Luni - Joi,orele, 13:00-22:00
Vineri - Duminica, orele, 09:00-23:00

Elena Nita
Tel: 0722.380.206
Va asteptam!

Tabby Cat Club: Oui Oui's Big Tabby Cat Club Adventure!

Tabby Cat Club: Oui Oui's Big Tabby Cat Club Adventure!: Did you see this? Moosey's dad made this cool poster for me! Do you remember the movie Pee Wee's Big Adventure? Well, this...

For The Love of Fashion 19-20 Iulie 2014! str. Smardan nr 43 in Centrul Vechi

Te asteptam la cel mai frumos eveniment creat pe stilul tau! For The Love of Fashion 19-20 Iulie 2014!
For the Love of Fashion - TARG SPECIAL DEDICAT CREATIEI ( HANDMADE, DESIGN VESTIMENTAR, INCALTAMINTE, ACCESORII, DECORATIUNI, BIO-COSMETICE).
Invitati speciali: Eli Bantu- lansare carte pentru copii, autor roman „Peripetiile Ratonului Nasturica” si Merci Charity Boutique- primul concept store caritabil din Romania: un boutique plin cu lucruri de calitate, care pot fi achizitionate in schimbul unei donatii.
Echipa For The Love Of Fashion, va invita in zilele de sambata, 19 Iulie, si duminica, 20 Iulie, orele 12:00- 20:00, in strada Smardan, nr. 43 (in centrul vechi al Capitalei), va asteapta o gama larga de produse handmade, bio-cosmetice, cadouri inedite si inspirate, pentru cei dragi, toate lucrate manual de artizanii si artistii talentati si priceputi, participanti la targul For the Love of Fashion.
Totodata va invitam la lansarea de carte a autorului Eli Bantu, un roman de aventuri, calatoria initiatica a fiecarui copil, chiar si a copilului din noi “Peripetiile Ratonului Nasturica”. „Cunoasterea este praful magic al cărtilor” spuse Năsturică…”
In atmosfera placuta si deosebita din The Vitange Pub, strada Smardan, nr. 43, va așteaptă designeri, artiști handmade și creatori de gust, care v-au pregătit surprize din cele mai alese. Veti putea gasi, in exclusivitate cele mai noi creatii: tinute vestimentare croite din materiale naturale, in si bumbac, (unicat si serie mica), hainute lucrate manual pentru copii si pentru doamne si domnisoare cochete, palarii de vara, papusi, bijuterii din pietre semipretioase, lemn, metal (cercei, bratari, medalioane, coliere statement, brose, etc. ) obiecte de decor interior (vaze, cutii de bijuterii, oglinzi, cuiere, etc) , posete si accesorii din piele naturala, ceramica pictata manual, incaltaminte din piele in trend, bio-cosmetice si multe altele.
La eveniment vor lua parte artisti, dar si designeri de top, care va vor incanta simtul estetic prin calitatea produselor oferite.
For The Love of Fashion va ofera posibilitatea de a face si o fapta buna prin intermediul Merci Charity Boutique – unde produsele reprezinta gesturi. Pretul lor nu este o suma de bani, este o sansa. Donezi cat vrei si astfel salvezi o viata.
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani de orice fel, fie ca este vorba de produse realizate manual, design, autor de carte sau creatori de fapte bune!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
Intrare libera.
Va asteptam cu drag.
Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la :
• tel. - 0720 070 543
• email: lovefofashion@gmail.com
Sursa: http://fortheloveoffashion-blog.blogspot.com/

Elena RoReiki.blogspot.ro: 19 iulie initieri si curs Karuna Reiki

Elena RoReiki.blogspot.ro: 19 iulie initieri si curs Karuna Reiki: 19 iulie  ora 10:00  initieri si curs Karuna Reiki 1 si 2 Taxa initiere + curs 1 si 2 - cat considera fiecare  taxa participare doa...

articole despre expo felina de la mare

http://www.reporterntv.ro/stire/un-exemplar-din-rasa-maine-coon-a-devenit-campion-alexpozitiei-internationale-de-feline-din-constanta

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kanald.ro%2Fturistii-din-mamaia-s-au-inghesuit-sa-admire-zecile-de-exponate-din-cadrul-unei-expozitii-de-pisici_42381.html&h=eAQFQLhXW

http://observator.tv/social/expoziie-de-pisici-de-rasa-la-mamaia-130295.html

drumuri splendide

https://ro.stiri.yahoo.com/photos/cele-mai-frumoase-drumuri-din-rom%C3%A2nia-1405415148-slideshow/

jucarii minunate

https://ro.celebrity.yahoo.com/photos/cele-mai-de-succes-juc%C4%83rii-din-toate-timpurile-1405429200-slideshow/

carti interesante

https://www.goodreads.com/review/list/14069649-caren-gittleman?shelf=read&utm_medium=api&utm_source=grid_widget

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini