Postări

Se afișează postări din septembrie 16, 2014

adio Asculica, dupa 18 ani ....

sambata a fost cea mai trista zi .... am mers intr-un loc minunat cu personal sufletist ...Raiul Animalelor ...am revazut-o pe Asculica pt ultima oara, asa micuta cum era ...parea neschimbata...ne-am luat adio ...a fost incinerata cu jucarioarele preferate....si a revenit acasa intr-o cutiuta frumoasa ...

apel salvati animalelel

Salvati Animalele posted in Protectia Animalelor Romania
Salvati Animalele 7:48pm Aug 30 RO/EN

Avem nevoie iar de ajutorul vostru!!!Un ajutor pe care il puteti oferi absolut gratis si de acasa

Tot ce aveti de facut este sa ne ajutati sa ne largim randul iubitorilor de animale din tara si strainate,facandu-ne cunoscuti la mai multa lume am putea ajuta mai multe animale aflate in dificultate, mai multi prieteni inseamna mai multe sanse de adoptie si de ajutor reciproc.Pentru asta trebuie doar sa trimiteti invitatii acelor prieteni pe care ii aveti in listele voastre si pe care voi ii cunoasteti ca si iubitori de viata , sa aprecieze noua noastra pagina unde va asteptam in numar cat mai mare si fara limite .
____
Again we need your help!A help what don't need money and you can give it to us from your home! All you need to do ,in order to help us ,is to try to increase the number of the animal lovers from Romania and abroad who knows our activity !More friends mean more animals rescue…

despre Asociatia Felix si pisicuti

Asociatia Felix se străduieşte să găsească părinţi pentru 9 pui de pisică. I-au fost aruncaţi peste poartă acum o săptămînă deşi e ştiut în zonă că sunt copleşiţi de numărul pisicilor salvate din comuna unde stau. Cu toată dragostea şi bunăvoinţa lor şi eforturile lor financiare NU mai pot să-i ţină şi pe aceşti prichindei. Pentru 2 au găsit o familie, au plecat împreună. Acum se chinuie să găsească şi pentru ceilalţi, acum stau într-o debara pentru că au pisici şi cîini. Vă rog, gîndiţi-vă să faceţi un gest minunat în amintirea pisicuţei dvs. Au 5 fete şi 2 băieţi. În plus, cea care asociaţia este o doamnă minunată, cu care desigur veţi împărtăşi amintiri legate de pisicile dvs. Mai multe detalii pe pagina asociatiei. Îmi cer scuze pentru îndrăzneală dar acum m-am întors de acolo, am fost să fac foto pentru albumul de adopţie, sunt foarte impresionată de dorinţa doamnei de a salva cu adevărat pisicii.

noaptea alba a creatorilor si designerilor

În data de 20 septembrie 2014 de Ziua patrimoniului european, Asociaţia Atelierul de Creaţie te invită la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs - ediţia a III-a, în trei spaţii de consum de cultură, toate aflate în Bucureşti pe B-dul Dacia, nr. 77: Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire şi Cinema Elvira Popescu.

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 170 de produse unicat made in Ro, realizate de peste 30 de creatori și designeri români, împărțiți în patru categorii: design de produs, fashion & accesorii, bijuterie de autor şi simbioza etno-contemporan. Am pregătit şi un spaţiu special cu produse de autor dedicate copiilor.

Intrarea în cadrul evenimentului este liberă și te așteptăm să răsfoieşti broşura evenimentului în spaţiul cochet al Institutului Cultural Francez & Chez Elvire, să fii încântat după miezul nopţii de melodiile jazzy ale Vioricăi Pintilie şi ale lui Jimmy Cserkész la Cinema Elvira Popescu, să trăieşti fiecare moment al concertulu…

moda

Imagine

transport catei si pisicute 2 octombrie

Transport Catei Si Pisicute posted in Transport - cereri si oferte Transport Catei Si Pisicute 2:18pm Sep 15 TRANSPORT 02 OCTOMBRIE!

Efectuam transport de animale de companie(catei si pisicute) in vederea adoptiei la standartele cerute de legislatia UE in Germania . Transportul se face doar cu Traces. Soferi detin atestate si experienta profesionala in comportamentul si manuirii animalelor.Pe tot parcursul transportului animalutele vor primi ingrijiri in permanenta.Masina este omologata cu custi individuale dotate cu adapatoare automate de apa. Limita de locuri este de 30 de animalute.Transportul se va efectua pe data de 02 octombrie. Pentru detalii cu ruta si pentru rezervari, va rog sa lasati un mesaj privat!

Perform the carriage pets (dogs and cats) view of adoption to the standards required by the UE legislation to Germany. Transportation is only with Traces. Drivers hold certificates, and professional experience in animal behavior and animal care. Throughout transport pets receiv…