marți, 16 septembrie 2014

adio Asculica, dupa 18 ani ....

sambata a fost cea mai trista zi .... am mers intr-un loc minunat cu personal sufletist ...Raiul Animalelor ...am revazut-o pe Asculica pt ultima oara, asa micuta cum era ...parea neschimbata...ne-am luat adio ...a fost incinerata cu jucarioarele preferate....si a revenit acasa intr-o cutiuta frumoasa ...

apel salvati animalelel

Salvati Animalele posted in Protectia Animalelor Romania
Salvati Animalele 7:48pm Aug 30
RO/EN

Avem nevoie iar de ajutorul vostru!!!Un ajutor pe care il puteti oferi absolut gratis si de acasa

Tot ce aveti de facut este sa ne ajutati sa ne largim randul iubitorilor de animale din tara si strainate,facandu-ne cunoscuti la mai multa lume am putea ajuta mai multe animale aflate in dificultate, mai multi prieteni inseamna mai multe sanse de adoptie si de ajutor reciproc.Pentru asta trebuie doar sa trimiteti invitatii acelor prieteni pe care ii aveti in listele voastre si pe care voi ii cunoasteti ca si iubitori de viata , sa aprecieze noua noastra pagina unde va asteptam in numar cat mai mare si fara limite .
____
Again we need your help!A help what don't need money and you can give it to us from your home! All you need to do ,in order to help us ,is to try to increase the number of the animal lovers from Romania and abroad who knows our activity !More friends mean more animals rescued by us!So please invite all your friends to give a big LIKE to our new FB page! We wait you in a large number and hopely we can rescue more innocent animals!
Asociatia Salvati Animalele
Suntem un ONG, infiintat in anul 2008, care are ca si scop salvarea si promovarea spre adoptie

despre Asociatia Felix si pisicuti

Asociatia Felix se străduieşte să găsească părinţi pentru 9 pui de pisică. I-au fost aruncaţi peste poartă acum o săptămînă deşi e ştiut în zonă că sunt copleşiţi de numărul pisicilor salvate din comuna unde stau. Cu toată dragostea şi bunăvoinţa lor şi eforturile lor financiare NU mai pot să-i ţină şi pe aceşti prichindei. Pentru 2 au găsit o familie, au plecat împreună. Acum se chinuie să găsească şi pentru ceilalţi, acum stau într-o debara pentru că au pisici şi cîini. Vă rog, gîndiţi-vă să faceţi un gest minunat în amintirea pisicuţei dvs. Au 5 fete şi 2 băieţi. În plus, cea care asociaţia este o doamnă minunată, cu care desigur veţi împărtăşi amintiri legate de pisicile dvs. Mai multe detalii pe pagina asociatiei. Îmi cer scuze pentru îndrăzneală dar acum m-am întors de acolo, am fost să fac foto pentru albumul de adopţie, sunt foarte impresionată de dorinţa doamnei de a salva cu adevărat pisicii.

noaptea alba a creatorilor si designerilor

În data de 20 septembrie 2014 de Ziua patrimoniului european, Asociaţia Atelierul de Creaţie te invită la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs - ediţia a III-a, în trei spaţii de consum de cultură, toate aflate în Bucureşti pe B-dul Dacia, nr. 77: Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire şi Cinema Elvira Popescu.

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 170 de produse unicat made in Ro, realizate de peste 30 de creatori și designeri români, împărțiți în patru categorii: design de produs, fashion & accesorii, bijuterie de autor şi simbioza etno-contemporan. Am pregătit şi un spaţiu special cu produse de autor dedicate copiilor.

Intrarea în cadrul evenimentului este liberă și te așteptăm să răsfoieşti broşura evenimentului în spaţiul cochet al Institutului Cultural Francez & Chez Elvire, să fii încântat după miezul nopţii de melodiile jazzy ale Vioricăi Pintilie şi ale lui Jimmy Cserkész la Cinema Elvira Popescu, să trăieşti fiecare moment al concertului celor de la Abator Industries, organizat tot la Cinema Elvira Popescu şi să interacţionezi cu toţi designerii prezenţi. Noi credem că un eveniment de asemenea anvengură nu putea să nu îmbine creatorii, designerii de produs, artiştii plastici, şi muzicienii din România. Asftel, Eglantina Becheru te aşteaptă la un happening în dulcele stil al artistei cu sânge verde în spaţiul Bistro Chez Elvire, iar de la ora 19.00 Judy Florescu va destinde atmosfera cu melodii live.

Şcoala de Bijuterie Contemporană Assamblage este invitată în cadrul evenimentului pentru a realiza un workshop special pentru vizitatori şi de a prezenta creaţiile absolvenţilor săi.

Am invitat mai mult de 5 bloggeri să prezinte în timp real evenimentul aşa că
urmăreşte-le activatatea online. Folosește haștagul #blanchenuit pentru a fi la curent cu toate informaţiile asupra evenimentului.
Vor expune designerii: Lana, DecoBox, Wood be nice, Oana Stoica Ceramics,Wolf25, Istoriato, Etno Ware, Trăistuţa cu zale, Second Skin Clothing, Alina Constantin Ceramics, Woodish, Eyecandy Monsters, Vasile Mito, AB Contemporary Jewellery, Șapte Pisici, Christine on the Clouds, Alexandru Burlacu, Art3lier, Deliciu Mic, Silva Artis, !UZ3 Unca Studio, Atelier François, Refix, RIZI Design, Create your own shoes, Roua de Argint, Bogdan Deliu, Lachatterie, Ioana Streza şi absolvenţii Școlii de Bijuterie Contemporană Assamblage.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/542041819230412/
Scopul proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este valorizarea produselor de autor şi create de designeri de produs din România prin realizarea evenimentelor de nişă la nivel naţional. Realizăm o selecţie riguroasă a participanţilor, cu standarde înalte de creativitate şi calitate. Construim astfel în linii mari comunitatea acestor designeri şi creatori de produse unicat la nivel naţional. Dorim construcția transparentă şi obiectivă a unei comunităţi viabile la nivel naţional a creatorilor și designerilor de produs, punând accentul pe debut, calitate, încurajarea intervenţiei culturale şi importanţa simbiozei tradiţie-contemporan.

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional se va desfăşura în lunile septembrie-octombrie în trei oraşe din România: Bucureşti (20 septembrie), Iaşi la Teatrul Fix (11 octombrie) şi Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană “Casino” (25 octombrie). Pentru ediţiile din Iaşi şi Cluj-Napoca aşteptăm în continuare înscrieri ale participanţilor pe www.revista-atelierul.ro.

Proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, în anii 2012 şi 2013 a fost finalist la Gala Societăţii Civile, secţiunea Artă şi cultură. De asemenea, voluntarii săi au fost nominalizaţi din 2012 la Gala Naţională a Voluntarilor, secţiunea Artă şi Cultură.

Despre Asociaţia Atelierul de Creaţie:
Asociaţia Atelierul de Creaţie a fost creată în anul 2011 cu scopul de a susţine şi promova în mod constant valorile contemporane culturale româneşti cu implicaţii directe în industria creativă a designului de produs. Ne implicăm din 2011 în promovarea educaţiei culturale prin evenimentele organizate în diferite orașe din România, protejarea şi valorificarea culturii tradiţionale româneşti în contemporaneitate şi din 2014 încurajăm mobilitatea culturală prin intermediul evenimentelor de profil din străinătate la care am participat în calitate de reprezentanţi media: Târgul internaţional de produse de autor Frankfurt Messe, London Fashion Week, DaWanda Designmarkt, Tendence Messe Frankfurt, Handwerk & Design 2014, Munchen.

Din 2010, înainte de a avea un statut juridic am creat proiectul Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro şi http://events.revista-atelierul.ro/), singura revista dedicată artizanilor şi designerilor de produs din România. Avem peste 50 de voluntari în cadrul asociaţiei, am realizat peste 20 de proiecte dedicate designerilor de produs în diferite oraşe din România şi suntem parteneri viabili pentru orice eveniment cultural de profil. În patru ani am publicat peste 10 revista în format online şi suntem co-organizatorii târgului de produse LaBazar al festivalului Femei pe Mătăsari.

moda

transport catei si pisicute 2 octombrie

Transport Catei Si Pisicute 2:18pm Sep 15
TRANSPORT 02 OCTOMBRIE!

Efectuam transport de animale de companie(catei si pisicute) in vederea adoptiei la standartele cerute de legislatia UE in Germania . Transportul se face doar cu Traces. Soferi detin atestate si experienta profesionala in comportamentul si manuirii animalelor.Pe tot parcursul transportului animalutele vor primi ingrijiri in permanenta.Masina este omologata cu custi individuale dotate cu adapatoare automate de apa. Limita de locuri este de 30 de animalute.Transportul se va efectua pe data de 02 octombrie. Pentru detalii cu ruta si pentru rezervari, va rog sa lasati un mesaj privat!

Perform the carriage pets (dogs and cats) view of adoption to the standards required by the UE legislation to Germany. Transportation is only with Traces. Drivers hold certificates, and professional experience in animal behavior and animal care. Throughout transport pets receive care at all the times. The car is homologated with individual cages equipped with automatic water trough. The limit is 30 the places for pets.Transportul places will be made on October 2. For route details and reservations, please leave a privat message!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini