Postări

Se afișează postări din octombrie 2, 2014

festival ceai cafea si accesorii 16-19 octombrie la statui la universitate

cred ca merita
am vazut 1 banner

infectii la pisici

adrese noi de pe la targuri

engleză română Traduceţi mesajul Dezactivaţi pentru: engleză www.adorabijoux.wordpress.com si pe facebook BijuteriiAdora www.e-chilipir.ro ciavie.wordpress.com si Cia-Vie www.b-art.ro si BArtDesign www.atelieraida.ro www.istoriato.blogspot.ro si IstoriatoTheAlchemyOfDreams AllegriaDecor.ro www.podgoriacoconi.ro handmadeboutique1 pe facebook si breslo cristina.douglas pe breslo www.cercei-lunatici.blogspot.com si pe facebook qami.bijoux, CamiQami bffmylove.wordpress.com si pe breslo shopamorosa.com www.teeacompany.ro fashion from the closet pe fb all shallow boutique iordachegeorgianadesign pe fb permanentsales argilademetal.wordpress,com paolomarconi.com

v for verde

Imagine
Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organice, articole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri dedicate oamenilor care iubesc viata sanatoasa.

Program
Sambata, 11 octombrie 2014:
11:00 - 19:00 - Kids Playground cu Creative Board Gaming
14:00 - sesiune de autografe si discutii cu Carmen Bruma despre cartea sa "Jurnal de gravida"
15:00 - Workshop creativ de coronite de toamna Creative Arts
16:00 - Atelier de Bucatarie raW for Verde

Duminica, 12 octombrie 2014:
11:00 - 19:00 - Kids Pl…