Postări

Se afișează postări din octombrie 6, 2014

info yard sale ROBI

Asociatia pentru protectia animalelor Robi Yesterday at 8:31am · Bucharest Cautam vanzatori pentru evenimentul pe care il organizam pe 25 si 26 octombrie in Epic Bar!
Daca aveti pe acasa haine, incaltaminte, accesorii, carti, muzica...sau orice alt lucru care nu va mai este de folosinta, insa este intr-o conditie buna si ar putea fi folosit de altcineva, asteptam un e-mail la adresa laurxandra@yahoo.com
ATENTIE!!
La acest eveniment nu se accepta donatii de haine sau accesorii. Daca doriti sa participati ca vanzator va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa mentionata. Vanzatorii trebuie sa stea in ziua respectiva cu hainele sau accesoriile pe care doresc sa le vanda!
Multumim mult!

util despre animalute pe csid

apel pt pisicile abandonate Podul de piatra

Avem nevoie de ajutor pentru a steriliza o pisica care are 6 puiuti,in varsta de 2 luni si de care nu se ingrijeste nimeni.
A avut si ea o familie,o viata buna,de pisica aristocrata,pana cand stapanii au abandonat-o din cauza "responsabilitatilor" mari care implica cresterea unei pisici.
Este la a doua generatie de pui(prima oara a avut 4).Puiutii stau afara cu mamica lor,in frig,printre gunoaie,si incet incet,incep sa se imbolnaveasca.I-am luat in casa de mai multe ori,i-am ingrijit,i-am deparazitat,dar de fiecare data,ba sareau pe geam,ba venea mamica lor si ii lua pe furis din camera.
Pe langa aceasta "pisica eroina",mai avem si motanul Negrutzu care din lipsa afectiunii si lipsei de hrana este foarte agresiv si teritorial.Musca,bate si fugareste toate pisicile din casa,terorizandu-le si intr-un final gonindu-le din zona.
Toti cei care doresc sa contribuie pentru sterilizarea acestor 2 pisici si gasirea unui adapost pentru cei mici ma pot contacta tel…