Postări

Se afișează postări din octombrie 9, 2014

targ ASIA

targ caritabil in Dianei 1.11.2014

Imagine
When LOVE is for SALE

Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu fostii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca parul suferise o transformare nefericita. Dar ce noroc, ce bucurie si usurare că le-am avut.

Toti avem povestile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum si de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.

"When love is for sale" - târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.

In prima zi a Brumarului "When love is for sale", impreuna cu Have a Cigar, isi deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sambat…

ajutor pt Bonita catelusa cu tumori mamare

La scopul platii va trebui specificat pentru Luciana Nedelcu(Duna)/Bonita
Am nevoie de ajutorul vostru......azi am lasat-o pe Bonita,catelusa cu multiple tumori mamare la Praxis Vetlife,pentru operatie.Operatie care costa o caruta de bani,nici eu nu stiu inca cat. Va rog in limita posibilitatii sa ajutati fie si cu 10 lei, cu distribuiri, fiecare dupa posibilitate.Eu avand 24 catei si 19 pisici acasa nu ma ajung cu banii niciodata,deja avem gauri si la cabinet. Cont Praxis Vetlife
MILLENNIUM BANK
IBAN: RO61MILB 000 000 000 231 6835
COD SWIFT: MILBROBUXXX