marți, 14 octombrie 2014

recomandare ori sugestie oricum initiativa e minunata

http://littlecatdiaries.blogspot.ro/2014/10/a-lovely-birthday-message-for-bear-from.html


http://www.celiahammond.org/donate-now/

Tabby Cat Club: 2014 Blogosphere Trip Information

Tabby Cat Club: 2014 Blogosphere Trip Information: l-r: Gracie, Anya, Raz, Sammy, & Allie   It is almost time for the annual Blogosphere Trip. This trip is being hosted year by G...

poze minunate cu animalute

http://www.caplimpede.ro/o-frumusete-imagini-incantatoare-cu-animale-gemene-greu-de-deosebit/

apelul lui Mihai Grigorie pt adapostul M.G.SANCTUARY

https://www.facebook.com/events/1457903347823162/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Mihai Grigorie 9:46pm Oct 10
In 4 saptamani trebuie sa platim terenul .Ajutati-ne sa-i putem ajuta .Let's make possible for more animals to be saved!
The biggest problem to save the animals in Romania is that not enough place where to put them safe and that's why even there is a will to save more dogs, it's impossible to do that.
Building a new shelter will give chance to save many animals more, will offer a safe place for many more animals, would be a sanctuary for many animals.
Now the situation has been hard, because we can't keep all our animals in same place and the new shelter would make things very much better because we could keep all our animals in the same place.
In this moment we have dogs in the the private shelter we rented paddocks and also in pet hotel, clinic, another private shelter, where we pay accommodations and we have kittens in the clinic and at friend's place in foster and our chickens are in another friends place. We want to save more animals not only dogs and cats and the shelter would give a chance to do that too.
We have had a dream of a new shelter so could save more animals and now we found a land. Now we need your help more than ever, we ask you from the bottom of our hearts please participate the shelter project and help us to save more dogs."
The land is located 15 km away from Bucharest and has a size of 4200 m2
The advance payment 1875 should be paid next friday or we will lose the opportunity.

Please let's give more animals a chance to be saved and have a better life!

Paypal grigoriemihai@yahoo.com
Bank details
Grigorie Mihai
Garanti bank Bucharest Romania
RO33UGBI0000682000156EUR
SWIFT UGBIROBU.XXX
RO40 UGBI 0000 6820 0015 5RON

wonder boutique

Cum poți să te asiguri că vei avea o vânzare excelentă? Intră pe blogul nostru și află câteva secrete și sfaturi care te vor ajuta să-ți maximizezi șansele de profit!
Wonder Boutique: Cum să ai un Yard sale de succes
wanderingboutiqueofwonders.blogspot.com
Născut din pasiunea pentru slow shopping și reinventare, Wonder Boutique își propune să fie unul din...

TAXIUL MORTII

Roxana Matei added 3 new photos to the album O seara trista...
Sambata, 11.10.2014, in jurul orei 22.30...
Povestea e mai lunga dar acum sunt prea obosita si suparata ca sa o spun pe toata. Vreau doar sa subliniez ca trei taxiuri au oprit facand pur si simplu baricada, pentru ca masinile care veneau din spate sa nu calce catelul pe care Dragos si pe celalalt domn incercau sa il prinda. Iar acest cretin a incetinit si apoi a trecut cu roata peste el. Este de la Taxi Pelicanul, IF 05 LHU!!!
Unul din ceilalti taximetristi, de la Taxi 2000 a avut un comportament absolut de exceptie.
Catelusul a murit in drum spre Biovet. Ajungand acolo am intrebat daca poate fi incinerat si mi-au cerut 150 de lei. Un milion jumate pentru un catel cat o pisica, luat de pe strada!!!! Eu cred ca 50 de lei ar fi fost suficienti, totusi…
RIP, suflet mic...

TAXI-UL SUFLETELOR

Roxana Matei
share, please! DECI, IUBITORI DE ANIMALE, VA ROG SA APELATI CU INCREDERE LA INDICATIVUL 507 DE LA TAXI 2000, lucreaza doar IN TURA DE NOAPTE! Este un om care iubeste atat de mult animalele incat merita toata sustinerea noastra.As vrea sa ii multumesc din suflet acestui om deosebit, care aseara a fost alaturi de noi timp de 2 ore, inainte si dupa accidentarea catelusului, FARA SA CEARA NIMIC IN SCHIMB. Un om bun, care are el insusi acasa 2 catei luati de pe strada, una fiind o catelusa paralizata, pe care o ingrijeste ca pe un membru al familiei. Printre altele, din 4 in 4 ore o ia in brate si o duce la baie ca sa-si faca nevoile...

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini