Postări

Se afișează postări din octombrie 15, 2014

targ de carte la cercul militar

nu ratati....zilele acestea...
detalii pe Amplus

sa mai si radem

Preotul:
- Va veni o zi cand vei plati pentru pacatele tale!
- Aiurea parinte, eu deja platesc. Alcoolul si curvele nu sunt gratis, sa stii…

După jucători, şi arbitrii din Liga I se plâng că Dinamo nu i-a mai plătit de câteva luni bune.

Surprinde-ti ficatul, bea niste apa !

Apocalipsa… Si iarasi nimeni n-a ghicit. Marele premiu a fost reportat!

Apropo, despre liberalism si despre egalitatea dintre sexe, eu consider ca sotia are dreptul sa faca tot ce vrea. Numai sa fie gustos!

Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalti au fost de nerecunoscut.

12 persoane din zece au probleme cu matematica.

Soțul ideal și soția ideală.
- Dragul meu, du-te să bei berea aia, că te așteaptă prietenii!
- Stai puțin, iubito, mai am de spălat vasele!

Ma gândeam… Dacă mă duc în curtea Mitropoliei și răstorn toate măsuțele unde se vând cruciulite, mătănii, lumânări, etc. și strig în gura mare “Ridicați acestea de aici și nu faceți din casa Tatălui Meu un loc de negustorie”, popii or …

alt targ

Cloud No.9 Pop-Up Store aniversează 2 ani şi 10 ediţii, aşa ca eşti invitată la un maraton de shopping într-o atmosferă de sărbătoare.

Magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide, în weekendul 25-26 octombrie, la The Tube, pe strada Lipscani, 30-34, în Centrul Vechi.
Moon by Dana Rogoz şi Hard Coeur by Sore Mihalache deschid lista celor 50 de designeri români care te invită în raiul cumpărăturilor.

Ţi-am pregătit, ca de obicei, mix-ul perfect pentru 2 zile de shopping în al-9 lea cer: haine, pantofi, genţi şi bijuterii, în serie limitată sau unicat. Plus secţiunile speciale de cosmetice bio, art & deco şi delicaterie homemade.

Recreăm, astfel, pentru a zecea oară, decorul unui pop-up store neconvenţional, în care cumperi creaţii cu adevărat speciale, ale celor mai talentaţi designeri români.

Cloud No. 9 Pop-up Store este deschis între orele 11.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă!

Cloud No. 9 Pop-up Store este un proiect www.cloudnumber9.ro, susţinut şi recomandat de D…

apel pt pisicuta Norocica

Donatiile se pot face in cont 5299 1310 0071 5948 deschis la banca Transilvania - titular cont Dan Rosu
Dragii mei,
NOROCICA, pisicuta salvata de pe strada din Cimpina , se afla de pe data de 5 octombrie 2014 la cabinetul veterinar Vet's 4 All Pets dinBucurestii.
A fost foarte bolnavioara si a necesitat un tratament de lunga durata si destul de costisitor. Din fericire starea ei de sanatate s-a imbunatatit simtitor iar miercuri va putea fi externata.
Costurile pentru tratamentul micutei se ridica in present la suma de 509 RON dar va avea nevoie in continuare de mancare speciala, medicamente, apa plata, etc.
Norocica va pleca dupa externare in foster, la o gradinita pt pui de pisica si speram sa isi gaseasca in cel mai scurt timp o familie iubitoare.
Daca puteti si doriti sa o ajutati cu cate ceva din putinul vostru va rog sa nu ezitati deoarece este o pisicuta minunata.
Lista cu cheltuiala ei pana in prezent datorata la cabinetul v…