Postări

Se afișează postări din noiembrie 7, 2014

s-a reluat licitatia Ilincai

Ilinca Macarie posted in Târg de Brumar / November charity auction; Ilinca Macarie 4:08pm Nov 5 poate unii dintre voi au observat deja, a inceput o noua editie :) obiectele intra incet dar sigur, unul cate unul in licitatie. Incepe shoppingul de Craciun

alt apel al jurnalului unui voluntar

Jurnalul Unui Voluntar 10:32am Nov 4 In primul nostru tarc, sunt 9 catei; mai précis: Galinutz, Ariel, Ronny, Blondy, Diana, Lilly, Happy, Dots si Werewolf.

Toti au fost preluati din Jilava, au trait si au vazut multe, nu au mancat cu zilele, au fost traumatizati de hengheri si oameni care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, si-au vazut semenii mancandu-se intre ei, sau sarind gardul ca sa evadeze.
Unii au uitat, altii inca sunt timizi, si nu te cred de la prima intalnire…am lucrat si lucram, sa le oferim pace si liniste, hrana care le-a lipsit mult timp, si magaiere.

Au nevoie de noi si de voi, au nevoie de o casuta a lor sau de un stapan la distanta, au nevoie de un loc in care sa fie feriti de rele, de liniste, hrana si afectiune.

Locul pe care l-am gasit noi pentru ei, costa- 40 de lei pentru fiecare catel. Asta inseamna 360 lei, doar pentru primul tarc.
Din totalul chiriei pe luna octombrie, noi am platit aproximativ jumatate. Mai avem de strans 645 lei, ca sa ii stim pe toti …