vineri, 7 noiembrie 2014

s-a reluat licitatia Ilincai

Ilinca Macarie 4:08pm Nov 5
poate unii dintre voi au observat deja, a inceput o noua editie :) obiectele intra incet dar sigur, unul cate unul in licitatie. Incepe shoppingul de Craciun

alt apel al jurnalului unui voluntar

Jurnalul Unui Voluntar 10:32am Nov 4
In primul nostru tarc, sunt 9 catei; mai précis: Galinutz, Ariel, Ronny, Blondy, Diana, Lilly, Happy, Dots si Werewolf.

Toti au fost preluati din Jilava, au trait si au vazut multe, nu au mancat cu zilele, au fost traumatizati de hengheri si oameni care ar fi trebuit sa aiba grija de ei, si-au vazut semenii mancandu-se intre ei, sau sarind gardul ca sa evadeze.
Unii au uitat, altii inca sunt timizi, si nu te cred de la prima intalnire…am lucrat si lucram, sa le oferim pace si liniste, hrana care le-a lipsit mult timp, si magaiere.

Au nevoie de noi si de voi, au nevoie de o casuta a lor sau de un stapan la distanta, au nevoie de un loc in care sa fie feriti de rele, de liniste, hrana si afectiune.

Locul pe care l-am gasit noi pentru ei, costa- 40 de lei pentru fiecare catel. Asta inseamna 360 lei, doar pentru primul tarc.
Din totalul chiriei pe luna octombrie, noi am platit aproximativ jumatate. Mai avem de strans 645 lei, ca sa ii stim pe toti bine, si ca sa ne concentram pe alte activitati, tot in beneficiul lor.

5 lei conteaza. Share-ul este foarte important. Si ei merita, nu-I asa?

Daca puteti si vreti sa ajutati, nu ne ocoliti, pentru ca doar in doi oameni (din care doar unul in Romania), nu reusim sa le acoperim pe toate si s-o scoatem la capat.
Conturile noastre sunt:
Paypal: roxana.e.chirita@gmail.com
ING: RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 1038 0376, Elena Chirita
Multumim.

P.S.Catelusii sunt toti pentru adoptie. Daca va place vreunul, noi va dam mai multe detalii despre temperament. Daca nu ii puteti lua acasa, puteti adopta unul la distanta, ajutandu-ne sa-I platim luna de luna , chiria si hrana

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini