Postări

Se afișează postări din noiembrie 10, 2014

chichiridiche

adopta 1 animalut salbatic de la wwf

pulsul lumii

Pulsul Lumii, la zecime de secunda - o statistica in perpetua miscare, cu totul si cu totul captivanta!


http://www.worldometers.info/ro/

apelul Jurnalului unui Voluntar

Imagine
Ne apropiem cu pasi repezi de a 4-a Editie a evenimentului Shop 4 Paws.

Din dorinta de a va ajuta sa "scapati" de lucrurile pe care nu le mai folositi, sau in cazul in care aveti nevoie de spatiu si diverse obiecte din casa de care nu mai aveti nevoie sau v-ati plictisit ocupa loc... trebuie sa stiti: Incepem o noua colecta de obiecte.

Daca aveti acasa obiecte de vestimentatie (varste 0 luni - > 40 ani), bijuterii, jucarii, birouri mici pentru copii, dulapioare, pilote, paturi, tablouri, fotografii, gadgeturi si cate si mai cate si nu mai aveti nevoie de ele, sau doriti sa le donati pentru o cauza nobila va asteptam.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un telefon (0725.585.265 - Roxana) sau se le aduceti daca este posibil la Hemopet)

Noi va asteptam cu drag si acum si la evenimentul ce va fi anuntat din timp.

RED PANDA CAUTA VOLUNTARI

Red Panda RomaniaNovember 5 Vrei sa faci parte din echipa noastra? Poti participa la actiunile pe care le organizam sau la care suntem invitati, poti petrece timpul cu cateii din centrul de adoptie, te poti implica in organizare, PR, fundraising si orice te pricepi sa faci! Noi avem nevoie de tine, asa ca scrie-ne la office@red-panda.ro!

Want to be part of our team? You can take part in events we organize / go to, you can volunteer in the adoption center, you can help with promoting dogs for adoption, organizing events, fundraising, PR or whatever you do best! We need you, so please write us at: office@red-panda.ro

necesar RED PANDA pt cateii aflati in grija la centrul Iubirre din Barbu Vacarescu

Red Panda RomaniaNovember 3 Wish List(10 photos) Wish list

Poate va prisosesc unele materiale prin casa, sau luati cantitati mai mari cand mergeti la cumparaturi. Sunt lucruri simple, necesare in fiecare gospodarie, doar ca la noi se consuma destul de repede. Ne sunt de mare folos pentru intretinerea si ingrijirea cateilor din centrul de adoptie Iubirrre.
Iata o lista de lucruri necesare, daca doriti sa ne ajutati cu oricare dintre materiale, va multumim in numele locatarilor Centrului de Adoptie Iubirrre!
- mopuri (in fiecare zi se spala pe jos cu mopul)
- galeata pt mop (1-2 bucati)
- solutii de spalat pe jos (orice cantitate, se consuma mult)
- saci de gunoi, orice dimensiuni, orice cantitate
- cauciucuri uzate
- 3-4 scaune de exterior + 1 masa de exterior
- 1 cuier + rafturi de perete pentru medicamente
- 1 vestiar cusete
- deparazitari interne caini
- pipete deparazitare (orice talie)
- vitamine (de la Plafar): Omega 3 6 9, Coenzima Q10, Extract din Suc de Orz Verde, Yogaflex