joi, 13 noiembrie 2014

si vedetele sufera la moartea blanosului drag

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/cabral-este-distrus-a-murit-s-a-stins-am-sperat-dar-nu-a-mai-putut.html

despre pise

http://www.descopera.ro/dnews/11522395-cum-vad-pisicile-imaginile-care-surprind-lumea-prin-ochii-lor-galerie-foto

http://www.descopera.ro/dnews/13351802-de-ce-catusnica-le-innebuneste-pe-pisici-video

http://www.descopera.ro/dnews/10712838-tot-ce-nu-stiai-despre-pisici-si-ti-a-fost-teama-sa-intrebi-video

http://www.descopera.ro/dnews/10370702-a-fost-stabilit-topul-celor-mai-afectuoase-rase-de-pisici

http://www.descopera.ro/dnews/11575223-6-secrete-care-pot-demasca-personalitatea-unei-pisici

http://www.descopera.ro/dnews/11196842-ce-incearca-sa-spuna-pisica-ta-specialistii-explica-limbajul-corpului-la-feline-video

http://www.descopera.ro/dnews/11011869-pisica-poodle-o-noua-rasa-de-feline-domestice-recunoscuta-oficial-de-oamenii-de-stiinta

http://www.descopera.ro/dnews/11050448-vesti-bune-pentru-proprietarii-de-pisici-felinele-nu-ne-ignora

http://www.descopera.ro/dnews/10175501-doua-dintre-cele-mai-mici-pisici-din-lume-dintr-o-specie-rara-s-au-nascut-la-zoo-berlin-fotovideo

http://www.descopera.ro/dnews/8672709-cercetatorii-au-reusit-sa-filmeze-in-premiera-o-pisica-africana-aurie-video

http://www.descopera.ro/dnews/7861785-muzeul-ermitaj-gazduieste-o-colonie-de-pisici

http://www.descopera.ro/dnews/6099321-tara-fagaduintei-pentru-pisici-foto

cum putem scapa rapid de migrene

Cristian Iacov 2:52pm Nov 11
Cei care sufera de migrene sunt adesea nerabdatori sa scape de acea durere teribila din cauza careia isi pierd concentrarea si nu numai. De cel care are o migrena nu este bine sa radem; o migrena puternica, ce este drept, ne poate strica intreaga zi. Ce este si mai rau este ca exista unele migrene care nu pot fi atenuate usor si nu trec imediat decat daca folosim medicamente. Ce ati zice daca v-as informa ca puteti scapa de migrene in mod natural, cu un ingredient natural, nu-i asa ca v-ar incanta ideea?

apelul Annei Lucretia Popovici

Anna Lucretia Popovici 8:53am Nov 11
Duminca vom merge sa ducem donatiile catre cazurile prezentate. Pana atunci mai puteti dona,mai puteti licita, mai puteti ajuta. Cine doreste sa doneze mancare, poate sa ne anunte si ne intalnim undeva sa o preluam. Cine vrea sa doneze banuti,la fel. Cine vrea sa cumpere un produs trebuie sa liciteze la el. Cine are obiecte de donat pentru licitatie,de asemenea ne putem intalni sa le preluam.

Datorita faptului ca sunt f multi oameni care au in grija animalute si care au nevoie de ajutor, plus ca apar mereu cazuri urgente cu caini loviti de masina, cu parvo, etc, am decis ca de saptamana urmatoare sa nu mai punem un caz anume pentru care se strang banii, ci sa actualizam ori de cate ori suma stransa se modifica, si sa trimitem banuti/mancare acolo unde este nevoie. Licitatia sa tina o saptamana sau tot trei zile? Insa avem nevoie si de parerea vooastra, pentru ca voi sunteti cei care licitati :) Multumim frumos

ANTREC la targul de turism de la Romexpo

ANTREC Romania si Revista Vacante la tara va invita la Targul de Turism al Romaniei
În perioada 13 – 16 noiembrie 2014, cu ocazia Târgului de Turism al României, vă invităm la standurile ANTREC România şi Vacanţe la ţară. Ne veţi găsi în Pavilionul C3, în incinta Romexpo Bucureşti.
Puteţi alege din ofertele speciale pregătite de pensiuni, pachete de servicii de ospitalitate, gastronomie şi agrement din zone tradiţionale turismului rural precum: Munţii Apuseni, Maramureş, Oltenia de sub Munte, Argeş, Bran-Moieciu-Fundata, Covasna, Neamţ, Bucovina şi Delta Dunării. Veţi dialoga direct cu proprietarii de pensiuni care vă vor prezenta ofertele şi vă vor ajuta în luarea celei mai bune decizii.
Ca în fiecare an promovam la standurile noastre meşteşugurile tradiţionale şi mai mult decât atât vă oferim şansa să ţeseţi adevărate poveşti la gherghef. Vă aşteptăm să vă demonstraţi îndeletnicirile în cadrul atelierelor de ţesut unde Aura, Cristina şi Elena Căşaru - trei talentate surori din comuna Bisoca, judeţul Buzău vă invită la veritabile lecţii de tradiţie autentică. Nu vor lipsi nici păpuşile în porturi tradiţionale şi broderiile argeşene prezentate de doamna Elena Nencov, alături de obiecte tradiţionale de artizanat handmade - Tracolla HandmadeCreations.
Vă invităm să degustaţi bunătăţi tradiţionale din Alba, Argeş, Braşov şi Covasna: cozonaci, plăcinte, dulceţuri, brânzeturi de la stâna, slăninunţă afumată cu ceapă, mezeluri preparate şi afumate în casă şi multe altele.
La standul Revistei „Vacanţe la ţară” puteţi achiziţiona ultimile numere ale revistei noastre şi să descoperiţi peisajele rurale şi clipele din viaţa satului românesc în cadrul Expoziţiei de Fotografie „Vacanţe cu farmec”, fotograf: Cristian-Alexandru Catană.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini