luni, 15 decembrie 2014

virus pc

Subiect: Fwd: avertisment

In atentia utilizatorilor Internetului
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI, ETC....
Fiţi vigilenţi în următoarele zile! Nu deschideţi nici un mesaj care are ataşata o filă numita"Invitaţie", indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică.
Aceasta "arde" întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi. Dacă primiţi un mail cu denumirea de
'invitaţie", chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai periculos virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea. Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el.
Prof. univ. dr. ing. Constantin Nitu Academia Tehnica Militara
In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile:
Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 0607 74 52 41. Nu apelaţi în niciun caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.
După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă mobilelor. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind "Provider" Orange, Cosmote (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastră.
NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.
Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.

recomandare carte

http://www.eldadhagar.com/images/free_book.pdf

RADU TARMURE ARE NEVOIE DE SPRIJIN

3 hrs ·
Un om minunat .... catei minunati ! Radu Termure / Cluj-Napoca
850 de câini și pisici vor fi exclusi din adapostul lor și condamnati la o moarte crudă în ROMÂNIA !!!
Refugiul privat al lui Radu Termure din Cluj-Napoca, România, nu a intors niciodată spatele unui caine sau a unei pisici care avea nevoie de servicii de salvare. Dar asta înseamnă că este responsabil pentru îngrijirea a mai mult de 800 de câini și peste 40 de pisici.
Radu Termure a plătit întotdeauna din propriile resurse și nu a avut ajutor de la UE sau guvern. Asta înseamnă cheltuieli medicale, hrană, apă și adăpost pentru 850 de câini și pisici care au fost toate plătite de către el însuși.
În ultimii zece ani, Radu Termure a inchiriat mai multe locuri de adăpost pentru câinii și pisicile salvate de el. Din 2006 el a închiriat o fermă veche în care aceste animale sunt protejate.
De-a lungul anilor și mai ales de când câinii fără stăpân din România sunt uciși de lege, numarul de caini a crescut.
Oricând un catelus, caine adult sau pisică este în pericol, rănit intr-un accident, abuzat sau abandonat, autoritățile și cetățenii apeleaza la Radu Termure.
De-a lungul anilor resursele personale ale lui Radu au secat.
El își petrece zilele tinand cei 850 de câini și pisici vii prin furnizarea de alimente, hrana și adăpare, vizite veterinare si o atenție deosebită pentru pui și cei bolnavi.
Radu are nevoie de ajutor pentru a plăti chiria, pe care el nu a fost în măsură să o plătească în acest an. El a cheltuit toți banii săi pentru asistenta medicala, sterilizare, mâncare și apă. Acum el datorează proprietarului fermei 5000 de euro, chiria pe 12 luni.
In luna ianuarie Radu va trebui sa mearga la tribunal pentru chiria neplatita.
Dacă nu va avea valoarea pentru a plăti, cei 850 de câini și pisici vor fi expulzați și condamnati la moarte!
Te rog, ajută făcând o donație pentru a preveni expulzare și uciderea celor 850 de câini si pisici ÎN IANUARI 2015, ESTE LUNA VIITOARE!
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Fără bunătate și generozitate dumneavoastra Radu Termure nu va mai putea face acest lucru, de a schimba viața a atâtor animale asa cum a facut-o de-a lungul anilor.
Povestea lui Lillie - Salvata de Radu Termure și acum fericita în Marea Britanie
Lillie este doar unul din cele peste cateva mii de câini salvati de Radu Termure. A
fost găsita într-un hambar, cu fratele ei, bătuți până la moarte și cufundata in combustibil. Ochii ei au fost grav răniti și nu au putut fi salvati. Toate coaste ei s-au rupt. Lillie s-a recuperat datorită lui Radu, și a fost adoptată in Marea Britanie către Linda.
Vezi imaginile din galerie.
Un om de afaceri de succes în anii de după căderea regimului comunist, Radu Termure a salvat animalele din copilărie. El este președinte al Fundației Române pentru Protecția și Controlul Animalelor și a ajutat la elaborarea primei legi pentru protectia animalelor L9 / 2008. Între 2009 și 2011 el a fost intervievat de mai multe ori pe National Television NCN despre protecția animalelor. Vezi link-ul: http://vimeo.com/search?q=radu+termure
Imagini inline 1
El a fost în prima linie în timpul demonstratiilor din București împotriva legii care a fost adoptată în septembrie 2013, în care condamnă câinii vagabonzi la moarte prin ucidere legala prin intermediul autorităților locale ca ASPA.
Vezi galeria de imagini
În 2004, un nou primar a sosit în Cluj-Napoca, si a schimbat drastic strategia orașului față de câinii fără stăpân, prin captarea si blocarea lor în adăpostul orașului, unde au murit de foame sau au fost pur și simplu uciși de o injecție în inimă, fără nici o sedare.
De-a lungul anilor Radu Termure a cumpărat sute de câini din adăposturile orașului pentru ai salva de la moarte. În acest moment, Radu a început să închirieze locuri de adăpost pentru câini. În 2006 el a găsit o ferma pe care a transformat-o într-un adăpost în care vehement stau peste 800 de câini și pisici.
Până în 2012 el a fost însoțit de Teresa Szekely cu care a avut grijă de adăpost și a angajat mai multi muncitori pentru a ajuta la îngrijirea câinilor și pisicilor.
Vezi galeria de imagini
La 24 octombrie 2012, adăpostul a fost distrus de un incendiu, mana unor persoane rele. Teresa Szekely a murit în acest foc, în timp ce încerca să salveze 120 de pisici și câini. Deoarece nu există nici electricitate sau gaze în adăpost, și nici lumânări nu sunt folosite, doar faruri și lanterne pe baterii, putem concluziona doar că acest foc a fost un accident.
Vezi galeria de imagini
Radu Termure a reparat adăpostul cu propriile sale mâini cât mai mult posibil, dar inca există o mulțime de muncă de făcut.
Vezi galeria de imagini
Din 2012 Radu Termure a avut grijă de câini de multe ori singur, pentru că muncitori sunt greu de găsit. Recent a gasit doi, dar nu este sigur ca vor rămâne, deoarece condițiile de muncă sunt foarte dificile. Radu lucreaza cel puțin 20 de ore pe zi, șapte zile pe săptămâna.
Din moment ce el nu are nici curent electric, gaz sau apa curenta in adapost, i se livreaza apă. Dacă este norocos sa poate obține 12000 de litri de cisternă, el trebuie să umple rezervoarele de apă în cele șase clădiri cu mâna.
Vezi galeria de imagini
În cazul în care societatea de apă este prea ocupat pentru a livra la adăpost, el insusi se duce dupa apa : peste 1200 de litri de apă timp de 2 zile, în tone de apă de 60 litri, transportate de mână într-o mașină mică utilitar.
Vezi galeria de imagini
Apa este distribuită la 800 de câini cu stropitori și o roabă.
Vezi galeria de imagini
Hrana este cumpărata de la abatoarele locale, și completată cu hrana uscata. Datorita donatiilor uneori sunt alimente livrate, acest lucru este posibil datorita membrilor grupului și suporterilor care il urmează pe Facebook.
Mâncarea de la donații nu este suficient pentru a acoperi nevoile celor 850 de câini și pisici.
Vezi galeria de imagini
De fiecare dată, cand un nou animal a trebuit să fie salvat, Radu Termure a plătit pentru acest lucru cu bani din buzunarul propriu: veterinar, îngrijire, medicamente, alimente, apă și adăpost.
Vezi galeria de imagini
În ultimii ani a sterilizat peste o mie de câini și pisici. Unii dintre câini au găsit o nouă casă în diferite țări, cum ar fi Lillie. Puteți găsi povestea ei în galerie imagini.
Radu Termure a fost intotdeauna distant fata de oameni care folosesc salvare animalelor pentru propriile lor scopuri financiare.
în trecut, a avut experiente neplacute cu organizațiile la care a donat câini. Ia urmarit și a găsit câinii vanduti la persoane în Europa sau lasati in alte adaposturii straine.
Acum el adopta cateii international prin ajutoul și medierea grupului său de sprijin de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/289267731279961/
Puteți găsi mai multe informații despre Radu Termure privind cronologie lui:
https://www.facebook.com/radutermure
Acest om a sacrificat tot ce avea pentru animalele aflate în grija sa.
Acum avem o șansă să-i aratam că el nu este singur !!!
Imagini inline 2
...
Stop expulsion of 850 dogs & cats of Radu Termure's shelter
!!! URGENT - URGENT - URGENT!!! 850 DOGS AND...
YOUCARING.COM
Imagini inline 3
Like · · Share

sa ajutam cateii ingrijiti de dna Ghitescu

Sa ajutam pentru A ajuta added 19 new photos.
Asa cum spunea si John Turnbull pe pagina. Daca toti cei 2481 de oameni care au dat like la pagina ar da cate 1 euro sau 1 lira foarte multe lucruri s-ar putea schimba la adapost. In momentul de fata, la adapost avem nevoie mare de pietris si custi pentru catei. Acolo este un noroi de neinchipuit si cateii stau in frig. Sa nu uitam de vaccinurile si microciparea cateilor care este o urgenta si trebuie facuta pana la 1 ianuarie. Mai este foarte putin si noi nu avem banii necesari pentru asta. Avem nevoie de pietris pentru a pune pe jos in curte. Va rugam oameni buni faceti un gest frumos acum in preajma de sarbatori. Acesti catei au si ei dreptul la viata. Sunt suflete vii, nu obiecte. Nu dorim sa le creeam un lux acolo, ci doar strictul necesar. Asa ca uitati-va in adancul sufletului si dati-i o mana de ajutor doamnei Virginia. Nu e nevoie sa donati sume de bani. E de inteles neincrederea cateodata. Puteti trimite dvs mancare, custi care ne sunt foarte necesare, paturi, orice va trece prin minte si credeti ca doamna Virginia ar avea nevoie acolo. Puteti plati direct la medicul veterinar vaccinurile sau microciparile. Ajutati-o va rugam pe doamna Virginia cum puteti fiecare! Va multumim tuturor pentru ajutor si intelegere!
Bank account:
Raiffeisen Bank, Bucharest, Ag. Uverturii
IBAN: RO36RZBR0000060016394103;
SWIFT CODE: RZBR ROBU
Owner: Filicica Ghitescu
or, Paypal address: filicica.ghitescu@gmail.com

plusuri pufoase in beneficiul animalutelor by WWF


  • shopping caritabil in beneficiul pisoancelor cu dizabilitati

    Norocica, Bughi, Muffin, Crenguta, Bobo, Bagheera, Klaus, Bat...
    Acestea sunt pisicutele care va roaga sa cumparati un globulet, un lantisor, o traistuta sau orice altceva va place din acest album, ajutandu-le astfel sa isi mai plateasca din datoriile de la cabinetul veterinar si sa isi cumpere mancarica, nisip si scutecele. Toate sunt pisicute salvate de pe strada, fiecare avand povestea ei nefericita.
    Multumesc Alina Bangiu pentru bijuteriile donate pentru pisicute!

    construire adapost

    In atentia iubitorilor de animele: Ne dorim construirea unui adapost in apropiere de Timisoara.Cine doreste sa se alature grupului nostru o poate face aici : https://www.facebook.com/groups/755674877821249/photos/#

    ROBI






    ADOPTA PISOANCE!

    Adopta o pisica

    ADOPTII PISICUTE

    Adopta o pisicuta

    ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

    Adoptii caini

    ADOPTA 1 CATEL

    Adopta un catelus

    ADOPTA 1 CUT!

    a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini