Postări

Se afișează postări din ianuarie 24, 2015

7 BEST CAT GIFTS

http://welovecatsandkittens.com/cat-gifs/7-best-cat-gifs-week-24th-january-2015/

NU UITATI DE COLECTA DE MAINE

Asociatia Pentru Protectia Animalelor Kola Kariola shared Adina Voinea's event. 24 mins · Va asteptam cu drag maine! Orice considerati ca e folositor pentru pui, batrani...familia de 400 de catei si 3 cai este bine primit!
In parcarea Maxi Pet Vitan intre orele 10:00 - 17:00!

etapele casniciei

1 loc deosebit

senecanticafe.ro

interesant

krukrustudio.com - genti in forma de cartisesizari impotriva hingherilor si ASPA

https://www.facebook.com/events/875400435813710/permalink/875403699146717/

Ne-am lămurit de mult că justiția în România nu funcționează eficient.
Deși sunt depuse nenumărate plângeri la adresa A.S.P.A. și a Primăriei Capitalei, nimeni până acum nu a primit vreo soluționare.
Așa cum știm toți, D.N.A-ul este în măsură să facă lumină în modul ilegal și abuziv în care bugetul A.S.P.A. a fost gestionat. Modul fraudulos în care au fost deturnați banii publici în gestionarea problemei câinilor fără stăpân deja a intrat în atenția DNA-ului, însă parcă și aici soluționarea plângerii stagnează.
Așa că v-am ruga să trimiteți fiecare un e-mail către DNA - Direcția Națională Anticorupție, în care să solicitați stadiul anchetei în cazul dosarului depus.
Poate așa se va înțelege implicarea societății civile în astfel de cazuri de corupție.
Postam mai jos un model tip de scrisoare, unde puteți adăuga numele vostru, precum și alte date personale cerute. Orice modificări sunt bine venite.

A…

priceperea pisicilor

http://www.feminis.ro/timp-liber/pisicile-se-pricep-mai-bine-decat-tine-la-42853

copil salvat de pisoanca

sanctuarul felinelor

http://www.caplimpede.ro/un-adevarat-sanctuar-felin-in-ce-si-a-transformat-casa-o-femeie-iubitoare-de-pisici-galerie-foto/

rugaciunea unui caine

https://www.youtube.com/watch?v=mKF4d3ByQog

blogdepisici

istoria pisicilor si contributia lor la tratarea oamenilor

anunt!

Imagine
Anda Murgu posted in URGENT HELP NEEDED! Pisicile si cainii Mariei Vasile au nevoie de ajutor! : Anda Murgu 8:38pm Jan 15 Multumesc din suflet domnului doctor Liviu Gaita de la Ortovet care a obtinut un pret bun pentru incinerarea celor 30 de pisicute ( 85 kg x 1 ron = 85 ron) si care de asemenea a platit aceasta suma in memoria acelor pisicute ! Iar eu m-am simtit ca dracului de prost si am facut si eu o donatie tot de 85 ron in cutia milei de la Ortovet. Donati si voi in aceea cutie, banii vor fi folositi numai si numai pentru animalutele strazii si a oamenilor sarmani care nu isi permit sa plateasca, dar vor sa-si salveze animalutul drag !