marți, 3 februarie 2015

UTIL TARGURI PRIMAVARATICE LA ROMEXPO BUNURI DE CONSUM SI ANIMALUTE

Bunuri de larg consum si un eveniment destinat iubitorilor de animaleProgramul expozitional ROMEXPO 2015 debuteaza cu o premiera: Primavara la ROMEXPO - Targ de bunuri de larg consum organizat in perioada 27 februarie – 1 martie. Pentru trei zile, vizitatorii vor gasi in cadrul acestui targ cele mai variate cadouri pentru doamne si domnisoare si primele tendinte si noutati pentru primavara – vara din domenii variate, precum moda si frumusete sau decoratiuni interioare.

Tot in aceeasi perioada (27 februarie – 1 martie), un alt eveniment in premiera are loc la ROMEXPO - Pet ExhibitionExpozitie de animale de companie. Propunandu-si sa fie atat o platforma de expunere, cat si un spatiu de vanzare, expozitia va oferi participantilor ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar si specii rare, beneficiind de indrumarea specialistilor in luarea deciziei de cumparare. Incepand cu 27 februarie, la ROMEXPO vor fi trei zile de spectacol, pline de evenimente interactive, dintre care nu vor lipsi concursurile, competitiile de agility si dog dancing pentru cainii de rasa, demonstratiile de dresaj sau workshop-urile pe tema animalelor de companie.


alte detalii pe siteu-l lor www.romexpo.ro si pe http://www.121.ro/evenimente/sezonul-expozitional-2015-incepe-la-romexpo-37304

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini