marți, 10 februarie 2015

tumora Billy

Cristina Ioana 8:44pm Feb 8
Azi am primit vestea ca Billy, băiatul scos din ecarisajul pallady marți, are tumora :-(. Se poate vedea și în a doua poza, e de mărimea unui pumn. În maximum doua săptămâni, va fi programat pt operație, iar intervenția ar costa undeva la 400 ron. Costuri neașteptate așa cum se întâmplă în general. Cu ajutorul cumpărăturilor din Cufăr, sper să îi plătim operația lui Billy boy. Cel puțin, a fost salvat la timp de la moarte și vom trece și peste hopul ăsta :-(

apel pt 1 caniche

Ea este Mary, o fetiță caniche în vârstă de aproximativ 2 ani abandonată în afara orașului, la marginea șoselei. Am preluat-o cu Nadia Ghunim săptămâna trecută știind ca nu va rezista în câmp. Lipsa hranei, pericolul mașinilor ( cu toții știm câți mor călcați de mașini). Este sterilizata (nu a fost gravidă asa cum părea) este foarte dulce, cuminte și ascultătoare
Cu siguranță stăpâna bătrână a murit, iar ea a fost dată în afară de niște monștri de rude /vecini. Este obișnuită în casă și are nevoie de o familie care să o iubească și să o facă sa uite că a fost izgonita cândva.
Costurile veterinare (sterilizare, cazare, pad -uri, deparazitare, antibiotic, hrană) au fost 410 ron (50% reducere pt sterilizare și cazare), bani obținuți din vânzarea produselor în Cufărul cu articole chic.
VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI PENTRU CA MINUNATA MARY SĂ AJUNGĂ ACASĂ!

pise

http://gatos.facilisimo.com/blogs/consejos/6-senales-que-demuestran-que-tu-gato-te-quiere_1159595.html?aco=vkr&fba


http://www.npr.org/blogs/13.7/2015/01/22/379008858/mind-your-moods-cat-owners

apel sotir

They were born sometime ... When? ... Only time knows ... They never had a house for them ... their home is the whole world ... a world full of hate, danger. They do not know what is a warm corner from a house ... Their fur is wet from the cold rain and the paws are rough. They are children of the world .... children of the field. Children who never had a name until the day I decided to give one to each of them, a proper name. Only then, they really have borne. Borne to begin a new life, a better life.
With just 10 euros per month, you can provide food to one of the field dogs. Some of them even can be finally adopted.
Please understand that after so many years of loneliness and pain, many of them are not ready to start a new life again. They remain children of the world. ... children field.
But they will not starve anymore - with your help!
Contact :Ioana Sotir 0745 396 327 ,Bucuresti
PayPAL: ioanasotir@yahoo.com
IBAN: RO18RNCB0089020869140001
SWIFT : RNCBROBU
Beneficiar : Vasile Sotir

labioguia

http://www.labioguia.com/techos-verdes-vivos/

clubul cainilor utilitari

Dupa a VI-a sedinta, cateii care vin la cursul "Disciplina de Baza", au invatat sa mearga in ritm cu stapanul, sa stea in "sezi" si in "culcat". Se lucreaza de zor temele pentru acasa, iar sedintele decurg minunat. Zilele acestea invatam cateii sa vina la stapan, cand acesta ii cheama, precum si asteptarea.
In curand vom incepe un alt curs de disciplina. Toti cei interesati pot afla mai multe detalii la numarul de telefon: 0726.417.373 Cristian, sau 0721.682.435 Luciana.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini