vineri, 13 februarie 2015

Seneca Anticafe

Prima ANTICAFENEA din Bucureşti: Seneca Anticafe, locul unde nu plăteşti consumaţia. „Nimic nu ne aparţine, doar timpul este al nostru”

de Adriana StancaPublicat la: 03.12.2014 17:09 Ultima actualizare: 03.12.2014 23:07
Seneca Anticafe este singurul loc din Capitală unde plăteşti timpul. Pentru opt lei pe oră, ai acces la zeci cărţi din domenii diverse, reviste, enciclopedii, internet wi-fi, computere, tablete, ligh-desk, proiector, un ecran şi un amfiteatru care, la nevoie, se transformă în scenă. Ceaiul şi gustările sunt din partea casei. Cel mai important însă, este ca ceasurile petrecute acolo săfie în favoarea ta, ca om, şi nu ca simplu client. "Pentru noi, mai important este să vii aici şi, înainte de toate, să pui accent pe producţie, nu pe consumaţie”, au povestit fondatorii Seneca Anticafe, Anastasia Staicu şi Victor Alexa, într-un interviu acordat Gândul.
 

14-15.02.targ in Bound

FASHION MATTERS – Fashion Fair revine, pe 14 si 15 februarie, în Centrul Vechi, la Bound Club&Bar (strada Smârdan, nr. 30), între orele 12.00 – 19.00 cu o ediţie specială dedicată IUBIRII, sentimentul care ne-a făcut să tresărim de atâtea ori pe fiecare dintre noi. Creaţii vestimentare inedite şi fresh, pantofi, genţi şi bijuterii speciale vor forma un mix echilibrat pentru ediţia Fall in Love Edition a Fashion Matters

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini