luni, 20 aprilie 2015

ANM: Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni, cu temperaturi de 22 de grade, dar și cu ploi în jurul datei de 1 mai – AGERPRES

ANM: Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni, cu temperaturi de 22 de grade, dar și cu ploi în jurul datei de 1 mai – AGERPRES

haideti sa sprijinim copiii cu staiunpic.ro si magazin

Scopul nostru este de a darui bucurie copiilor defavorizati care nu au avut norocul de a creste intr-o familie! Poti contribui si tu la fericirea lor fie printr-o achizitie online de pe site-ul www.staiunpic.ro  fie de la magazinul nostru din strada Dianei nr.1. De asemenea te asteptam si cu donatii de orice fel: alimente, rechizite, jucarii, haine. CONTRIBUTIA TA, DE ORICE NATURA, VA FACE UN COPIL FERICIT !

- a se vedea si profilul pe facebook

Nu ratati gradina cu artisti in parcul Icoanei 25-26 aprilie 2015

Grădina cu Artiști - În weekendul 25 - 26 aprilie - Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber.
De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, expoziția cu vânzare de obiecte handmade le va cuprinde pe toate. 
-ateliere de colaje si felicitări cu Creative Arts, ateliere de ceramică cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, atelier de pictură cu lână cu handmade-shic.ro și atelier de spray painting cu Spray Painting Romania.

-copiii dansatori din grupul Rall's Band, pe Judy Florescu cu o cântare caritabilă si o expoziție caritabilă de desene: "Zâmbet de actor", dar şi pe prietenii de la Descult in iarba și Adopta, Iubeste, Adora, care ne vor îndemna să iubim şi să adoptăm (cel puţin) un câine.

-Creative Board Gaming- vom încerca tot feluri de jocuri de societate pe un petic de iarbă, iar cei mai activi pot merge la o sesiune de jocurile copilariei cu Nefiresc sau pot participa la o lecție demonstrativă de yoga susținută de Mariana Drăgan, instructor de yoga cu certificare Yoga Alliance International.

cei care lucreaza într-o corporație se vor regăsi în colecția de tablouri numită chiar așa, „Corporația”, realizată de Cristina Mihaela Radulescu, iar în timpul contemplarii tablourilor putem savura o cafea făcută de baieții de la Specialitycoffee.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artişti este liberă.

apel foster pt 1 catel suferind, in tratament

Efectele citostaticelor au apărut repede cum era de așteptat. Billy e mai apatic, nu mai are aceeași poftă de mâncare, totuși, când m-a văzut, are aceeași dorința de a iubi, de a se gudura și de a fi băgat în seamă. E dureros să te gândești că nu va răspunde la tratament și mai ales să vezi că mai mult se chinuiește. Încă e prea devreme să se concluzioneze dacă răspunde la tratament. Azi a primit a doua doză. Are nevoie de multă iubire, cine cunoaște pe cineva dispus să îl găzduiască contra cost, să fie iubitor de animale, vă rog din suflet, să îmi dați de știre. Acum, Biluță e cazat la cabinet și chiar și cu reducere, e destul de mult. Pe lângă asta, nu se compară internarea chiar dacă se mai și plimba prin cabinet cu iubirea dintr-un cămin.
Vă rog, DISTRIBUIȚI! Mulțumesc.

Cristina Ioana posted in Cufărul Cu Articole Chic NEW

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini