miercuri, 10 iunie 2015

impresionant si adevarat

Doamna Carmen Tănase va intra acum în rolul de președinte onorific Ham Fest 2015. Mulţumim pentru că este alături de noi şi pentru mesajul extrem de emoţionant heart emoticon
"În ianuarie, chiar de ziua mea, sufletul meu drag, căţeluşa mea, Brana, fiinţa ce m-a suportat zece ani, m-a părăsit! S-a dus SUS! Mi-e dor de ea, mi-e tare dor! Deşi am casa plină de animăluţe, sufletul ei mare îmi lipseşte enorm! Bombănelile ei, atunci când eram prea preocupată de altceva, ciufuţenia ei, atunci când aduceam un căţel nou, poziţiile imposibile în care dormea ocupând tot patul, amintirile astea dor! Aş da orice să mai fie lângă mine! Mi-a dăruit atâta bunătate, atâta înţelepciune, atâta iubire, cât n-ar putea să facă un om în zece vieţi!
Atâta onestitate! ONESTITATE!
O găsim rar în zilele noastre, printre semenii noştri! Poate-ar trebui să privim un pic în jos! Undeva, la colţul blocului, sau în parc, sau într-un adăpost, să existe doi ochi înfricoşaţi care ne caută! Ca să ne ofere ceva! Ceva ce nu găsim în altă parte! Există riscul să nu-i observăm niciodată, fie că suntem grăbiţi, fie că suntem nepăsători, fie că suntem prea egoişti, fie că nu vedem de lungul nasului! E păcat! E păcat de noi! Cum să nu cunoşti niciodată fericirea cu care te întâmpină un căţel când vii acasă? Cum să nu simţi niciodată credinţa fără limite cu care-ţi stă alături, când eşti trist, bolnav, nervos, obosit, sărac, dator, cu "chef", singur, oricum? Cum să nu înţelegi că eşti mult, mult mai sărac fără iubirea asta totală? Şi care e atât de la îndemână! Nu trebuie decât să fii mai atent! Şi să înţelegi că nu eşti TU stăpânul lumii!
Sunt multe de făcut în lumea asta, în ţara asta! E nevoie de ajutor la fiecare pas şi da, şi animalele astea chinuite şi umilite au nevoie de noi! Pentru că nu se pot salva singure, pentru că sunt dependente de noi, pentru că sunt nevinovate şi prinse la mijloc într-o bătălie penibilă de orgolii, sau interese! Uitaţi-vă în jos! S-ar putea să găsiţi ce vă lipseşte!"
Carmen Tănase

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini