vineri, 24 iulie 2015

deja horoscop 2016

http://horoscop.kudika.ro/articole/39314/horoscopul-anului-2016.html

mamografia previne

Dr. Gabriela Constantinescu, medic primar endocrinolog: "Mamografia efectuată constant previne riscul de deces cauzat de cancerul mamar cu mai mult de o treime" http://bit.ly/1SBIOJw

sfatul Annei Lucretia

Îți dorești foarte mult un cățel sau o pisică dar membrii familiei nu te lasă? Timpul te presează și nu vrei să îți bați joc de el? Stai cu chirie iar proprietarul nu este de acord cu animale în casa? Călătorești foarte mult și nu ai timp să îi acorzi atenția necesară?
Nimic mai simplu!
Fă un calcul rapid cam cât te-ar costa întreținerea lunară a blănosului (bani pe care i-ai cheltui cu siguranță dacă ai avea animalul în casă (hrană/nisip/poate alte analize adiacente), mergi într-un adăpost privat și ai grijă acolo de un suflet. Oferă-i lui atenția ta limitată, oferă-i lui cele 4-5 conserve si sacul de bobițe pe care l-ai cumpăra în mod normal într-o lună, scoate-l 10-20 minute la plimbare și socializează cu el. Indiferent dacă este câine sau pisică, fiecare are nevoie de cineva să îl mângâie și să îl bage în seamă. Nu trebuie neapărat să adopți la distanță, ci doar să "privilegiezi" un animăluț la o viață mai...cu puțină atenție.

la ce fructe ne incadram in horoscopul neobisnuit

http://teotrandafir.com/horoscop-inedit-ce-fruct-esti-in-functie-de-luna-in-care-te-ai-nascut/54678/

semnificatia numelui

http://teotrandafir.com/afla-semnificatia-numelui-tau/10212/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini