Postări

Se afișează postări din iulie 29, 2015

PRIN LUCKY CAT MUSEUM STREAM

http://wvxu.org/post/take-trip-inside-ohios-lucky-cat-museum#stream/0

EVENIMENT CARITABIL PT COPIII DIN REPEDE VRANCEA IN 8 AUGUST

Mada Spataru Yesterday at 3:35pm · Ne pregatim pentru editia a treia a evenimentului pentru copiii de la Repedea!
Va rugam, donati-ne hainele voastre vechi, precum si carti, jucarii, rechizite, incaltaminte, electronice si electrocasnice mici!
Ce ai prin casa de care nu mai ai nevoie? Fa-ti loc in casa, si umple-ti sufletul de bucurie, dandu-le mai departe unor copii (si parintilor lor) care le vor folosi cu drag.
Ajuta-ne sa ii motivam sa ramana in scoala si sa isi construiasca un viitor mai bun, cu un gest simplu, mic, din suflet!
Alatura-te evenimentului si spune-ne cand ne putem vedea pentru a prelua lucrurile de care tu nu mai ai nevoie!
Multumim din suflet, anticipat!

Gesturi mici din suflet - editia a treia!
August 8 Repedea, Vrancea, Romania

CATEI DE RASA SI TALIE MICA IN BRAGADIRU

Imagine
BRAGADIRU !!! URGENTA MAXIMA Mi Re La Soare S.O.S
Adapostul BragadIru este plin de catei talie mica, plin de pechinezi, pechinezi superbi de toate corciturile si culorile, canish, bishoni, un patranel pechinez corcit cu cataracta, 2 pechinezi mici superbi, (frati, unul negru si unul maro, identici doar culoarea diferea), 1 pui de beagle sau metis beagle, este plin de pui de toate frumusetile si unii amarati, catei cu lese, caini cu stapan, caini ingrijiti, metishi superbi, caini talie mare, o femela Amstaff ce alapta cu siguranta caci avea mameloanele mari, ciobanesti si metish, cred ca a fost fost vazut si un golden crem ( blana lunga) si un metish golden, sunt metish de toate felurile!
NU AU FOST VAZUTI TOTI CAINII dar sunt caini superbi, caini ce-ti cerseau salvare! isi asteptau si cautau stapanul!
OAMENI BUNI, STAPANI DE CAINI, VOLUNTARI, MERGETI IN ADAPOSTURILE ASPA, MERGETI LA BRAGADIRU SA VA LUATI CAINII ACASA!!! SA SALVATI!! CAUTATI IN PALLADY, CORNETU DACA NU …

AJUTOR URGENT PT CAZAREA CATEILOR REGIZORULUI COCOLAS MIRCEA

Daniel Tomescu ACUM PUTETI SA DOVEDITI CA IUBITI CU ADEVARAT CAINII! D-L regizor COCOLAS MIRCEA este la ceas de cumpana. ARE 24 de caini f ingrijiti ,CIPATI,inreg in REX.vaccinati si adapostiti ptr care a cheltuit cca 10000 de lei din pensia sa....... si avand o sotie ff bolnava .la pat. ACUM 12 dintre caini trebuie mutati din curtea unui angro de produse al;imentare in 24 de ore ....ACOLO a avut tarcuri ,dar s-a vandut terenul cu cladire cu tot unor libanezi .AU fost chemati hingherii ASPA si cu greu a obtinut o amanare se 48 ore In casa are 7 caini si 10 pisici . iar pe un alt teren sunt 5 caini stransi din fata curtii lui ptr ai salva de cruciada ASPA DACA PUTETI contactati-l 0724815105 ,INSISTATI RASPUNDE GREU ! AJUTATI-L ,plateste cazarea si mancarea celor 12 caini,este recunoscut ptr corecitudinea sa si un mare iubitor de animale !........

necuvantatoarele din Spania

Digi24
REPORTAJ. Viața rezidenților necuvântători din Spania - http://bit.ly/1H2L9qb

Revistele lunii August 2015 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre moda de vara 2015 | Living in RO Colors

Ziua Imnului Național al României – AGERPRES

Ziua internațională a tigrului – AGERPRES

TARG in acest weekend

Imagine
Târg de Comori Călătoare, Ediția 8Sat Aug 1 at 11:30am in UTC+03 to Sun Aug 2 at 8:30pm in UTC+03Căderea Bastiliei 11, Bucharest, Romania

Cainele “corporatist”, voluntariatul si dorinta de a face bine

Roxana Chirita
 O sa va intrebati cu totii desigur ce este un “caine corporatist” si care este legatura dintre caine, voluntariat si notiunea de a face bine.

Daca lucrati intr-o corporatie probabil deja sunteti obisnuit cu ziua de munca de 8-10h, cu orele state peste program, cu hobby-urile puse de cele mai multe ori “in asteptare” si cu lipsa de timp disponibil pentru a fi oferit unor cauze care au nevoie de noi, dar totusi nu sunt pe lista de “Wanna do”.

Daca vrei sa iesi din aceasta stare – adopta un “caine corporatist”.
“Cainele corporatist” nu trebuie hranit, nu trebuie plimbat, nu trebuie mangaiat si costul lunar este de doar 110 Ron/luna. Tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu inca 10 colegi (10 ron/pers/luna), sa intrati pe pagina: https://www.facebook.com/jurnalul.unuivoluntar.7 si de aici sa va alegeti un catel pe care sa il “adoptati”.

Lunar suma de 110 Ron poate fi trimisa in unul din cele doua conturi alea voluntarilor sau virata via paypal.

Aceasta suma asigura hrana …