miercuri, 29 iulie 2015

PRIN LUCKY CAT MUSEUM STREAM

http://wvxu.org/post/take-trip-inside-ohios-lucky-cat-museum#stream/0

EVENIMENT CARITABIL PT COPIII DIN REPEDE VRANCEA IN 8 AUGUST

Ne pregatim pentru editia a treia a evenimentului pentru copiii de la Repedea!
Va rugam, donati-ne hainele voastre vechi, precum si carti, jucarii, rechizite, incaltaminte, electronice si electrocasnice mici!
Ce ai prin casa de care nu mai ai nevoie? Fa-ti loc in casa, si umple-ti sufletul de bucurie, dandu-le mai departe unor copii (si parintilor lor) care le vor folosi cu drag.
Ajuta-ne sa ii motivam sa ramana in scoala si sa isi construiasca un viitor mai bun, cu un gest simplu, mic, din suflet!
Alatura-te evenimentului si spune-ne cand ne putem vedea pentru a prelua lucrurile de care tu nu mai ai nevoie!
Multumim din suflet, anticipat!


 Gesturi mici din suflet - editia a treia!
August 8
Repedea, Vrancea, Romania

CATEI DE RASA SI TALIE MICA IN BRAGADIRU

BRAGADIRU !!! URGENTA MAXIMA
S.O.S
Adapostul BragadIru este plin de catei talie mica, plin de pechinezi, pechinezi superbi de toate corciturile si culorile, canish, bishoni, un patranel pechinez corcit cu cataracta, 2 pechinezi mici superbi, (frati, unul negru si unul maro, identici doar culoarea diferea), 1 pui de beagle sau metis beagle, este plin de pui de toate frumusetile si unii amarati, catei cu lese, caini cu stapan, caini ingrijiti, metishi superbi, caini talie mare, o femela Amstaff ce alapta cu siguranta caci avea mameloanele mari, ciobanesti si metish, cred ca a fost fost vazut si un golden crem ( blana lunga) si un metish golden, sunt metish de toate felurile!
NU AU FOST VAZUTI TOTI CAINII dar sunt caini superbi, caini ce-ti cerseau salvare! isi asteptau si cautau stapanul!
OAMENI BUNI, STAPANI DE CAINI, VOLUNTARI, MERGETI IN ADAPOSTURILE ASPA, MERGETI LA BRAGADIRU SA VA LUATI CAINII ACASA!!! SA SALVATI!! CAUTATI IN PALLADY, CORNETU DACA NU SUNT IN BRAGADIRU!!
CU SIGURANTA SI RESTUL ADAPOSTURILOR A.S.P.A SITUATIA ESTE IDENTICA, DIN PACATE PE STRAZI ACUM SE ADUNA MASIVE CAINI CU STAPAN, ( maidanezi nu prea mai sunt) frown emoticon
PRADA SUNT CEI DE TALIE MICA, ESTE PLIN ADAPOSTUL!!! MERGETI CU CAINII IN LESA CHIAR SI IN PARC! SE FAC ABUZURI LA MAXIM !!!
SHARE MASIV!
Multumesc!

AJUTOR URGENT PT CAZAREA CATEILOR REGIZORULUI COCOLAS MIRCEA

ACUM PUTETI SA DOVEDITI CA IUBITI CU ADEVARAT CAINII! D-L regizor COCOLAS MIRCEA este la ceas de cumpana. ARE 24 de caini f ingrijiti ,CIPATI,inreg in REX.vaccinati si adapostiti ptr care a cheltuit cca 10000 de lei din pensia sa....... si avand o sotie ff bolnava .la pat. ACUM 12 dintre caini trebuie mutati din curtea unui angro de produse al;imentare in 24 de ore ....ACOLO a avut tarcuri ,dar s-a vandut terenul cu cladire cu tot unor libanezi .AU fost chemati hingherii ASPA si cu greu a obtinut o amanare se 48 ore In casa are 7 caini si 10 pisici . iar pe un alt teren sunt 5 caini stransi din fata curtii lui ptr ai salva de cruciada ASPA DACA PUTETI contactati-l 0724815105 ,INSISTATI RASPUNDE GREU ! AJUTATI-L ,plateste cazarea si mancarea celor 12 caini,este recunoscut ptr corecitudinea sa si un mare iubitor de animale !........

necuvantatoarele din Spania


REPORTAJ. Viața rezidenților necuvântători din Spania - http://bit.ly/1H2L9qb

Revistele lunii August 2015 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre moda de vara 2015 | Living in RO Colors

Revistele lunii August 2015 pe blogul cu reviste :: Coperti, poze si pareri despre moda de vara 2015 | Living in RO Colors

Ziua Imnului Național al României – AGERPRES

Ziua Imnului Național al României – AGERPRES

Ziua internațională a tigrului – AGERPRES

Ziua internațională a tigrului – AGERPRES

TARG in acest weekend

Târg de Comori Călătoare, Ediția 8
Sat Aug 1 at 11:30am in UTC+03 to Sun Aug 2 at 8:30pm in UTC+03
Căderea Bastiliei 11, Bucharest, Romania

Cainele “corporatist”, voluntariatul si dorinta de a face bine






 O sa va intrebati cu totii desigur ce este un “caine corporatist” si care este legatura dintre caine, voluntariat si notiunea de a face bine.

Daca lucrati intr-o corporatie probabil deja sunteti obisnuit cu ziua de munca de 8-10h, cu orele state peste program, cu hobby-urile puse de cele mai multe ori “in asteptare” si cu lipsa de timp disponibil pentru a fi oferit unor cauze care au nevoie de noi, dar totusi nu sunt pe lista de “Wanna do”.

Daca vrei sa iesi din aceasta stare – adopta un “caine corporatist”.
“Cainele corporatist” nu trebuie hranit, nu trebuie plimbat, nu trebuie mangaiat si costul lunar este de doar 110 Ron/luna. Tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu inca 10 colegi (10 ron/pers/luna), sa intrati pe pagina: https://www.facebook.com/jurnalul.unuivoluntar.7 si de aici sa va alegeti un catel pe care sa il “adoptati”.

Lunar suma de 110 Ron poate fi trimisa in unul din cele doua conturi alea voluntarilor sau virata via paypal.

Aceasta suma asigura hrana catelului vostru, deparazitarile, plata unui ingrijitor si tot ceea ce are nevoie un catel pana la gasirea unui adoptator – de toate astea ne vom ocupa noi, trimitand in schimb poze si salutari de la micutul adoptat.

Daca vreti sa faceti si mai mult – puteti sa ne ajutati sa promovam acesti catei pentru adoptie. Adoptarea reala si definitiva a unui catel, inseamna salvarea altuia.
Voluntariatul si faptele bune nu au fost niciodata mai posibile decat acum.
Vorba reclamei – Doar la un click distanta!

Daca va place idea sau stiti oameni care ar fi interesati sa se implice nu uitati sa le dati un Share.

Ce ziceti… Care este numele primului caine corporatist!?

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini