Postări

Se afișează postări din august 3, 2015

evenimentele orasului meu in august

Avem parte de weekend-uri tematice in diferite locatii din capitala, precum si festivaluri care redau culoarea urbana a anumitor strazi --> bit.ly/Top3EvenimAug

horoscop variat august

Uite ce spun astrele despre fiecare zodie in luna august. Predictii legate de:
BANI - http://goo.gl/YPQNHN
DRAGOSTE - http://goo.gl/TrhP4b
SANATATE - http://goo.gl/IkYcLB

tot mai aproape de finalizarea proiectului dar inca necesita fonduri

Jurnalul Unui Voluntar Azi suntem un pic mai aproape de terenul Blanosilor.
Casa este finalizata la exterior, toate actele sunt depuse la banca, inclusiv raportul de evaluare, si am mai adaugat ceva banuti in plic pentru actele finale.
Mai avem insa nevoie de 3463 lei sau 787 euro, ca sa avem suma intreaga.
In orice mod ne-ati putea ajuta: SHARE, invite catre prieteni sau 5 lei donati , noi va multumim din suflet, si o facem si in numele fiecarui catelus, care isi va gasi refugiul acolo.
-----------------------------------
Today, we're closer of the land of The Furry Ones.
The house has the exterior finished, all the documents for the loan are at the bank, and we added some money in our envelope for the final contract.
But we still need 787 euros, to have the amount in entire.
In any way you can help: SHARE, inviting your friends to join our cause, or 1 euro donated, thank you from the heart, in the name of every dog, too.

radio pise

Free Radio with Tom Bohanna and 5 others Morning! Does this happen to you too?
For music to wake cats up to: http://freerad.io/FRlisten

apel Asoc.LOVE_AND_LIFE_4_ANIMALS

SCUZE FATA DE CEI CARE NU SUNT INTERESATI DE ACEST ANUNT. CEL MAI DIPLOMATIC MOD - IGNORATI ANUNTUL 
ESTE NEVOIE DE AJUTOR. PT ADOPTIE!
SUNT 15 LATRACIOSI PT ADOPTIE CU VARSTE CUPRINSE INTRE 2 ANI SI 7 ANI ! SUNT FOARTE PRIETENOSI, MAJORITATEA SUNT DOAR PT COMPANIE. IN CAZUL IN CARE DORITI SA AVETI UN PRIETEN APROPIAT ESTE IDEAL SA ADOPTATI UN ASTFEL DE CATEL. TOTI SUNT STERILIZATI, MICROCIPATI, VACCINATI, DEPARAZITATI, UNII DINTRE EI COSMETIZATI. CEI CARE ADOPTA UN CATEL DE LA ASOCIATIE VOR AVEA CA BONUS O COSMETIZARE GRATUITA PE AN. UNII ASTEAPTA SA FIE ADOPTATI DE 4 ANI. ASOCIATIA ARE O LOCATIE UNDE SUNT ADAPOSTITI ACESTI CATEI. NEFIIND A NOASTRA EXISTA RISCUL CA INTR-O ZI SA NU MAI AVEM POSIBILITATEA SA-I ADAPOSTIM ACOLO.ESTE FOARTE GREU SA GASIM O ALTA LOCATIE. DE ACEEA M-AM GANDIT SA II PROMOVAM SPRE ADOPTIE. CEI CARE SUNTETI INTERESATI SA ADOPTATI UN SUFLET SINGURATIC AVETI OCAZIA SA O FACETI ACUM.
 Puteti viziona clipurile postate pe pagina asociatiei.https:/…

o papusa remarcabila

GROZAVII IN ALT ADAPOST PUBLIC

Kola Kariola Era Miecuri la pranz.Suna telefonul asociatiei si raspunde Elena.Un barbat ne cere sfaturi despre o problema legata de caini.Discutia se prelungeste si observ ca Elenei incepe sa-i curga lacrimi.Iau telefonul si continui discutia cu acel barbat.Imi povesteste plangand despre ororile din adapostul Moinesti,Bacau.Im timp ce imi explica ,in minte mi se deruleaza un film horror.Inchei discutia rugandu-l sa-mi trimita poze si video.Ajung acasa si le si gasesc pe mail.Intr-adevar horror.Nu dorm toata noaptea de ganduri,ma bantuie acele imagini si realizez ca nu pot face mai nimic.Nu pot sa cer din nou ajutorul oamenilor.Cat sa ajute???Sunt mai mereu aceeasi.Dimineata imi iau inima in dinti si solicit ajutor de la Paws2rescue,care,de ceva timp ma sprijina pentru constructia adapostului.Trimit la randul meu poze si video si raspunsul apare rapid.NE IMPLICAM SI SALVAM CAINII !!!!Sun la Cosmina Cerva si o rog sa mearga de urgenta cu mine la Moinesti.Vineri dimineata …

1 VIDEO SPECIAL

Para los "ANIMALES" que piensan que los Perritos No sienten
esta perrita derrama una lagrima de felicidad al ser rescatada y ser puesta en cuidado por unas chicas
Mira tambien este video :
https://www.youtube.com/watch?v=3GyuN1B-jic