Postări

Se afișează postări din august 4, 2015

apel pt accesorii pt pise si adoptii

Irina Caprita added 49 new photos to the album: Pisicile ( o parte) si cainii de care am eu grija! Am nevoie de ajutor pentru hrana a pentru 13 pisici si 6 caini
nisip pentru litiere, deparazitare interna si externa..etc... pentru 13 pisici si 6 caini.... nu mai fac fata din salariul meu. Pentru adoptie sunt 2 caini, 4 dintre ei sunt peste 10 ani... si pisicute pentru adoptie pe alese!
I need help for their food,litter sand,worming and externa..etc ... for 13 cats and 6 dogs .... not face my salary. For adoption are two dogs, four of them are over 10 years ... and kittens for adoption on selected!
irina Caprita.
RZBRROBU
Raifasen Bank SA
str. Ion Mihalache nr.9 Bl 13A
RO63 RZBR 0000 0600 1776 4809
paypal : irina_caprita@yahoo.com
Toate pisicile au fost salvate din strada de pe unde le-a aruncat altii... La serviciu in curte ..in 2 tarcuri, de care numai eu am grija, 6 caini, mancare boabe deparzitare medicamente etc...... si de porumbeii din curte institutiei no…

apel pt Pufica

Silvia Biţan PLEASE SHARE !!!!!!!!!!!!!!!!!
MARTI 4 AUGUST, va fi o zi importanta pentru Pufica. Va fi supusa unei operatii grele in urma careia speram sa aiba sansa sa se ridice si pe piciorusele din spate. Haideti sa ne mobilizam cu tot ce e nevoie!
Pufica este un beagle gasit pe strada de catre tatal meu in satul in care locuieste. Si cum parca nu era suficient ca a fost abandonata de doua ori, a fost lovita si de masina. Nu se poate misca pe partea din spate deloc, se taraste, mananca, e vioaie dar i se citeste suferinta in ochi. Pufica a trecut de radiografie cu bine si ramane internata la Ortovet. Pe radiografie se vad doar departate 2 vertebre, nicio fractura iar medicul este optimist in ceea ce priveste viitorul ei. Doar in momentul in care deschide chirurgical in portiunea aceea poate spune daca e nevoie de tije sau doar o aranjare a locului ca sa zic asa. Astazi vine sa o vada medicul ortoped al clinicii, medic care are la activ multe cazuri de genul iar marti …

garage sale 8 si 9 august

Cum să ȋti ȋncepi weekend-ul!? Simplu, cu o vizită la Yard Sale!
Pe 8 şi 9 August, de la 10:30 la 18:00, ȋn demisolul, etajul şi curtea din Dianei 4 ( strada Dianei nr. 4, zona Rosetti) vino cu prietenele la scotoceala lunară: haine de toate felurile şi vârstele, ȋncălțări, bijuterii, cărți, obiecte deco, muzică, filme şi minunății!

pentru blanosii jurnalului unui voluntar s-au mobilizat pisicile poetice

Pentru ca Blanosii ( https://www.facebook.com/events/855000437915532/ ) au nevoie de o casa proprie unde sa fie in siguranta, ingrijiti cu dragoste - Pisicile Poetice s-au gandit sa se reintoarca.

De cativa ani v-am bucurat cu expozitii cu poze cu pisici. Mai mici, mai mari, mai negre, mai voioase, mai suparate sau mai jucause. Toate au fost “adoptate” cu mare bucurie de voi de-a lungul anilor si va multumim pentru acest lucru in numele tuturor beneficiarilor de bunavointa voastra – atat catei, pisici cat si copii speciali. Ne-am gandit ca daca tot este vara si plecati in vacante sa luati cu voi si cateva carti postale sa le trimiteti celor dragi. Si cum altfel decat carti postale cu pisici, 25 la numar.

Pachetele de donatii sunt notate mai jos, disponibile in numar limitat.
Pachet 1: 30ron / 7eur – 5 pachete disponibile
(5 carti postale editie limitata + numele dvs inscris in lista de binefacatori ai adapostului)
Pachet 2: 50ron / 12eur – 10 pachete disponibile
(15 carti p…

pasta de dinti

cu siguranta procentul celor care se uită în partea de jos a pastei de dinți este foarte mic. Aceasta culoare înseamnă o mulțime de lucruri despre compoziția pastei de dinți și ce pui în gură în fiecare zi. · Verde – Natural · Albastru – Natural + Medicamente · Roșu – Natural + Chimicale · Negru – Doar chimicale ​​

calatorii