joi, 13 august 2015

caninejournal

Canine Journal uploaded a new video.
Leaked video of what heaven looks like
www.caninejournal.com
video via our friends at Territorio de Zaguates Oficial - Territorio de Zaguates is a No-Kill Shelter located in the mountains of Costa Rica. They do not believe in euthanasia as a solution to the problem of stray dogs in Costa Rica. With over 700 dogs to take care of, this heaven could use a helping paw for keeping the dogs happy and in good health. For more, visit their FB page http://on.fb.me/1JQKXMU

meow

unanhaihui

http://www.unanhaihui.ro/dealurile-artistice-ale-toscanei/

rockeri cu diploma

http://maximumrock.ro/articole/3605-14-rockeri-cu-diplome-in-domenii-inedite.html

amintiri emotionante cu 1 om minunat si 1 actor disparut prea devreme

Pozele publicate de Meadow, fiica lui Paul Walker, pe Instagram.
De ce s-au emotionat milioane de fani cand le-au vazut >>> http://goo.gl/0Eukw1

alt fel de zodiac

http://teotrandafir.com/ce-fenomen-al-naturii-esti-in-functie-de-zodie/60566/

manifestare


Targul Gabrovenilor, va face parte dintr-o ampla manifestare culturala ce va avea loc pe strazile Covaci si Gabroveni, in Centrl Vechi intre 21-23 august, la care va invitam cu drag de Bucuresti, de traditii si de creativitate! https://www.facebook.com/events/399082580289750/

in cate feluri poti iubi

How to say "I love you"
http://9gag.com/gag/aep5bXO?ref=fbp

cat day

Happy international cat day!
Here's a question for you - why do cats love boxes so damn much?
Find out: bit.ly/1zUeu4c

criminalii animalutelor

Ucigasii de caini sunt niste indivizi incapabili sa iubeasca, sa empatizeze, sa aiba compasiune pentru orice fiinta. Mimeaza sentimentele umane si normale, dar in fapt sunt niste nefericiti care nu vor simti niciodata adevarata putere a dragostei. Pentru ei totul este posesiune si atat. Ei nu sunt capabili sa se remarce prin fapte nobile, tocmai pentru ca o fapta buna ar insemna sa fie lipsiti de placerea pe care o simt numai cand fac rau.
https://rostrays.wordpress.com/…/ucigasii-de-caini-ratatii-…

expo la Sutu

azi am vizitat cu 6 lei/pers expozitiile gazduite de Palatul Sutu-muzeul Bucuresti: jucarii apartinand muzeului jucariilor, marionetele teatrului Tandarica, ceasuri, picturi, cea despre falsificarea banilor si cea permanenta-istoria orasului; foarte interesante, merita! pacat ca nu aveau si albume etc doar cateva pliante ...

Tresor musical

http://www.thinglink.com/scene/356894836550270976 

India nordica in 4k video


>   Impresionant! India nordica in 4K Acest video este o minune, de asemenea, este inregistrat cu o noua tehnica 4K, care este folosita acum ca un înlocuitor pentru TV în trei
  dimensiuni. Pentru a vedea în definiţia cea mai bună ar trebui să aveti un ecran
  special, dar chiar şi aşa se pot vedea ​(​la 720 sau 1080 si va fi perfect​)
> Cu ecran special ar fi de 10 ori mai bine. Există câteva clipuri video pe youtube cu 4K, dar în fiecare zi vor fi adăugate mai multe pe lista.
> click on:
> https://www.youtube.com/watch_popup?v=o_24LPjOIHI&list=PL_VFlQR7BSNQTvSG8Ua6rFtS-tyxVenA2  

Carnaval SOUS LA MER...!!!

https://www.youtube.com/embed/mcbHKAWIk3I

Absolument superbe. Je vous emmène sous l'eau... 4mn30 de pur bonheur. 
                                Regarder plein écran, c'est magnifique . Bonne plongée à tous 
>
  Lorsque le film est commencé, dans la barre en bas de l'écran à droite cliquez sur une roue 
  dentelée pour  "améliorer la qualité" sélectionnez le maxi tout en haut en H D c'est tout
>
   Sous la mer comme si vous faisiez partie de l'équipe de tournage vous ferez d'étonnantes découvertes
>

1 palat deosebit

 
Palatul Mysore-India
Luxosul şi impresionantul palat Mysore, reşedinţa celebrului Maharajah de Mysore, din dinastia Wodeyar, este situat în oraşul Mysore aflat la o altitudine de 763 de metri deasupra mării şi ocupă o suprafaţă de 128.42 km. În complexul Palatului intră şi 12 temple hinduse, cel mai vechi fiind din secolul al XIV-lea, iar cel mai nou a fost ridicat în 1953.
De multe ori descris ca Oraşul Palatelor, Mysore deţine un mare număr de palate istorice, dintre care cel mai spectaculos este Palatul Mysore. Opera originală a început în secolul al XIV-lea, de-a lungul timpului proiectându-se noi clădiri. Construcţia actuală a fost ridicată în 1897, după ce vechiul palat a fost distrus într-un incendiu izbucnit în timpul unei nunţi. Arhitectul Henry Irwin realizează o nouă reproiectare a clădirii ce şochează prin cupolele roz şi prin prezenţa celor şapte arcade ce susţin minunata faţadă a palatului. În 1912 palatul este dat în folosinţă de cel de-al 24-lea prinţ Wodeyar.
Din punct de vedere arhitectonic, monumentul este considerat un splendid exemplu de arhitectură indo-saracenică, un melanj al mai multor stiluri: hindus, musulman, gotic, mogul şi rajputa, un stil extrem de spectaculos şi foarte la modă în India la începutul secolului al XX-lea. Starurile clădirii sunt domurile roşii în formă de ceapă, ce provin din arhitectura Marilor Moguli, balcoanele rajpute, dar şi armata de coloane cu încrustaţii incredibile.
Vizitarea palatului este permisă, însă fără aparate de fotografiat şi video, încălţămintea fiind lăsată obligatoriu la intrare. Interiorul este la fel de fabulos ca exteriorul, palatul are uşi de lemn cu sculpturi complicate, iar tavanele au incluse lucrări de fildeş, putând fi văzute figurine din marmură, colecţii de caschete, picturi cu membrii familiei regale şi alte obiecte de uz personal, cu alte cuvinte o opulenţă remarcabilă.
Dacă faceţi turul palatului, veţi întâlni o cameră cu o colecţie impresionantă de arme de vânătoare aparţinând familiei regale, de la lănci, iatagane şi săbii încrustate cu aur sau pietre preţioase până la pistoale. De asemenea, mai pot fi admirate maşinile de colecţie ale micilor prinţi, şi colecţia de instrumente muzicale folosite de membrii familiei regale.
De remarcat ''Divanul întâlnirilor publice”, unde maharajahul primea în audienţă oamenii simpli, dar şi ''Divanul întâlnirilor private'' (Ambavilasa), unde aveau loc audienţele private cu regele. Aici pot fi văzute coloane aurite, plafoane cu vitralii, un frumos candelabru decorat cu motive florale fine ce se reflectă în podeaua de mozaic împodobită cu pietre semipreţioase. Urcând şi coborând scările, aveţi parte de un joc ameţitor de oglinzi, aur şi statui.
Nu trebuie uitat Pavilionul Păpuşilor, în care păpuşile sunt aliniate în veşminte tradiţionale din secolele XIX-XX, sau Tronul Regelui care se numără printre cele mai admirate piese din Muzeu. Denumit de localnici Ghinnnda Simhasana, acesta este decorat cu aur şi expus în public cu ocazia festivalului Dasara, care atrage un mare număr de vizitatori pentru muzică, dans şi parada elefanţilor. În timpul festivalului, ce are loc în lunile septembrie şi octombrie, palatul este luminat de peste 10.000 de becuri.
Palatul Mysore primeşte anual de 2,7 milioane de vizitatori, iar un bilet de intrare costă 3 euro.
Sunt locuri pe care trebuie să le vezi, pentru că sunt atât de minunate, incredibile, şi dacă te freci la ochi constaţi: DA, EXISTĂ.

locuri minunate

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142700509104102.19029.142699105770909




Ce as putea sa spun cuiva despre singura Elvetie cu Delta si iesire la mare din lume?
Ca de fapt se numeste Romånia?

Ca, uneori, e minunata? Ca uneori mi-as dori sa fie si mai si?Ca nu numai uneori, ci de fapt tot timpul, Romånia e țara mea?Citat din Stelian Nistor, autorul unui Ghid gastronomic al RomanieiCred ca este unica tara de marime mijlocie din lume care are toate reliefurile si atat de frumoase si inca nepuse in valoare turistica.Cine a facut acest album electronic merita toata admiratia.


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini