vineri, 11 septembrie 2015

remember MAX

"Epilogul scurtei vieti a celui mai iubit soldat necuvantator roman, epilogul lui Max:
Max si-a luat ramas bun de la noi toti, cum am mai spus, discret si demn.
noi, ceilalti, ne putem lua ramas bun de la el, in liniste si respect, vineri, 11 septembrie! (ce coincidenta stranie), la orele 12,00, in parcul-cimitir "Raiul Animalelor", din Bucuresti. Comandantul unitatii de care a apartinut Max, camarazii sai, partenerul si instructorul lui, impreuna cu proprietarul locului, domnul Laurentiu Neghina care i-a oferit cu titlu gratuit locul de inhumare si ceremonialul de ramas bun, ne asteapta pe toti cei care l-au apreciat si iubit pe Max sa-i fim alaturi pentru ultima oara.
Personal, doresc sa fim impreuna de dragul lui, cu mult respect pentru tot ce a insemnat acest drag caine pentru Armata noastra, pentru Romania. Multumesc mult! Max ne-a iubit pe toti, noi am avut de invatat multe de la el...(Sorina Hanea)


Vreau sa va rog sa ne adunam fortele si sa incercam sa facem un efort financiar, cine poate, cat poate, pentru achitarea facturii catre Ortovet, acolo unde Max a fost ingrijit. Ultima oara cand am vorbit cu doamna Sorina Hanea dansa mi-a spus ca tratamentele care i-au fost aplicate lui Max ajung undeva la o suma de peste 30.000ron, suma pe care nu o poate achita integral. Am rugamintea catre toti aceia care doresc sa ajute, sa sune la clinica ortovet si sa-i intrebe pe cei de acolo in ce modalitate poate fi acoperita suma de pe factura. Max cu siguranta ar fi recunoscator pentru eforturile depuse de noi si de toata echipa de medici de acolo.
Acesta este un anunt distribuit

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini